Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Мрат поголовно след края на пандемията.

 
А тук научаваме и че специализацията дето се занимавала със страничните ефекти от Ковид ваксините се наричала ПАТОЛОГИЯ :oops:

 
Точно като Интернет на нещата (IoT), IoB се отнася до достъп и контрол на човешкото тяло чрез интернет. Тук ние подробно описваме как CRISPR може да се използва за електрическо свързване с генома и като доказателство за контрол на дисплея на концепцията върху транскрипционните информационни мрежи в E. coli и Salmonella.
Публикувано на 23 юни 2020 г

Статията заключава, „подобно на начина, по който ваксините, базирани на ДНК, се електропорират в човешкото тяло за борба с ковид1 9, можем да очакваме, че електрогенетичните промоторни вериги ще бъдат вмъкнати в човешките клетки, за да се отвори нова модалност на биоелектронното сигнализиране.“
fbah6yaZTHqN2ZF7WTpk_Picture1.png
 
 
IoB-Examples.png



Screen-Shot-2020-11-20-at-11.36.15-AM.png



 
В скорошно проучване, публикувано на сървъра за предпечат на Research Square *, изследователите оцениха предаването на коронавирус 2 на тежък остър респираторен синдром (SARS-CoV-2) в общностите на Ню Йорк (NYC) чрез проследяване на контакти.
ImageForNews_720953_1659344060816110.jpg

От Пуджа Тошнивал Пахария
Pooja160.jpg
 
Министерство на отбраната на Обединеното кралство — Човешко увеличаване (2021)

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1fa307e5-96db-4e63-be7f-28542011cdc0_455x643.png


Трансхуманистичните амбиции стават възможни благодарение на военната технология. През 60-те години на миналия век първите сериозни усилия за създаване на интерфейс мозък-компютър бяха финансирани от Агенцията за напреднали изследователски проекти на САЩ (DARPA). Две десетилетия по-късно Интернет беше разработен, за да направи комуникационните линии излишни в случай на ядрена война.

Human Augmentation: A New Paradigm , поръчан от Министерството на отбраната на Обединеното кралство, следва различни технологични нишки до техните логични заключения.
Основната цел е да се слеят умове с машини в интимна симбиоза човек-AI:
Способността да се подобрят нечии физически, психологически или социални способности е била източник на сила през цялата история и войната е олицетворение на тази динамика. ...
Човешкото увеличаване ще става все по-уместно, отчасти защото може директно да подобри човешките способности и поведение, и отчасти защото е свързващото средство между хората и машините. Бъдещите войни ще бъдат спечелени не от тези с най-напредналите технологии, а от тези, които могат най-ефективно да интегрират уникалните способности както на хората, така и на машините. ...
Мисленето за човека като платформа и разбирането на нашите хора на индивидуално ниво е фундаментално за успешното човешко увеличаване.

Отвъд киборгите супер войници, принципът за надхвърляне на човешките ограничения чрез технологии се прилага и към цивилното население. Една критична концепция е, че стандартните инструменти и трансформиращите технологии – от сметалото до смартфоните до мозъчните импланти – съществуват в спектър.

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fd0c52959-6fb5-483a-b7bf-7207c8251f84_621x671.png

Страница 72

В любопитното далновидно изображение по-долу виждаме мъж, който използва имплантиран BCI, за да напише „Hello world“ на екрана. Имайте предвид, че този документ е публикуван през май 2021 г.

Осем месеца по-късно истински парализиран мъж използва своя имплант Stentrode, разработен от Synchron , за да изпрати първия туит , използвайки само мозъка . Неговото послание?

"Здравей свят!"

В последващ туит пациентът каза:

„Надявам се, че проправям пътя за хората да чуруликат чрез мисли“

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F681ab415-2a7f-4e03-8002-08d2abed9f93_825x615.png

Страница 48

Представете си, че получавате невроподсилване, което може да ви отърве от фанатизма, подозрителността или дори изкривеното ви чувство за хумор. Ако „разнообразието е нашата сила“, тогава един полиглот, дигитално подобрен суперорганизъм ще бъде непобедим:
Човешкото увеличаване може да помогне за подобряване на социалното сближаване чрез увеличаване на участието в обществото, независимо от индивидуалните различия или пречки. Човешкото увеличаване може също да позволи на хората да се свързват по по-интензивни и креативни начини (например чрез свързани интерфейси мозък-машина).
Човешкото увеличаване също ще предостави инструменти за хората да изразят своята индивидуалност по по-ясно изразени начини, потенциално водещи до по-разнообразно общество.

Като се има предвид нарастването на държавите с биосигурност по целия свят, особено ужасяващ аспект на Human Augmentation е сравнението на анти-киборгските настроения с колебанието относно ваксините:
Историята на ваксинациите показва колко доказани и на пръв поглед безспорни технологии за увеличаване на човешките нива могат да отнемат много години, за да станат глобално ефективни и приети от обществата. … Този пример показва, че не можем да приемем, че човешката аугментация ще бъде автоматично ефективна или приета по предназначение, без значение колко полезни могат да бъдат нейните ефекти. … Човешкото увеличаване може да бъде съпротивено от елементи на обществото, които не вярват в ефективността и мотива на увеличаването.

Разбира се, нито един преглед на нашето киборг бъдеще не би бил пълен без инди биохакерство. Според компанията за импланти Dangerous Things , някъде между 50 000 и 100 000 души вече имат цифрови биоимпланти в телата си.

Може би вдъхновени от библейските пророчества, много от тях са RFID чипове, вградени в ръката:
Радиочестотната идентификация и имплантите за комуникация в близко поле са популярни биохакове. Веднъж поставени, тези „чипове“ могат да се използват за голямо разнообразие от идентификационни цели. Те могат да заменят много от нашите ключове и пароли, позволявайки ни да отключваме врати, да стартираме превозни средства и дори да влизаме в компютри и смарт устройства.

От нарязани ръце до нащърбени глави, ерата на киборгите настъпи. Както при много иновации – виртуална реалност, невроимпланти, компоненти за смартфони – технологиите, разработени за първи път във военни лаборатории, постепенно се разпространяват в ежедневието ни."
 
ГРАФЕН ОКСИДА В МОЗЪКА помага тези хора да възприемат лесно всякакви манипулации и пропаганди.
ТОВА ОБЯСНЯВА ЗАЩО ОВАКСАНИТЕ се държат толкова странно. Опитвали ли сте да спорите с оваксан индивид? Няма смисъл! Той е транс-хуманоид вече, био-робот!

ЧОРБАНОВ: ЗА 6 МЕСЕЦА СА ПОЧИНАЛИ 400 МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ И 1000 ЛЕКАРИ ПРИЕЛИ ПФАЙЗЪР! МЕДИИТЕ МЪЛЧАТ​


авг. 3, 2022​


ПОДРОБЕН СПИСЪК С ВЪЗМОЖНИ "СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ"


ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ ОТ САЙТА НА АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ ПО ХРАНИТЕ И ЛЕКАРСТВАТА.
(прилагаме обяснение на български, всеки, който желае повече информация, може да потърси сам по наименованията) - Вид автоимунно заболяване на нервите /Guillain-Barré syndrome/ - Вид възпаление на мозъка и гръбначния стълб /Acute disseminated encephalomyelitis/ - Друг вид възпаление на гръбначния стълб /Transverse myelitis/ - Минингит / т.н. /Encephalitis / myelitis / encephalomyelitis / meningoencephalitis / meningitis / encepholapathy/ - Конвулсии / припадъци /Convulsions / seizures/ - Удар /Stroke/ - Хронична умора и загъба на мускулен тонус /Narcolepsy and cataplex/ - Алергична реакция водеща до хиперчувствителност /Anaphylaxis/ - Остър миокарден инфаркт /Acute myocardial infarction/ - Вид инфекция / автоимунно заболяване на сърцето /Myocarditis / pericarditis/ - Автоимунно заболяване /Autoimmune disease/ - Смърт /Deaths/ - Резултати от бременност и раждане /Pregnancy and birth outcomes/ - Други остри заболявания на нервите /Other acute demyelinating diseases/ - Други алергични реакции /Non-anaphylactic allergic reactions/ - Вид бавно съсирване на кръвта /Thrombocytopenia/ - Нежелано съсирване на кръвта в тялото /Disseminated intravascular coagulation/ - Друго нежелано съсирване на кръвта /Venous thromboembolism/ - Артрит и болки в ставите /Arthritis and arthralgia / joint pain/ - Вид болест ... обрив, жлези или сърце /Kawasaki disease/ - Вид възпаление на тялото при децата /Multisystem Inflammatory Syndrome in Children/ - Засилено заболяване при ваксиниране /Vaccine enhanced disease/ Кратко, точно и ясно!
prezentacia-injekcia.jpg

Стр. 17
 
Последно редактирано:
Браво Ванка. В 10-та. На море ли беше?
 
"Федералната служба за държавна статистика на Русия (Росстат) наскоро публикува доклад „За социално-икономическата ситуация“, който съдържа някои доста обезпокоителни данни от януари-май 2022 г.

Социално-икономическата ситуация в Русия, според съобщения в медиите, цитиращи Росстат, не е толкова добра :

Всеки месец от началото на годината Русия губи 86 000 души. Никога не е имало такива загуби в цялата съвременна история на [руската] статистика. Дори през 2002 г., когато руснаците са били с 685 000 по-малко, броят на гражданите е намалял с 57 000 на месец.
В същото време смъртността през януари-май намалява с 36,1 хиляди до 878,3 хиляди. Но раждаемостта също намалява - с 31,1 хиляди, до 523,2 хиляди деца. Разликата между тези показатели води до естествен спад от 355 хил. души. За всеки роден руснак има 1,7 смъртни случая. […]
От началото на 2020 г. населението на Русия е намаляло с 1,62 милиона души.

И има още.

Руски медии съобщават, че раждаемостта в страната е спаднала до нива, невиждани от Великата отечествена война.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fb0a354b0-5c85-47b7-a71f-c64ff44fbff7_932x1449.png

( източник / източник )

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Ff21808d4-537a-42cb-bb41-eccb377e6824_586x700.png

Естествен спад на населението с повече от 1 милион души през 2021 г. ( източник: РБК )

Как да решим този проблем? Имаме нужда от повече инжекции, според RT. Всъщност всеки, който не е бил инжектиран, просто се моли да умре. Ето. Демографската криза е решена. Благодаря, RT.
https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2Fd51d43d6-2ef4-4940-88b7-f3a2a5b31f6c_814x572.png

( източник )
 
''Асен Меджидиев ще бъде служебният министър на Радев и американската амбасада, който ще крепи „здравеопазването“ до редовното правителство, което ще бъде сглобено във франкенщайнова коалиция от следващия посланик-губернатор на колонията. Малко от философията на Меджидиев:

„За мен не превенцията е ключова, а ваксинацията. Нужна е масова кампания за ваксиниране. Лекарското и политическото съсловие трябва да се обединят около целта възможно най-много хора да бъдат ваксинирани. В държави с над 90% ваксинационен обхват, този проблем вече е изкоренен.“

Казано април 2022 година, преди броени месеци и дълги месеци, след като отдавна се знаеше, че „ваксините“ НЕ изкореняват проблема, а го усложняват. Е, поне е ясно по какви критерии е избиран поредният патологичен фарма лъжец.

Всъщност тоя, без да иска, казва нещо вярно… Противопоставя „ваксинацията“ на „превенцията“. Именно това прави всичко по-нататък в изявлението му особено идиотско. И иска да обучава следващото поколение фарма идиоти, за да останат в България.''
 
Шепа неизбирани, къде богати къде случайни плужеци (Урсула фон дер лайнън) са решили, че планетата е тяхна.
Решили са да ни изтребват като вреден добитък. На 90% хората наистина са добитък. Всъщност в първата част Пасков като квалифициран обяснява че дори добитък не сме. Хайванчетата нямат телевозори да ги зомбират.

 

Горе