Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
В крайна сметка излиза, че всеки може да е екпсперт по ковид стига да го одобрява и хвали ваксините.

Но ако е против цирка дори да е лекар, професор и т.н практикуващо мед. лице - дебил, нищо не разбирал, проста мед. сестра.....
Именно. И после викат - Вие конспираторите вярвате в глупости, няма как да се организира конспирация в такъв голям мащаб. Като този:

Добре, значи не може да е всеобхватна конспирация, тогава какво е - масова загриженост за живота на сухите съчки? И то колкото по-голям психопат (политик) си, толкова си по-загрижен? Bitch Please. Аз предлагам да си стиснем ръцете, че е масова психоза.
 
Написах рап песен за ковид. Никога не бих се ваксинирал.
Covid-19 slavery

In March 2020, the streets were empty.
They said: "going outside is not safe.
Please, don't be brave.
Stay home if you don't want to end up in a grave."
It was forbidden to go in the park and drink a beer.
Only fools believed that COVID-19 would disappear within only two weeks.
Passed a year, and the situation is the same.
Everyone knows its name.
Please don't put the blame on me because I'm not responsible for the situation.
The virus is a creature in nature, and it's normal to spread.
Homeless people don't have money for bread.
We couldn't take C19 down with corny measures.
Fuck the new normal.
When you accept that humankind is mortal, you'll break through fear and depression.
I'm not a psychologist and don't get money for a session.
Do you still believe in that shit that when you are hiding, you can stop it?
Just think for a little bit.



A year ago, you thought that everything was clickbait.
But nowadays you can't get in the bar without a green certificate.
If you have read chapter revelation of the bible,
the antichrist will never be your idol, and you wouldn't put the mark of the beast on your hand.
I'm sick of living in madness land.


The devil's number is triple six.
The health minister doesn't desire to fix the situation.
The health minister serves the antichrist.
For him is a pleasure to come up with a new antihuman measure.
He sold his soul for gold treasure.
One day you wake up and see the lies in his eyes.
He'll never go to paradise.
He admits only the devil's religion and killed many people with his decision to take off planning surgery.
The folks tell karma is a bitch.
Fuck of health minister and big pharma.
What goes around comes around.
Only rebels have the power to put down the fake saviors.
Social media will delete my sound.
Please be prepared to share my song.



We're under C19 slavery.
The authority has been controlling people with fear for over a year.
The mask cannot provide you protection from COVID infection.
The security guard makes every day an inspection for wearing a mask.
I want to be free and to walk in the grocery store maskless.
If you are brainless for you, every COVID regulation is mentally painless.
I believe that we are not a zombie nation, and we all have to disobey every COVID regulation.
When everything is wrong in the world, we must be strong.
Our patience is run out.
Do you know that every COVID measure is about control?
 
Последно редактирано:
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Любезно отхвърлям предложението.:) Тъй да се каже "Отборите се организираха на ниво Шампионската лига и слабите отбори отпадат по силата вечните вселенски закони и закономерности." Вторите, както обикновено, искат нищо по-малко от първите (в качествено отношение), но обстоятелства вече позволяват една нова лига, където не могат да се класират. Има ред места на свободното слово, където ясно може да се види кой от слабите като сила, неодобряващи замисъла за Шампионската лига, колко вдява. И всичко излиза точно: няма излъгани, няма несправедливост. Има това, което се случва, когато различни по сила, но приблизително равни по морално качество и желания, достигнат такъв етап във взаимоотношенията си.

Съвсем ясно си личи, по много показатели. Нищо по-малко не може да се очаква. А това, че дори сред интелектуалните среди, дори в най-сериозния алт. сектор, и огромната част от умните, които не са в някакви среди, масово се гледа с едно отворено око, просто доказва естествената справедливост. Това дори би издържало в един хипотетичен съд, като доказателство за непрестъпност на възнамеряваното и извършеното от обединилите се в Шампионскита лига към некласиралите се. То просто си беше непреодолима необходимост.

Обаче сега на база връзки и обещания няма да станат нещата, хич. (Дори милион/милиардери и индустрии ще ядат дедовия, ако не се разберат там нещо.) Само 'кой колко може да даде'. И кво значи: огромна част от качествата на хората, които Довчера спомогнаха за играждането на Днес, ще са недостатъчни за Утре. Например, че всеки спомогнал тоя прогрес съвестно и усилено си бачкаше в рамките на зададените условия, без да ги поставя под въпрос. Свършил работа - отпада. За да стигне Довчера до Днес, една голяма мрежа от изпълнители трябваше да работи - човек на човека на човека, и такива. Категорично отпада. Само гледайте откачането на вагони при елегантното движение на влака стрела...

И говорим за недостатъчни за Утре по-нисички морални качества, абсолютно необходими Довчера за достигането до Днес. В тая 'неморална' история?!... Тва е просто мега-забавно. Но да питаме невробиолозите ли как се викаха ония, които изследват дълбинно човешкото поведение и енигмата на мозъка и от тоя род: кое в човешкия матрял се счита за най-голяма пречка за реализирането на новото общество (такова, каквото е замислено).

Може да е супер смешно погледнато от днес; например колко е важна доброволността. Довчера и Днес - всичко се търгува - качества, стоки, услуги, всичко на пазара на търсене и предлагане. Нема доброволно, нема такова. Та, по-сериозно и под по-друг ъгъл погледнато: кво ли значи, че Утре нямало "да притежавате нищо, но ще бъдете щастливи". Ми може би, и че хора, които се стремят към притежание, не отговарят на изискванията в условията на един обединен свят, в който 'всички трябва да действат като едно цяло', или както беше мантрата.

В картината на бъдещето няма едни "просто качествени изпълнители за заплащане и привилегии", които основно мислят и желаят да натрупат средства. Не, има вдъхновени индивиди обединени около общи цели, в които вярват. (Целите са спуснати отгоре, то е ясно.) Техническите специалисти също трябва да нямат уронващи общата посока чусвства и мисли. При нужните, но неподатливи на дълбоко идейно съпричастие с обществените цели, може да играят разработките за контрол на ниво ген, дето днес някъде даже не се коментират, или пък се неглижират като несъществени. (Въпреки, че [общо] милиардните научни и практически безлимитните научно-военните институти, които ги работят не мислят така пренебрежително за тях :) )

Да, ама има едни автоматизирани схеми, които активно се изграждат и като се задействат, тогава ще се разбере колко от техническите специалисти ще са необходими. Да не говорим за хора в други сектори, когато автоматизацията на процесите поеме и тях, доколкото изобщо ще съществуват за в близко бъдеще. (Секторите, за хората от секторите не говоря...)

Та, гледам, на много места - там, докъдето ми стига погледа - как тече живота, мислите за живота, стремежите. Гледам го, както го гледах и преди предходните 2 години:) И тогава така си течеше, но малко неочаквано дойде за тези, които го живееха без много да го гледат. И тогава някои си работеха, други правеха бизнес и крояха планове. Не подозираха, че малко сложно ще стане. Аз не мога да кажа така за себе си, така че не чувствам нищо кой знае колко драматично (макар да съм на почти възможно най-ниското ниво в битов план.) И ми е бая през уя; то кво да е, как да гледам Днес-то като съм гледал кво кардинално неофициално се планува за Утре, докато стремящите се да се развиват се развиваха. И както те сега си ползват развитото в житейски/социален/бизнес план, и аз така си ползвам развитата гледна точка, и гледам:

Прогресивните, предприемчиви, интелигентни хора, които не гледат това, което аз гледам (например), гледат на живота и го плануват, напълно изключвайки предстоящото запланувано, което (например) аз гледам. И в техните визии за собственото им развитие почти напълно отсъстват предпоствките на Утре-шните реалности. (Освен тези, които са установили, наблюдавайки естествените пазарни тенденции, или както му викат.) И не се изграждат стратегии и визии спрямо това, което убягва от погледа.
Ми тва просто е много забавно: толкова, колкото когато те гледат вижданията на некой некомпетентен начинаещ в съответната им област. Не повече.

Обаче влизаме в 2022 и довчерашния трилър, който не се е усетил толкова от някои (поради положението, което са си заслужили с труд и пот), утре ще премине в...да не казвам груби думи като "хорър", нека кажа: ще премине в това, което е предвидено. (Напълно независимо от това, дали някой го вижда от днес, или не.) И то почти отсъства от масовата визия (на по-високо умствено ниво, не на плебса).

Всичко се променя, даже Мечо Пух, който от "колкото повече, толкова повече", преминава в "колкото по-качествено, толкова по-качествено". Бурканчета със "захарен продукт" - ц, нема да стане. Мечо Пух все още иска да лапа само хубав мед, но вече - само най-хубавия. И тогава може да забележим, че хубавия мед се крие някъде там, откъдето идват корените на мисленето и поведението.; в нещо, което звучи екстравагантно/наивно/старовремско или смехотворно, което постарому се вика...бе сещате се:) А настроеното към придобиване и израстване спрямо нагласяне към пазарните условия е разредено с вода и добавена захар. Не го виждам в едни други обявления за търсения нов вид индивид, в контекста на утрешните условия (които вкл. и новите биотех. Просто старият тип би бил вътрешно-подриващ за устойчивото развитие.

Нека не говоря аз - невробиолозите, или както се наричат - те да кажат. (Да кажат накъде сочат тия, дето масово се прихва в смях, когато се заспоменават.):)
Не знам на какво си ама искам и аз от него :D
 
Ами това е гръцката азбука.
Поредната антиваксърска глупост.
Каква гръцка азбука бе ?
И те така :)


262393169_440217914133879_3027229234143479979_n.jpg
 
коментарът е изтрит впоследствие
 
Последно редактирано:
Кака няма антитела.. :(:(:(

Толкова е супер, хипер, мега заразен тоя вирус, че при двудневен близък контакт с болен в първите дни от проява на симптомите, не успя да ме зарази. Мен, дето безобидния грип не ме пропуска.

Нищо, ще карам със сертификата на сестра ми, където е нужен такъв.
 
Кака няма антитела.. :(:(:(

Толкова е супер, хипер, мега заразен тоя вирус, че при двудневен близък контакт с болен в първите дни от проява на симптомите, не успя да ме зарази. Мен, дето безобидния грип не ме пропуска.

Нищо, ще карам със сертификата на сестра ми, където е нужен такъв.

Въйй, толкова си проклета, че даже Кови не иска да се замесва с теб :D Шегата настрана, вероятно си от тези дето не са възприемчиви, част от хората са така май... Ич ли няма или са ниски?
 
Кака няма антитела.. :(:(:(

Толкова е супер, хипер, мега заразен тоя вирус, че при двудневен близък контакт с болен в първите дни от проява на симптомите, не успя да ме зарази. Мен, дето безобидния грип не ме пропуска.

Нищо, ще карам със сертификата на сестра ми, където е нужен такъв.

Еретици! Срам нямате! Заслужаваш газова камера за тази измама или най-малкото на кладата, мисля.
 
Не знам за вас, ама на мен Тедката почна да ми липсва :(
На мен друго ми е интересно. Какво се случи с мераците им за свобода на Ръкспин и Гръби. След ваксините щяха да си живеят живота, пък то ограниченията стават все повече :)
 
Да се надяваме, че е жив и здрав, но липсата му е факт.
 

Горе