Вече не си говорим...

От: Вече не си говорим...

или роботосапиенси :)
Добро определение:) Всички сме се автоматизирали с цел печелене и преживяване. Ей супер разговор се получава. За това рефрешвам на всеки 5 мин.:)

@ po_taka, ако на това не му се вика кофти ден, незнам какво е. А си не си знаел за този един час, защото не ти е било спешно.;)

@ Sammy, май тези, които подкрепят KFC са прави за това кое е по-гадно.:)
 
От: Вече не си говорим...

Ами да ти кажа всички зависи откъде си купуваш дюнер :) Аз лично предпочитам дюнер пред на КФС гадните пилете и старата маруля...
П.П. Започнах един нов проект www.e-booktutorials.blogspot.com, проекта не е комерсиален и ще се радвам ако ми пращате някакви полезни tutorials на лс :)
 
От: Вече не си говорим...

ай върнах се .... яко микропроцесори - мн смахната теория...
в финландия е студ и яко поркане... водка финландия никой не пие... само смирноф
аз си праскам чичо джак и тва е
сенса мн добре вчера като кликове но цената им е курова
 
Последно редактирано:
От: Вече не си говорим...

оф бате и аз не уважавам ама ййзигейдър ли да си сложа!
 
От: Вече не си говорим...

Дайте да поставим една тема, която да е за лафче или да остане тази.Да има къде да праскаме приказки, които не са свързани с "предприемачеството" :)
 
От: Вече не си говорим...

Дайте да поставим една тема, която да е за лафче или да остане тази.Да има къде да праскаме приказки, които не са свързани с "предприемачеството" :)

Е че къде са темите за "предприемачество" ? :)
 
От: Вече не си говорим...

Еееее, има доста теми за бизнес, ако не сте погледнали темата на yMladenov - (Нулева конверсия - помогнете!)за конверсията и как да се оправи, разполагайки с блог. Значи няма такива теми за предприемачество.

Това хората го продава за много пари или го преподават, а тук го нищиме. Ама бате (към AxCx), кой да чете за парфюми?:) Ако се включиш и там така активно, няма начин да останеш разочарован. ;)
 
От: Вече не си говорим...

Ей, това свежото голяма работа. Трябва се разменят линкове и да си цъкаме (шегувам се). Наистина последните дни направо се разглобихме от размяна на линкове, цъканици по социалките (даже и Радев искаше цъкане в 2 от тях:p) Аз имам проблеми със сайтовете, лоши темплейти , оптимизация .... и т.н. а трафика от свежо колкото и непостоянен да е и нетаргетиран ме привлича. Ставам в 6:45 , влизам у свежо ... няма свежа .. мамка му. чакай да пиша на Сами да гласува .... тоя па го няма.Ужас днес няма свеж..... Вечер .... 20:00 сядам, пробвам новия си лаптоп .. евала работи ... мамка му пак нямам свежа ... пиша на Вецков да гласува, той чак на приятелката си писа да пуска гласове ... мамка му пак нямам свежа.Поне лаптопа ми е готин, вече имам 3 компа у нас мога си цъкам дето си искам ... само дето нямам свежа ... мамка му. А дано сутринта имам.До скоро.
 
От: Вече не си говорим...

Блинки бате 100 пъти поне съм ти казвал че форума е забавен :) И знаеш че основно затова съм тука. Вече няма интересни теми, провокации и спорове. Не търся помощ тука и не мога и да помогна на никой, щото хората не знаят как да поискат помощ и по-точно не знаят какво точно искат. Няма теми за seo, php, htaccess, js или css, не ми се налага да отворя архивите да видя кое как съм правил, да стане спор или бой. Сигурно отварям не повече от 5% от темите, останалите ги маркирам като прочетени. Пък думата "предприемачество" за мен има съвсем друг смисъл който не откривам тук.
 
От: Вече не си говорим...

Искам и аз да кажа също така...:) ...че наистина форума си го бива от към забава. Спор няма. Но ако някоя цицореста блондинка с интелект между пленясалия кашкавал и глухарче те помоли, ще се отзовеш нали? Да виждам че отговаряш на постовете, които си избереш и обикновенно оспяваш да провокираш - евалта ти правя за това. И като стане бой - си пръв, пак евалата ти правя.:)

Радвам се че си тук и драскаш по нещо, винаги съм ти чел постовете и се чудя....тоя пък сега какво му е хрумнало?:) :) :) И дано предприемачество не го свързваш с мазните мутри, които имат по 5 заложни къщи и 3 капанчета за клюскане...интернета е място за всичко, включително й инвестиране и предприемаческо мислене. Тук се наблагя в голама степен на маркетинга, но я има и мисълта за изграждането и на бизнес системата.;)

П.П: Продължавай да ни радваш и да пръскаш мъдрост във форума:) Уважавам това.;)
 
От: Re: Вече не си говорим...

Аз от няколко дни работя по нов проект направо съм луднал ;)
Затуй ли не ми цъкаш у свежото .... обиден съм :)

Та да продължа с изказването от вчера:
Ставам 6:45 чета глупави мнения (а то едното било мое...) , пак нямам свежа новина! Поне имам една в "Топ Зелени" .. Радев за пореден път не е прав, ама си трая от вчера нали уж ми е приятел и ми помага, абе използвам го (не му казвайте) ... "Вече не си говорим ..." е заглавието на темата, как да си говорим Радев ? :) За да си говорим трябва да измислим по-добър метод от това да пишем в форума :) AxCx , нямало на кой да помага ... пиши че е ФРЕЕ и ще видиш какво става :) Блинки само споделя мнения, в последно време само това прави, даже забравя да цъка в свежото, какъв е тоя модератор дето не цъка там ..... Тръгвам на работа, не ме чакайте близките 10 часа. До скоро, активизирайте се :)

П.П. Всичко по-горе е шега, само за Радев е вярно :) И да има засегнати, нека викат, няма да ги чуя :twisted:
 
От: Вече не си говорим...

ъъъъъъ
аз ходих на гости снощи и връщам се и чекбота ми казва:
"Радев, има 39 нови споменавания на думата Радев в Предприемач.ком и пак сичките са за кофти работи, копеле"

:)
 
От: Вече не си говорим...

кофти работа, а?
еми азе неска една 6-ца и една 2-ка в рамките на един час (по химия) :lol: Ненормален идиотизъм деба и даскалото и даскалите и министъра деба... :)
 

Горе