Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Тъп си, чиче, затова не можеш да видиш връзката между насилственото ваксиниране с опасни химикали и промотирането на хомосексуализма. Като кон с капаци си се фокусирал върху едно единствено действие на пиесата и не можеш да видиш какво театро се разиграва в действителност.
Дори това не беше, ами някво тъпо клипче, на някъв Устата.
Ако искаме ще я и препикаваме. Ти не си началник на темата, за да определяш кой за какво ще говори в нея. Имаш опция "игнор'' - използвай я.
Напиши и някоя меланхолична Фейсбук мъдрост. Те белите стават именно защото народецът забравя. Първата и втората св. война почнаха по еднакъв начин, сега се повтаря за третата.
Аз обаче не съм забравил, как Урсула искаше да направи задължителни препаратите на семейния си бизнес, за целия ЕС. Под заплаха от затвор искаше да ме принуди да им ползвам боклуците, при това дори на избори не е ходила никога. Нагазиха половината законодателство, и шарените драми в главата ти, показват като кои домашни животни помниш.
Приключвам свинщината, в която се превърна комуникацията с теб. Аз с такива ''гръмпита'' не мога да общувам. Натоварват ме...
Ми ако не се беше обадила, изобщо нямаше да я има тая драма. Сега разбрах съфорумците що не те харесват. Пепа Николова, една артистка озвучаваше детските приказки, в ролята на злобна лошава жена. Що ли се сетих за тебе...
 
Ми ако не се беше обадила, изобщо нямаше да я има тая драма.
Аз се обадих в защита на друг участник в темата. Въпросът е ти от какъв зор се правиш на разпоредител?

И последно: Не, не сме забравили какво направи Урсула с ваксините, но не стоим на едно място, а следим и другите нейни действия, които също имат за цел да ни унищожат или поне да ни направят роби.

Ти си тъпчи на едно място, щом не можеш да бъдеш адекватен на събитията, само не давай посока на темата, щото не си неин автор, нито админ, нито регулировчик.

п.с. и недей точно ти да ми говориш за симпатиите на съфорумците, щото си на нож с всички от самото начало.
Уважавах те, защото сме съмишленици, но ти си тотално неспособен да общуваш нормално. Ти си за гората сам с една козичка, стига тя да може да те изтърпи, какъвто си киселяк.

Бъди жив и здрав.
 
Въпросът е ти от какъв зор се правиш на разпоредител?
Не мога да разбера от къв зор си втълпи, че съм разпоредител, след като през ум не ми е минавало.
Просто ми писнаха дудняванията за джендъри, щото аз лично не познавам и един такъв, да го е афиширал в обкръжението ми. Тия минават само пред тъпите западняци, които са имали късмета да си уредят държавите, и им е паднала обществената имунна защита. Затуй минават тия елементарни номера при тях, а при нас не. Нито се ваксинирахме, нито са тръгнали кросдресъри по улиците, нито като немските пачи сте целували брадясали "бежанци". Рядко, но понякога се гордея, че съм тъмен балкански субект. Това ми спаси живота.
 
Една ваксина с/у Луда Крава може би ще повлияе добре на Иван.
 
Една ваксина с/у Луда Крава може би ще повлияе добре на Иван.
Според мен е достатъчно да си извади винкела, който е глътнал и ш'се разчупи малко.
 
Според мен е достатъчно да си извади винкела, който е глътнал и ш'се разчупи малко.
Не ща да се разчупвам, не трябва да забравяме и да прощаваме. В Австрия наистина бяха приели закона който не се "ваксинира" да плаща 7000 евро глоба и да влиза в затвора.
Това беше престъпление с мащабите на Холокоста, за малко и като жертви да ги стигнат и надминат.
В Канада газиха с коне, майки че и деца, в Холандия (по спомен) стреляха и убиха двама.
Щото не им се доверихме на фашимерията, не влязохме в газовите камери доброволно.
Не трябва да се забравя и да се прощава, щото другия път с оръжие ще ни подкарат към скотобойната. Като важи законът за мен искам да важи и за тях, навъртяли ся престъпления за по 2 доживотни. Не е много християнско, ама нито ще забравя, нито ще обърна другата буза.
Вие тука се подпичквате, па Устата кво изпял, па Гъза кво казал...
Ако са живи, им пожелавам Нюрнберг 2.0. Ако пукнат, пожелавам им да вървят по дяволите, с които определено са избрали да играят в един отбор. Ако изобщо между демоните и тях има някаква съществена разлика.


Ненавиждам ги!​


Заедно с подобията им по света и у нас: Урсула, Фаучи, Ботокса, Фатмака, Янев „Зеления сертификат“, Кацаров, всяка друга мижитурка на Радев , самия Радев, Радан и всеки друг посран. До ушите посран и по-гнусен от прокажен!


И трябва да ли да си припомняме, че не става дума само за „индивиди“, ами още за търговски вериги, фирми и корпорации?


Християнската ми душа дава амнистия само на искрено покаяли се. Не на думи, а трябва да личи по плодовете на делата. И най-напред трябва да намерят сили да се извинят и изрично да поискат тази прошка.


Горко на тоя, който дава непоискана прошка, както горко ще се кае всеки, който помага, без да му е търсена помощ.


Иван Стаменов
02.11.2022 г.
 
Последно редактирано:
 
Не ща да се разчупвам, не трябва да забравяме и да прощаваме.

Не сме забравили и не сме простили за милионите убити на вентилаторите, а след това набодени като добитък, без доброволно дадено съгласие.

Ти обаче си фиксиран върху един приключил процес. В момента вървят други процеси, които също целят да ни лишат от елементарни права. Извратенията (сексуалната) е не просто поощрявана, а насилствено налагана с цел намаляване на световната популация. Затова съм против, иначе винаги съм била пръв защитник на обратните.

Насилственото налагане на опасни препарати - т.нар. ''ваксини'', а сега и хормони за химическа кастрация на ДЕЦА - това е само началото. И да, има връзка между ковид химията и синтетичните хормони. Това се опитвам да ти обясня цял ден.

п.с. Междувременно не пречи да се посмеем, защото скоро и това ще ни забранят. Ти си бъди киселяк, щом го намираш за по-удачно, но не спирай останалите коментиращи в темата да намират всевъзможни начини за понижаване на стреса. Ситуацията е толкова тотално сбъркана и върви към много по-лошо. Ако не изпускаме парата от време на време, ще отидем по-бързо там, където ТЕ искат да бъдем.
 
Ти си бъди киселяк, щом го намираш за по-удачно, но не спирай останалите коментиращи в темата да намират всевъзможни начини за понижаване на стреса.
Никого не спирам бе, просто се обаждам, че не трябва да се брои за отминало, както самА се изрази, защото следващата атака от тях ще е в пъти по-зловеща. Не трябва да се забравя!

Предлагам да отвориш тема за джендърите, ако случайно вече няма 10 такива, и там да си припявате на Устата и квито там.
Нещо нищожно малко за този Архипелаг излезе на бял свят след неочаквания поврат в нашата история. Но същите ръце, които ни слагаха белезниците, сега примирително ни възпират: „Недейте!… Недейте да ровим миналото!… Който миналото спомене, окото му да изтече!“ Само че пословицата завършва така: „А който го забрави — на него и двете!“


Изнизват се десетилетия — и безвъзвратно заличават белезите и раните от миналото. Някои от островите през това време се стопиха, полярното море на забравата прехвърля вълните си над тях. И някой ден през бъдния век този Архипелаг, въздухът му и костите на неговите обитатели, сковани в ледените находища, ще се появят като неправдоподобен тритон.


Не дръзвам да пиша историята на Архипелага: нямах възможността да чета документи. Но дали някога някой ще има тази възможност?… Тези, които не желаят да си спомнят, имаха вече доста време (и още го имат) да унищожат всички документи без остатък.


След като приех не като позор, не като кошмарен сън този чудовищен свят, в който прекарах единадесет години и почти го обикнах, а сега вече, по силата на щастливия поврат, станах пълномощник на мнозина в по-сетнешните им разкази и писма — може би ще съумея да изнеса нещо от костите и месото — от още всъщност живото месо, от живия тритон?
 
Или с други думи да го кажа, Нанди. Злобна си към мен, лежерна си към ТЯХ.
Постигнали са си целта. Прегрупират се, и ще ни атакуват с двойна сила. Вече въвеждат пробно CBDC, и дори в Африка срещат съпротива. Пробват откъде ще мине.
После няма да можеш и да просиш. Ако не вярваш в "науката" им.
За пети набор научавам, умрял от рак. Някои дори са по-малки от мене. Чудя се как да разбера, дали са се бустерирали, с "науката" им.
п.с. Абе, Тедката де е бе, той поемаше бустерите, и ни се хилеше на невежеството...
 
Последно редактирано:
Злобна си към мен
Що за наглост!!! Аз започнах с ''релакс, Ванка'', а ти ми върна със ''соц. бабички''. Айде да не ми се правиш на жертва. Получи, каквото си изпроси - пито-платено. Точка, продължаваме напред.

лежерна си към ТЯХ
Как??? Като им забелязвам и останалите простотии??

Вече въвеждат пробно CBDC, и дори в Африка срещат съпротива. Пробват откъде ще мине.
Ми то си минава. Споря с милениъли, че цифровите пари не са по-добри от физическите - ежедневно.

Да не забравяме и chat GPT и другите AI-шитни, които ще ни направят тотално ненужни. Климатични промени, въглеродни отпечатъци, буболечки, вместо нормална храна... Планът върви на юруш и джендърите са част от него. Отделна тема за тях не е нужна. Или гледаме проблема в цялост, или игнорираш всички и си дуднеш само твоето. Ти решаваш. ;)
 
Последно редактирано:
В Австрия наистина бяха приели закона който не се "ваксинира" да плаща 7000
Е, в България нали има с по 10 000лв глобени или не помним ?

В Канада газиха с коне, майки че и деца, в Холандия (по спомен) стреляха и убиха двама.
Ти следиш ли в момента протестите в Европа и специално във Франция какво се случва и как хич не ги галят с перо ?

Предлагам да отвориш тема за джендърите, ако случайно вече няма 10 такива, и там да си припявате на Устата и квито там.
То ти като не си в час, няма и как да разбереш какво се пее в тази песен и как и защо другите в България си мълчат. Няма смисъл да се отварят специални теми за джендърите, те са една част от пъзела на пропагандата
 
Да не забравяме и chat GPT и другите AI-шитни, които ще ни направят тотално ненужни.
Тъкмо го човъркам в момента.
Като сме ненужни на кого ще си продават продуктите, след като нямаме пари да ги купим?
Още средата на миналия век са се отказали от тотална роботизация в Япония. Ако се случи икономиката ще спре.
 
Е, в България нали има с по 10 000лв глобени или не помним ?
Има дела за по 5000 лева, май паднаха в съда.
Ти следиш ли в момента протестите в Европа и специално във Франция какво се случва и как хич не ги галят с перо ?
Следя. Оправдаваш ли се?
То ти като не си в час, няма и как да разбереш какво се пее в тази песен и как и защо другите в България си мълчат. Няма смисъл да се отварят специални теми за джендърите, те са една част от пъзела на пропагандата
А що бе, за джендърите пиши тука, и за кемтрейлс, и по соца може да си поревете. Соц групите у фейса все с туй се занимават. Мен ме броите за враг.
 
джендърите пиши тука

Много добър човек, гледай само как се е загрижил за Пакистан :rolleyes:







 
@contra баннали са твоя човек Кемпбел от ютуб заради интервюто му с Andrew Bridgen където си говореха за ваксини и вирОси ... :eek:

My video with Mr. Bridgen, MP https://t.me/DrJohnCampbell/112 has been removed by YouTube, with a strike. So, Im banned for a week and you can't watch the video any more on YouTube.

Да се надяваме, че е по темата за да не разсърдим @IvanKirov :p
 
@contra баннали са твоя човек Кемпбел от ютуб заради интервюто му с Andrew Bridgen където си говореха за ваксини и вирОси ... :eek:



Да се надяваме, че е по темата за да не разсърдим @IvanKirov :p
Те са се побъркали да заглушават кандидат за президент на сащ, който им обърква яко пропагандната доктрина, ти за неква треторазрядна мед сестра се вайкаш. :p
Робърт ф. Кенеди jr. е най-цензурираната личност в момента, не само в корпоративните медии, но и в интернет пространството. Свалят се видеа с негови интервюта, защото поддържа твърда линия срещу ковидиотизма и всичките шитни с локдауни, маски и ваксинации..

 
ЕС даде зелена светлина на холандското правителство да изкупи 3000 #DutchFarmers, като им предложи 120% от пазарната стойност, като ги „стимулира“ да продават „доброволно“ (ако не го направят, по-късно ще бъдат иззети).

О, и няма да им бъде позволено да започнат отначало другаде в ЕС.


1683096610017.png

 

Горе