Ваучер хостинг за нови клиенти от Bulinfo за 100 € /от 35 €/

Не е в-сео.

Ето тук си е изредил юзърнеймите:
c422213fa6030793cc7961f7f5edef0b.png

ПП: има и още един.
Не искам да съм адвокат, но се налага защото мразя несправедливи неща.
Не мислиш ли че е нормално когато ти/му дадат безплатвн хостинг да се отблагодариш?!? Не ми се снима да ти покажа сайтове на потребители от форума с линк към @coolice ! И какво? Негови ли са?

Не искам да съм адвокат, но се налага защото мразя несправедливи неща.
Не мислиш ли че е нормално когато ти/му дадат безплатвн хостинг да се отблагодариш?!? Не ми се снима да ти покажа сайтове на потребители от форума с линк към @coolice ! И какво? Негови ли са?
В комбинация с други детайли, не - не е нормално :)

ПП: някой ще познае ли четвъртия акаунт на юзъра у форума или и него трябва да ви казвам?

Бе тия ваучери се дават почти 100% рандъм на всеки акаунт в базара дето е имал поне малко хистори.. Е па, в тоя смисъл ако поне 99% от вас нямат ваучерот, яката логика е, че нямат акаунт в базара, ако пък нямат акаунт в базара - ни са продавали/купували нищо и никога у жевотот си, което ги прави преко несъвместими със същинската тематика на хостването, щото в 99% от случаите тая галимация - хостването е с комерсиална цел, а ако не е, то е 99% от случаите с - политическа :) И в два-трите случая, щом немате ваучер, значе реално не ви треве ваучерот ахах

Т.е по-скоро ви треве новият бот на компанията
coolbot.jpg
ако не друго (което вече аргументирано доказахме ахахах) поне да изпразнете и без тва проплаканите си зъркели в какви ли не най-страшни и перспективни схеми, дето пиуенцето казало, че Мъск е това, което е, само защото достатъчно дълго и упорито е чел млм и други звездни бг-нет-схеми.ком 😆

В комбинация с други детайли, не - не е нормално :)

ПП: някой ще познае ли четвъртия акаунт на юзъра у форума или и него трябва да ви казвам?
Специална покана ли чакаш, давай прогнозата

Специална покана ли чакаш, давай прогнозата
Ще оставим малко мистерия - да е забавно на аудиторията.

ПП: нищо особено не е станало, просто бяха смешни сценки м/у различните акаунти, плюс че беше супернаивно да реши че НЕ е очевидно :) Няма лошо всеки да си върти бизнеса как си иска (без да вкарва в тежки заблуждения форумното население), ама то целото нещо си плачеше за внимание - как да не го бъзнеш...

Бе тия ваучери се дават почти 100% рандъм на всеки акаунт в базара дето е имал поне малко хистори.. Е па, в тоя смисъл ако поне 99% от вас нямат ваучерот, яката логика е, че нямат акаунт в базара, ако пък нямат акаунт в базара - ни са продавали/купували нищо и никога у жевотот си, което ги прави преко несъвместими със същинската тематика на хостването, щото в 99% от случаите тая галимация - хостването е с комерсиална цел, а ако не е, то е 99% от случаите с - политическа :) И в два-трите случая, щом немате ваучер, значе реално не ви треве ваучерот ахах
С риск да не опровергая анализа ти, моя не беше от базар

Колеги, ако някой е продуцент или има такъв приятел да го свърже с контрата да врътнат един як филм по фантазиите на контрата.

Ще оставим малко мистерия - да е забавно на аудиторията.

ПП: нищо особено не е станало, просто бяха смешни сценки м/у различните акаунти, плюс че беше супернаивно да реши че НЕ е очевидно :) Няма лошо всеки да си върти бизнеса как си иска (без да вкарва в тежки заблуждения форумното население), ама то целото нещо си плачеше за внимание - как да не го бъзнеш...
Гарибалди не е Дерко това, че има общо с проектите не означава, че са един и същи човек :) Понеже подържам контакт с Дерко на ЛС почти всекидневно знам!

Т.е по-скоро ви треве новият бот на компанията
Виж файлът 36151
ако не друго (което вече аргументирано доказахме ахахах) поне да изпразнете и без тва проплаканите си зъркели в какви ли не най-страшни и перспективни схеми, дето пиуенцето казало, че Мъск е това, което е, само защото достатъчно дълго и упорито е чел млм и други звездни бг-нет-схеми.ком 😆
Баси якото мене си скриншотнал. Може ли да си го взема. :)

Поствайте за Гарибалди опровержението - белким земем го оневиним горкия юзър... 🤭

Сега си погледнах профила у базар иии.... нема ваучър!

Последно редактирано:
Поствайте за Гарибалди опровержението - белким земем го оневиним горкия юзър... 🤭

Какво да му оневиняваме на юзера @Гарибалди ? Ти го нападна и той обеща сайтове и ги показа, нали?!? И аз малко го жегнах, признавам! Чакаме и основния от който тръгна всичко :)
А ти @contra ще покажеш ли нещо полезно? Или ще се изявяваш като стара развалена станция на застаряващ критик? Нападаш потребители който са направили нещо и са го показали, хубаво или не - показали са го! имат топки!

Баси якото мене си скриншотнал. Може ли да си го взема. :)

Взимай си каквото ти хареса и прецениш, тук няма запазени мнения ахахах

С риск да не опровергая анализа ти, моя не беше от базар

"Шаро" макар да е ТОП подценявана и пренебрегвана компания в познатият стил "охооо ебаси стария софт", "тие UXа им е веком 90-те" и прочие, всъщност е топ за БГ която МОЖЕ БИ единствена участва във възможно най-много сфери от интернет потреблението на БГ-юзъри, в т.ч има възможно най-голям обхват и на наблюдение.. в/у и изживяванията и мераците, а да не кажа и в/у бизнес настроенията в БГ.
В тоя смисъл "Шаро" има ЗНАЧИТЕЛНО присъствие в бг-нета, т.е Може да си получил твойот си ВАУЧЕР по всякакъв друг път - това не се оспорва, НО в конкретния случай се изказва мнение КОГА същия би могъл да има пряко влияние в/у бизнес поведението на предполагаемите ползватели на една услуга. ЕМИ както се вижда, ти не се нуждаеш от своя ваучер :) Т.Е ваучерот ти, по-скоро е някакъв вид свалка ахаха до колкото ваучерот за юзерите на базар СА ТОЧНО И АДЕКВАТНО ПРЕМЕРЕНИ за намиране на действително потенциални клиенти на услугата, и то точно по тезата, че същите - търговско настроени и еманципация в комерсиализма, биха били действително потенциални ползватели :)

Така погледнато и аз бих се обидил, което макар смущаващо в известна степен, но явно не успяваш да скриеш 😆

Каза ти се, защото нямаш нито сделки, нито комерсиално поведенченско хистори! Тоест, ти си неподходящ за евентуален бъдещ ползвател на услугата 🤣

Но пък съм те признал за човека с най-богата обща култура в този форум! Но пък съм и те признал за човека с най-голям страх да излезе от зоната на конфорта.. си 😉
А така бизнес не се прави, още повече пък перспективен потребител на хостинг галимации 😍

Ами @contra има теория че @DerkonBG @LightSpeed @Гарибалди и 4-ти фантом са един и също човек, но с уговорката че 1 и 2 е официално и няма какво да доказваме :)
Аз и други теории имам :)

Ама да повторя - аз претенции към юзъра нямам, нито ме бъркат особено маркетинговите му чалъми. Просто си комуникираме форумно :)
Да те бъзнат във форум е нормално и няма нужда да подскачаш.

@contra няма проблем в комуникирането а в подхлъзването на четящите с подбрана информация. Когато си казал А ще кажеш и Б! И прави повече анализи на информацията която намираш :) може да опиташ и повече качествена информация да търсиш.

Горе