УЖАСТ, фсички ша ОМРЕМСлавчев чувате ли го какво каза? Че Ковида бил грип. А ГРИПЪТ какво е? Безобдна болест, така ли? Значи то е много яко да си болен от грип, сега разбирам. И да гълташ антибиотици, които са в пъти по-полезни от всяка една ваксина. Леле, тотално сте полудели, честно. Сравнявате болестите, коя била по-лека. Абе не искате ли да сте здрави??? Всяка една болест си е гадна, независимо каква е.
ДА, така е, ама мен не ми се мре млад.УЖАСТ, фсички ша ОМРЕМ
Ми тогава що се боцкаш с ГМО? Смъртността при хората до 40-50 г. е под 1%ДА, така е, ама мен не ми се мре млад.
Щото е отговорен човек и иска да се сложи край на една пандемия!Ми тогава що се боцкаш с ГМО? Смъртността при хората до 40-50 г. е под 1%
А, отговорен. Хипохондрик и едновременно с това загрижен за хората по света? Не ми се вЕрва. Според мен Тедката иска всички да се боцнат само защото си въобразява, че боцнатите са по-безопасни за него самия. Един вид, не очаква някой боцнат да му лепне каквото и да е. Усеща се защитен сред свои хора.Щото е отговорен човек и иска да се сложи край на една пандемия!![]()
Offf не бе маняк, като се боцнеш няма да посетиш болницата и няма да я задръстиш. Хората сиреч лекарите ще си работят спокойно. И няма да има нужда да се жертват, както каза Клоуна за министър ЯневА, отговорен. Хипохондрик и едновременно с това загрижен за хората по света? Не ми се вЕрва. Според мен Тедката иска всички да се боцнат само защото си въобразява, че боцнатите са по-безопасни за него самия. Един вид, не очаква някой боцнат да му лепне каквото и да е. Усеща се защитен сред свои хора.
От Ковид е умрял!![]()
Petel.bg - Мъж на 41 години почина внезапно пред очите на приятелите си на магистрала "Струма" | Petel.bg
Булфото Трагедия на магистрала 'Струма'. 41-годишен гражданин на Северна Македония почина късно снощи на автомагистрала “Струма” край местността Бинека, докато се пътува за родния си град Струpetel.bg
Защото нямам сливици и всяка инфекция ми слиза в гърдите. Още въпроси?Ми тогава що се боцкаш с ГМО? Смъртността при хората до 40-50 г. е под 1%
Да, ама ако беше твой добър приятел щеше така да се ебаваш със смъртта му?От Ковид е умрял!
Друго си е да биеш непознати пенсионериДами ако беше твой добър приятел щеше така да се ебаваш със смъртта му?
Това няма нищо общо с темата, а е частен случай.![]()
За 24 часа: PSR-ът положителен и отрицателен. Карантината остава - Заразата — Новини Стандарт
Петима души може да останат без работаwww.standartnews.com
Шшш то е яко така ве, отваряш фейса и пляскаш линковете тука... Баси елемнтарното, сеа казвайте де дават кинти... Против/за ваксините неем претенции.
А тва че са написали PSR даже нема и да го коментирам..
@Noke бодна ли са вече?
Цялата статия е бутафория. Още на заглавието кара хората да мислят, че половината от ковидясалите развиват проблеми. Кой прочел това за болницата - прочел. Аз въобще не го забелязах. Но щом става въпрос за хоспитализирани, тогава статията е още по-бутафорна, защото точно хоспитализираните има по-голяма вероятност да са наблъскани с химия и всъщност това да води към последвалите им проблеми, а не въпросния вирус, с който всеки гледа да си измие ръцете за всякакъв род престъпления от почти 2 години насам.Заглавието не е коректно. Както и първият абзац от статията.
Въобще не съм споменавал нищо за никакви ваксини. Ако визираш това че ви наричам "про-ваксъри", то е щото се обиждате от "сектанти". Но всичко са синоними - сектанти, про-ковиди, ковидиоти, про-ваксъри, хипохондрици, наивници, дупедавци, стокхолмски синдром и много други.Разбира се, въпросните хронични проблеми нямат нищо общо с лечението. Нито материалът е свързан с ваксините. Общо взето коментарът на AseasRoa е пълна простотия. За да тълкуваш подобни данни се изисква наличието на поне малко здрав разум.
А, значи когато някой умрял от вироса е случай с глобална важност, а когато някой вакснат ритне камбаната е частен случай?Това няма нищо общо с темата, а е частен случай.
Частен случай е, ма не виждам що да няма общо с темата... Тва е като да постнеш частния случай, че някой антиваксър подбудител с 30 туитър последователи се е споминал..Това няма нищо общо с темата, а е частен случай.