В голяма грешка си за тези директории.
На никой въобще не му пука за тях, а пък „богопомазване” е просто абсурдно.
И изобщо, начинанието ти е безсмислено.
Тия директории, за да има изобщо някакъв смисъл от тях, първо трябва да си планирал каква ще им е целта. Дали ще се опитваш да гониш някакво супер мимиминимининимини разбучкване из индекса, или пък ще гониш изживяване за директния посетител. Разликата е огромна. Разлика и в структурата и в оптимизацията, като в т.ч и атрибутите на самите линкове. Също трябва да си наясно кои линкове евентуално могат да са оценени, за различните търсачки е различно (а конкретно Гошо е известен линкомразец) кои пък наистина могат да навредят, не само за твоята собствена оптимизация (защото ще се нуждаеш И от нея) но и за гостлинковете.
Ще имаш ситуации в които ще се получи и конфликт на интереси, между теб, гостлинка, госта и индекса. За това трябва да си с много ясна цел какво правиш, а не „на пук” както се изрази, защото повярвай ми – наистина на никой не му пука, чак се учудвам, че си останал с такива вчепатления.
Освен това, нещо толкова ново.. ми то е като леко и нежно докосване на перце от колибри за „конкурентните” ти подобни галимации хаха Макар, че тук не може да става въпрос за конкуренция, тъй-като реално липсва продукта, който има нужда да е конкурентноспособен
Това е един таралеж в гащите, но още ти е рано да го осъзнаеш, защото си далеч от етапа в който ще трябва да започнеш да ги поддържаш и оптимизираш, и още по-далеч от етапа в който ще започнеш да мислиш „каква аджеба е ползата от всичко това” Когато придобиеш 10К линка от които 6К не работят или са трабъл, тогава ще оцениш мнението ми