Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

vagon

Member
Здравейте искам да ви представя видео рекламата в youtube , metacafe и vbox7,
Аз от скоро използвам видео рекламата в сайта ми за оригами
Започнах преди две седмици с 2 клипчета и постепено ги увеличава.
Като за vbox7 правя клипчета и накрая на клипчето слагам адреса на моят сайт на български . Съответно за youtube и метакафе на англииски .
За сега броят на посетителите за последните две седмици се увеличи с около 20 процента и всичко от директен хит.

А това е няколко съвета за да подобрите тъсенията на вашитя видео клиб в youtube.
1. Избере внимателно заглавието (То трябва да е повече от 2 думи до около 10)
2 Използвайте думи и изрази като : very cool , beautiful , very nice , You must see this
Може да е банално но винаго дават някакво отражение.
3.Напишете внимателно и описанието . (То трябва да е минимум 10 до 30 думи)
4. Сложете колкото се може повече тагове
Това са основните неща който са от първостепено значение за търсене на видео в Youtube

А е ето и някой други които също влияят при търсенето : Rating , Comments
,Favorites .Honors,Links ,Views.

Ако съм пропуснал нещо не се притеснявайте да ме допълните.
 
Първо - добре дошъл във българския форум за онлайн бизнес (съжалявам блинки, отнех ти репликата) :)

Благодаря за инфото, преди си мислех да правя подобни неща, но не мисля, че това е за проекти, които представят фирмата ти пред хората. Понеже ако си сериозна фирма - примерно произвеждаш дръжки за врати и да качиш клипче с описание "very cool and sexy" и като набере адреса в края на клипа, влезе в сайта ти и какво .....дръжки!

Но като цяло идеята ти не е лоша, но е по-добре поне според мен да се използват тагове, заглавия и описания отговарящи точно на съдържанието на клипчето, така може да се предпазиш и от евентуално наказание ;)
 
:D Мерси че си ме заместил. И аз да приветсвам нашият нов член на webmaster форума. Мерси и от мен за инфото и се надявам да си прекараш добре тук.:)

А относно това, за което си ни писал - има доста онлайн бизнеси, които се промотират така. Web 2.0 e наистина един не лош начин (да не казвам добър) за реклама на бизнес. И е хибаво при правенето й, да знаеш какво да правиш. Добре оптимизирана - може да доведе до добри резултати.

Успехи. :wink:
 
Добре Заварили!!!

Първо искам да поясня че дори и дръжки за врати може да ре реклами чрез видео реклама ,просто самият клип трябва да бъде насочен към правилните хора на правилното място.
А тоест:
какво ще кажеш ако направиш клипче с с това как се произвежда една дръжка за врата от самият и зародиш (заготовка) до крайният и продукт готовата дръжка. и накрая просто сложиш линк на сайта си на компанията която предлага дръжките за врати.
И си направи една малка сметка ако сложа това клипче в Vbox7 , Youtube и метакафе . Фирменият саит за дръжки на врати ще бъде показан около 2000 пити за един месец . И това е една безплатна реклама . А ако си сложиш клипчето в повече сайтове с видео клипчета съответно сайт ти ще бъде видян повече. И по този начин имаш шанс да привличеш повече чуждистрани поръчки от хора с пари които се чудят какво да ги правият.
 
Тук има много пари в момента.

Искам да попитамм нещо знае ли някой нещо като афилиейтна мрейа само че не за сайтове а за видео.По точно рекламодателите дават видео и плащат за трафика от него.

Бях питал на други места ама нямаше отговор.Дано тук някой знае нещо.
 
От: Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

и аз да се изцепя случаино да знаете как да си набавя видео реклами за моето саитче. Тоест пускаш да гледаш клипчето и тръгва реклама и тогава започва клипчето да имате нещо под ръка
 
От: Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

и аз да се изцепя случаино да знаете как да си набавя видео реклами за моето саитче. Тоест пускаш да гледаш клипчето и тръгва реклама и тогава започва клипчето да имате нещо под ръка
Един вид рекламата да е част от клипчето така ли ? За такова нещо ще трябва да си "сглобиш" рекламата сам със някакъв софтуер за видео едитинг (Windows Movie Maker,Adobe Premiere и т.нт) или да платиш някой да ти я направи.
А някой знае ли добри сайтове за безплатни stock video-та, доста порових из гоогле-то, но нищо не ми хареса и май ще трябва да си купя каквото ми трябва:).
 
От: Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

Интересно, че темата няма нищо общо с оптимизация на търсачки. :) Но поне стана продуктивна дискусия.
 
От: От: Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

Не говоря за видео адс идваш при мен и си поръчаш на моя саит да върви твое клипче преди излъчването на основното клипче ими трябва да кажем някакав скрипт които да пусне първо твоето клипче и после да кажем да пусне клип с песента на гергана примерно знам че има такива саитове доста се рових ама нищо не намерих което да си струва
 
Re: От: Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

Спам за 5 поста!

Умствения ти капацитет не е достатъчен да напишеш нещо смислено ли?
 
От: Видео рекламата в youtube , metacafe , vbox7

Капакакво? Това животно в горния потребител не вирее.
 

Горе