Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Не винаги да си накрая означава последен, понеже не се знае къде е началото ;)

 
Дочут разговор от едни пенсионери, дето бяха заседнали на една пейка и си говореха за ваксините.
Единия разправяше как повечето му ваксинирани познати вече са дали фира от инфаркти и почна да ги изброява поименно, каза че са 10-тина човека. Със сигурност е преувеличил, но и със сигурност някои от тези му познати са починали, заради "ваксината"
 
Докато занимават аудиторията с други проблеми , тихомълком настъпват едни лоши промени.:(Ако не сте гледали новото предаване на Редактед, то има какво да се види :rolleyes:

Всичко се променя за 4 дни, когато Байдън прехвърля властта Бил Гейтс W.H.O.

На 27 февруари администрацията на Байдън официално ще подпише суверенната власт на финансираната от Бил Гейтс Световна здравна организация. Пандемичният договор дава на СЗО правомощието да обявява и управлява глобални пандемични извънредни ситуации. Това би означавало, че те биха могли да налагат блокиране, мандати за ваксини, доставки и разпространение на ваксини, мониторинг и наблюдение на населението.


 
Докато занимават аудиторията с други проблеми , тихомълком настъпват едни лоши промени.:(Ако не сте гледали новото предаване на Редактед, то има какво да се види :rolleyes:

Всичко се променя за 4 дни, когато Байдън прехвърля властта Бил Гейтс W.H.O.

На 27 февруари администрацията на Байдън официално ще подпише суверенната власт на финансираната от Бил Гейтс Световна здравна организация. Пандемичният договор дава на СЗО правомощието да обявява и управлява глобални пандемични извънредни ситуации. Това би означавало, че те биха могли да налагат блокиране, мандати за ваксини, доставки и разпространение на ваксини, мониторинг и наблюдение на населението.


Супер.
Чакаме да финансират проучване на възможностите за реанимация на Джефри Епстийн.
 
мониторинг и наблюдение на населението.
Конспирации. Както казва един класик: ''ще те чипират, щото им е много важно да те следят докато копаш картофите''. ;)
 
щото им е много важно да те следят докато копаш картофите''
Според правата, които ще имат, могат да забранят отглеждането на животни или плодове и зеленчуци, като го направят нелегално, както стана в Китай. Също така, ако решат, че някой нарушава тези забрани, могат да му конфискуват собствеността.
 
Според правата, които ще имат, могат да забранят отглеждането на животни или плодове и зеленчуци, като го направят нелегално, както стана в Китай. Също така, ако решат, че някой нарушава тези забрани, могат да му конфискуват собствеността.
Да, гледах малко предаването сутрина. И ще го направят, а ние ще си трайкаме и ще гледаме тайничко домати, все едно е канабис.
 

The Wall Street Journal reports that the Energy Department has concluded that the COVID pandemic most likely arose from a laboratory leak.


LabLeak се оказа че не е просто теория, след няколко години така ще ви кажат на вярващите и за новините от Украйна. :)
 
Професор Джефри Сакс, привърженик на теорията на биолабораторията, привърженик на многополярността и Русия (и участник в последната среща на Валдайския клуб, състояла се наскоро), е авторитет там.


Дотук добре: знаем, че американските сили не се спират пред нищо, за да постигнат целите си; ние знаем за развитието на биотехнологиите и възможностите, които те предлагат и т.н. И тук, в проява на честност, високоуважаваният проф. и експерт Джефри Сакс не се стеснява да посочи злонамерените американски сили. Добре.

Какво решение предлага Sachs?

Председателят на комисията Lancet covid19 относно политическия отговор… той вярва, че пандемията ще бъде овладяна през 2021 г. и не само защото ваксините идват…“

„...имаме нужда от повече държави, които да произвеждат ваксини, тестови комплекти...“

„…широко разпространеното покритие на ваксините в САЩ бързо намалява новите инфекции, заболяванията и смъртните случаи…“

„...бедните заслужават да имат ваксината на по-ниски цени...“

„...[в] Нигерия Социалната съпротива срещу ваксината блокира адекватното покритие на населението...“

„Производителите на ваксини трябва да се засилят.“

„Говори се срещу несправедливото разпределение на ваксини срещу covid – Джефри Сакс към африканските лидери“

„…Неравенството във ваксините и икономическият риск за Африка 2022 г.“

„САЩ най-накрая предлагат да изпратят ваксини в чужбина, но липсата на глобален план оставя бедните нации в криза.“

„Г-20 трябва да действа сега, за да ваксинира света.“

„Един за всички: план за действие за финансиране на глобалната ваксинация и устойчив растеж“

„Водещи икономисти предупреждават, че въздействието на covid ще бъде тежко и дълготрайно за развиващите се страни.

– вековна криза, с неравенства, изменение на климата и липса на достъп до ваксини срещу covid.“

Само малко от заглавието от:
https://www.jeffsachs.org/search?q=vaccine

Това може да обясни защо след речта му за биолабораториите, иначе бързият отговор на „разпространението на дезинформация за covid и ваксините“ все още не съществува в Wikipedia и много вероятно няма да има нищо, което да показва „дезинформация за covid“ Джефри.

Нищо, което да навреди на изградения от него имидж.:
Джефри Д. Сакс е световноизвестен професор по икономика, автор на бестселъри, иновативен педагог и световен лидер в устойчивото развитие.

Той е широко признат за смели и ефективни стратегии за справяне със сложни предизвикателства, включително бягство от крайната бедност, глобалната битка срещу причинените от човека промени в климата, международни дългови и финансови кризи, национални икономически реформи и контрол на пандемични и епидемични заболявания.

Сакс е директор на Центъра за устойчиво развитие в Колумбийския университет, където има ранг университетски професор, най-високата академична степен на университета. Сакс е директор на Института за Земята в Колумбийския университет от 2002 г. до 2016 г. Той е президент на Мрежата за решения за устойчиво развитие на ООН, председател на Комисията Covid19, съпредседател на Съвета на инженерите по енергиен преход на ООН, Комисар на Комисията за развитие на широколентовия достъп на ООН, Тан Шри Джефри Чеа, почетен професор по устойчиво развитие в университета Sunway, академик на Папската академия за социални науки във Ватикана и защитник на Целите за устойчиво развитие на Генералния секретар на ООН Антонио Гутериш.

Сакс е автор и редактор на множество книги, включително три бестселъра, Краят на бедността (2005), Общото богатство: икономика за претъпкана планета (2008) и Цената на цивилизацията (2011). Други книги включват Move the World: Jfk's Quest For Peace (2013), The Age of Sustainable Development (2015), Building The New American Economy: Smart, Fair & Sustainable (2017), A New Foreign Policy: Beyond American Exceptionalism (2018). )), а по-скоро и Епохата на глобализацията: География, технологии и институции (2020 г.).

Сакс беше един от носителите на наградата Blue Planet за 2015 г. водеща световна награда за екологично лидерство. Два пъти е посочен сред 100-те най-влиятелни световни лидери от списанието. Сакс е получил 38 почетни докторски степени.

Преди да се присъедини към Колумбия, Сакс прекарва повече от двадесет години като професор в Харвардския университет, последно като професор по международна търговия
...“

От същия източник – официалният уебсайт на Джефри:
https://www.jeffsachs.org
_
Така че, ако вирусът е истински и наистина опасен, тогава очевидно е необходима ваксина. Просто трябва да се тества, безопасно и ефективно! :)
_________________
Биологичните лаборатории са ужасна заплаха. Това изисква спешни действия (и отваря вратата към огромни възможности...;))

Ковалчук
каза, че Русия ще се защити от американските биооръжия

13 юли 2022 г.
Ръководителят на института "Курчатов" Михаил Ковалчук говори за заплахата от биооръжия за Русия.

На заседание на парламентарната комисия, което се проведе днес, той отбеляза, че Русия сега е изправена пред друго предизвикателство.

https://ren.tv/player/video/embed/1000034#autoplay=1 ;

И днес се появи едно ново предизвикателство, за което говориха моите колеги, но това предизвикателство се различава от атомното по следното – то не се вижда за окото и не е очевидно за повечето живи хора. Това е първото, много важно, но това предизвикателство е много по-страшно, защото е всеобхватно и невидимо “, каза Ковалчук.

Той припомни, че преди почти 40 години Националният изследователски център на Курчатовския институт беше създаден в отговор на заплахата от ядрени оръжия във връзка с използването на атомни бомби над Хирошима и Нагасаки.

Днес в света има не по-малка заплаха от биологични оръжия.

Трябва да кажа, че осъзнавайки това дълго време, дори преди да научим за съществуването на американски биологични лаборатории на териториите на заобикалящите ни страни, ние започнахме да формираме един вид изследователски пул, насочен към изучаване на живия живот“, Ковалчук казах.

Той отбеляза, че през последните десет години инициативите на учените в тази област са били подкрепени от президента и правителството на Русия.

Ние всъщност създадохме нов „Институт Курчатов“ от XXI век вътре в Института за атомно електричество, запазвайки всичките си компетенции в ядрените технологии, които, както отговорихме на появата на ядрена заплаха, така ще отговорим и на тази екзистенциална предизвикателство, свързано с биологичната безопасност. Няма никакво съмнение ", каза Ковалчук.

По-рано стана известно, че парламентарната комисия за разследване на дейността на американските биологични лаборатории в Украйна, съвместно с Изследователския център на Курчатовския институт, ще разработят допълнителни мерки за сигурност за защита на Русия от агресивни вируси и патогени.

Заместник-председателят на Държавната дума и съпредседател на парламентарната комисия Ирина Яровая каза, че благодарение на специалната операция на Русия за защита на Донбас е било възможно да се установи, че технологиите, предлагани от Съединените щати, днес са агресивни.

Според нея създаването на нови мерки за сигурност с участието на Курчатовския институт е важно и правилно решение.

Днес научният потенциал на Курчатовския център е най-високите технологии, които позволяват на Русия напълно да формира самостоятелен път на развитие във всички сфери “, отбеляза Яровая.

Според Константин Косачев, заместник-председател на Съвета на федерацията, съпредседател на парламентарната комисия за разследване на дейността на американските биологични лаборатории в Украйна, Русия ще може да осигури всички необходими мерки за сигурност на фона на заплахи от САЩ .

Заключенията, които предлагаме да представим на президента и правителството на Руската федерация чрез нашата парламентарна комисия, разбира се, ще съдържат препоръки как да се подобри международното правно осигуряване на съответните процедури. Мисля, че ще съдържа директни препоръки как да подобрим нашата национална система за биобезопасност, която е в доста напреднало състояние, която абсолютно има нужда от подобрение “, каза Косачев.

Това каза и другарят Ковалчук на 11 ноември:
https://tass.ru/obschestvo/16305139
Ръководителят на института „Курчатов“ очаква увеличение на смъртността от ковид до 90%

Според Михаил Ковалчук 9 от 10 пациенти ще умрат от новата версия на коронавируса

МОСКВА, 11 ноември /ТАСС/. Коронавирусният вариант със смъртност от 90% може да се превърне в нова заплаха, пред която човечеството ще се изправи в бъдеще. Това мнение изрази в петък на форума за иновативни финансови технологии Finopolis 2022 президентът на Националния изследователски център „Курчатовски институт“ Михаил Ковалчук.

Атомната ера отмина и атомният чадър, който ни спасява днес, се разпада. Защото те ще убият теб и мен по друг начин. Ще дойде ковид с 90% смъртност, където 9 от 10 случая ще умрат и това ще е краят. <…> Биоопасността стана основната “, каза Ковалчук.

Той нарече киберзаплахите второто значително предизвикателство. Но за разлика от биологичните, с тях е възможно да се справите, като изключите „превключвателя“, смята ученият.

Но не можете да направите нищо срещу биологичната опасност. Американците са ни заобиколили във всички републики с биологични лаборатории. Те могат първо да направят ендемични вируси, които унищожават добитъка, подкопават селското стопанство. Ето, африканската чума по свинете е дело на човека, мога да ви кажа подробно. Затова трябва да разберем, че днес [има] нови предизвикателства “, обясни още той.

(Между другото, на същия форум за иновативни финансови технологии Finopolis 2022 беше обявен пилотът на цифровата рубла, който стартира от април 2023 г. Разбира се, това е изключително патриотичен и антиглобалист, антисатанист и анти -Американска биолабораторна цифрова рубла, която ще повиши сигурността за какво и как руските граждани използват парите си.)

https://tass.ru/obschestvo/16717481
Путин подписа закон за създаване на единна база данни с генетична информация в Русия

Правата върху резултатите от интелектуалната дейност, информацията за които се предоставя на информационната система, се предлага да се регулират от гражданското законодателство на Руската федерация

МОСКВА, 29 декември /ТАСС/. Руският президент Владимир Путин подписа закон, който установява процедурата за създаване на държавна информационна система в областта на генетичната информация. Съответният документ беше публикуван в четвъртък на федералния портал за правна информация.

Държавната информационна система („Национална база данни с генетична информация“) се създава за „осигуряване на националната сигурност, защита на живота и здравето на гражданите“. Той е предназначен да гарантира суверенитет в областта на съхранението и използването на генетични данни, както и обмена на информация между държавните агенции и притежателите на генетични данни.

Законът предписва и понятието „генетична информация“. Това означава информация за генетичната информация на различни биологични обекти, представена във форма, подходяща за събиране, систематизиране, натрупване, съхранение, изясняване, използване, разпространение и унищожаване на такива данни. Както отбелязват разработчиците на инициативата, създаването на национална база данни с генетични данни „ще осигури високо ниво на сигурност, независимост и конкурентоспособност на вътрешните разработки в областта на генетиката“.

Информация, включена в единна база данни
Според документа, собственик на информацията, съдържаща се в системата, ще бъде Руската федерация. Правата върху резултатите от интелектуалната дейност, информацията за която се предоставя на информационната система, се предлага да се регулират от гражданското законодателство на Руската федерация. Функциите на клиента ще се изпълняват от Министерството на образованието и науката на Руската федерация, оператор на информационната система ще бъде федералната държавна бюджетна институция „Национален изследователски център „Курчатовски институт“

— Ще има много генетична сигурност през новата година!

________
(Ковалчук бонусче:


________
И още повече биозащита...
~~~~~~

ПО ПЪТЯ КЪМ ДНК ПАСПОРТИТЕ: ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД ПЪРВОТО ЧЕТЕНЕ ДЪРЖАВНАТА ДУМА ПРИЕ ПФЗ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ГЕНОМНА РЕГИСТРАЦИЯ НА ЗАПОЗОДРЕНИ И МАЛОЛЕТНИ НАРУШИТЕЛИ
Президентският указ за генетичните паспорти на населението на Руската федерация, издаден още през март 2019 г., започва да се прилага системно. В края на декември 2022 г. беше подписан закон за създаването на федерална база данни с генетична информация. (по-рано Путин инструктира правителството и института Курчатовда се занимава с този проект). И така депутатите извадиха от чекмеджето документ, приет на първо четене още през декември 2020 г. Тук няма и дума за доброволност – разширява се задължението за даряване на ДНК – за заподозрени и за задържани по административен ред (напр. за участие в опозиционни действия и не само). Той беше приет днес на второ четене – на практика във вида, в който беше "на консерва" две години. А това означава, че вече са налични почти всички стандарти за създаване на „генетични профили на населението“. След масовото събиране на ДНК неизбежно ще започнат експерименти за нейното "усъвършенстване" (проектът на СЗО за персонализирана биотехнологична медицина, изпълняван от Министерството на здравеопазването на Руската федерация), както и полицейски мерки за тези, които са подали проби и са "подозрени" за някаква административна грешка. Принудителното (задължително) отчуждаване на неизменния жизнен код на човека е изключително тъжно явление, особено след като федералният ген. в базата данни са предвидени алгоритми за предаването му.


Анализирахме подробно PFZ „За изменение на някои законодателни актове на Руската федерация относно държавната геномна регистрация (по отношение на разширяване на списъка на лицата, подлежащи на задължителна държавна геномна регистрация)“ ( https://sozd.duma.gov.ru /bill/1048800-7 ) през ноември 2020 г. – оттогава практически не се е променило съществено.

Основната точка:обектите на принудително събиране на биоматериал ще бъдат не само престъпници (признати за виновни с влязло в сила съдебно решение), но и граждани, които са били само заподозрени в извършване на престъпление (и обвиняемите), както и лица, участващи в административни нарушения. Например за отказ да се подчини на искане на полицай, дори и да е незаконно (както гражданинът го тълкува според ситуацията) - което често се случва напоследък.

Прикривайки се зад добри мотиви - уж увеличаване на разкриваемостта на престъпленията - силите за сигурност възнамеряват да вземат ДНК проби от всички граждани, които са попаднали под административен арест. Според Административния кодекс административният арест е само един от видовете административни наказания и се прилага за три дузини вида нарушения. Те включват например:появяване в нетрезво състояние на обществени места, организиране или участие в неразрешени от властите протестни действия (!), дребно хулиганство, събиране на маси от граждани на обществено място, довело до нарушаване на обществения ред или санитарните норми (!), публична демонстрация на забранени символи (атрибути), сеещи вражда и омраза (!), включително в интернет, както и особено актуалното за нашите реалности – неподчинение на законовите изисквания на полицейски служител (!). и т.н.

В същото време у нас днес принципно е изключително трудно да се получи разрешение за провеждане на събрания, митинги, демонстрации, шествия или пикетиране, в резултат на което гражданите нямат легитимен начин да изразят несъгласието си с действията и решения на властите, които нарушават техните права. Почти всяко публично изразяване на недоволството на хората заплашва да доведе до административен арест за тях и, ако този PFZ бъде приет, принудително събиране на геномна информация.

Досега събирането на генетична информация е задължително за хора, свързани по някакъв начин с престъпления / правонарушения (въпреки че това не е очевидно - в случай на заподозрени, например). Но след като се съберат данни за всички потенциално недоволни, може да последва следващата логична стъпка – приемането на закон за задължителното предоставяне на геномна информация на цялото население на страната. Ето защо в кампанията срещу приемането на този ЗЗФ преди две години комисарят за защита на семейството отбеляза, че „разглежданият документ е още една стъпка към създаването на полицейска държава у нас, която анулира основни права и свободи на гражданите“.

По подобен начин разсъждава и депутатът от Комунистическата партия Куриной, който предложи своята поправка, според която се предлага да се събира ДНК само от заподозрени и обвинени в извършване на тежки и особено тежки престъпления. Но беше отхвърлено.

Друга важна промяна: член 11 от профила 242-FZ вече ще изглежда така:

Отчитането на геномната информация, получена по време на държавната геномна регистрация, се извършва от федералния изпълнителен орган, отговорен за разработването и прилагането на държавната политика и регулаторното регулиране в областта на вътрешните работи, използвайки федералната база данни с геномна информация, освен ако не е предвидено друго в друг федерален закон .

Тоест цялото ДНК на хората, отстранени принудително или доброволно, ще влезе в една база данни. Прави впечатление, че президентът подписа закон за създаването на точно тази федерална база данни с генетични данни точно преди новата 2023 г. Целта за създаване на единна база данни на ген. данни звучи възможно най-рационализирано:

Осигуряване на националната сигурност, защитата на живота и здравето на гражданите, суверенитета в областта на съхранението и използването на генетични данни, както и обмена на информация, съдържаща се в тях, между федерални държавни агенции, регионални и местни власти и притежателите на генетични данни при взаимодействието им в рамките на дейностите по генно инженерство ."

Обменът на данни от базата данни, включително между нейните собственици, „в рамките на дейностите по генно инженерство“ е доста зловеща формулировка, тъй като можете да опитате да модифицирате (промените) ДНК на всеки – включително и на човек . И за каква сигурност можем да говорим, когато информацията за целия руски генофонд се съхранява на едно място, също е напълно неясно.

Както вече казахме, още през 2020 г. Путин инструктира правителството и института „Курчатов“ да създадат Национална база данни с генетична информация. А ръководителят на Роснефт Игор Сечин беше назначен за куратор на проекта. И тогава стана ясно, че единната геномна база данни е замислена като част от голям проект за създаване на генетични паспорти за цялото население на Русия. Въвеждането им е предвидено с указ „За основите на държавната политика на Руската федерация в областта на химическата и биологичната безопасност“, който Путин подписа през март 2019 г. Документът изисква „за извършване на генетична сертификация на населението, като се вземат предвид правните основания за защита на данните за личния човешки геном", както и за формиране на "генетичен профил на населението" и създаване на условия за "развитие на технологии за скрининг на човешки, животински и растителни генофондове ." Тоест, предлага се да се събират не само данните за жителите на страната, но и генетичните кодове на всички живи организми .

Именно в тази светлина трябва да разглеждаме законодателната инициатива прието от депутатите днес, което изглежда идва от Министерството на вътрешните работи, според което, "ако бъде приет съответният федерален закон, масивът на FBDGI може да се увеличи до 5,2 милиона счетоводни обекта само през 2021-2023 г. (през първата година от прилагането на разпоредбите на съответния федерален закон геномната информация на над 945 хиляди лица ще бъде поставена в ФБДГИ и през следващите две години – най-малко 1,8 милиона души годишно, поради такива категории като осъдени, заподозрени, обвиняеми), което ще съответства на 3,5% от общото население на Руската федерация. "

Изненадващо е, че силите за сигурност вече са изготвили предварително план за броя на лицата, които ще бъдат генетично идентифицирани. Затова не се съмняваме, че заподозрените и административните затворници са само първите лястовици в големия лов на държавата за генома на гражданите. Моралът и етиката за трансхуманистите, които сериозно възнамеряват да "подобрят биологично несъвършен човек", т.е. да променят самата природа на хомо сапиенс и да нарушат естествения ход на нашето развитие, са на последно място, което личи от всичките им официални изказвания. Можем само да призовем инициаторите и кураторите на това „Голямо нулиране“ да помислят добре и да спрат. "
______________________

Ама нема значение, нали? Да тече купона.

Йесс, бейби, йес..:)


(Лош, ти си най-големия трол.)
 
Гледам нова мода в драскулките из градовете. "Със ваксина до амина", "нов ден нов бустер", "Ковид 20" и т.н. Ще ги наснимам, само да не си забравя телефона другия път.
 
Това което гласят в Русия с геномните паспорти ще се случи и в ЕС, в Китай нищо чудно вече да го има, както имат Социална Точкова Система.
Лека полека ни вкарват в цифровата матрица.
 
Ей, в тая наука си вярвахме ние през цялото време

 

Дойде време, Оная с косата, да разреди тия вярващите, в ментетата на Усрула. Вяра и наука са оксморон, като дървено желязо.
 
Последно редактирано:
Дойде време, Оная с косата, да разреди тия вярващите, в ментетата на Усрула.
Между другото, погребалния бизнес е и ще бъде единствения сигурен и печеливш в Западна Европа през идните години.
 
Ами нали Русия искат на всеки техен гражданин да му е вкарана ДНК-то в база данни, за това казах геномни паспорти.
 

Горе