Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

@harkon - абе смешник какво ми хвалиш диктатора, който измъчва сънародниците ни ?

Диктатора в момента е само един и се нарича БОЙКО!!!
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Да, ситуацията е сложна и става все по-сложна заради намесата на Америка. С това си държание провокират тероризъм. Сега да кажем, на никой няма да му е приятно , ако има проблеми в семейството и някакъв непознат дойде да го командва. Тероризъм, насилие, бунтове е имало и ще продължава да има, но според мен ще е по-малко, ако американците си гледат работата. Колко зор има в Ирак, от колко държави ходиха войници и кво стана? Положението е същото... Сега са видели неква изгода и почват и Иран. Айде още войници, още жертви и след Иран, разбира се ще си намерят друга цел...
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Хитлер за разлика от американските е използвал конвенционални оръжия, просто бомби и е разрушавал градове, до като американците пуснаха не е 1 а 2 атомни бомби в Хирошима и на Нагасаки, гледах един документален филм как в близките села около тия градове хората умират в страшни мъки - даваха ги как месата им капят от радиацията... във Виетнам са правели зверско изтребление, хората там също са умирали в адски мъки в агония, вижте ги какво са правели там:

Преди повече от 50 години американците разсипаха химически вещества във Виетнам, за да унищожат реколтата и горите, в които се криеха армейските части на Северен Виетнам и партизаните. Миналата седмица американците започнаха да детоксикират заразените участъци.

“Оранжевият агент” (Agent Orange), произведен от фирмите Monsanto и Dow Chemical. «Оранжевият агент» съдържа много токсичен диоксин. Ако попадне в организма, предизвиква болести на черния дроб и кръвта, онкология, масови вродени уродства при новородените и нарушаване на нормалното протичане на бременността. Този химикал е получен чрез обикновен хербицид, в който концентрацията на диоксина е увеличена 55 пъти.

За десет години “оранжевият агент” на Пентагона опустоши два милиона хектара във Виетнам, Камбоджа и Лаос. Жертвите на разсипания химикал във Виетнам са около 4, 8 милиона.


През 90-те години канадски изследователи взели проби от почвата, водата и обитаващите тази среда риби и патици, както и образци от човешки тъкани. Оказало се, че в заразените области концентрацията на диоксини в почвата надвишава 13 пъти нормата, а в мастните тъкани на човешкия организъм – 20 пъти.

Американските власти не реагирали на жалбите на виетнамците, но откликнали, когато започнали да се получават оплаквания от американски войници, служили във Виетнам. 15 хиляди американски войници завели дела срещу производителите на химикалите и ги спечелили. През 1984 г. ветераните получили компенсации от 180 милиона долара.

През 2004 г. група виетнамци заведоха дело в Ню Йорк срещу Dow Chemical и Monsanto, които произвеждаха «оранжевия агент» за Пентагона, и ги обвиниха във военни престъпления.

Източник: ( целият материал )
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Ето още нещо за американците "освободителите":

От 8 до 20 ноември 2004 г. по време на своето нападение над Фалуджа въоръжените сили на Съединените щати използваха бомби с бял фосфор, въпреки присъствието на цивилно население. Те и преди бяха обвинявани за това, че си послужиха с оръжия с обеднен уран в двете войни в Залива, в Афганистан, в Сърбия и Косово.

Между 1961 и 1971 г. американската армия прибягва до масивно разпръскване на дефолианти върху територията на Виетнам. Целта е да се премахне растителната покривка, за да се попречи на противника да се прикрие в нея, и да се унищожат реколтите, за да се обрече на глад населението и съпротивата. Втората цел е ясно изразена: тъй като партизанските операции зависят пряко от местната реколта, която им осигурява провизии, обезлистващите агенти имат голям офанзивен потенциал за унищожаване или ограничаване на производството на храна [1]...

Дефолиантите се състоят най-вече от “оранжев агент” - който пък съдържа диоксин, силно токсично химическо вещество. През 2003 г. екип американски изследователи изчислява обема на разпръснати дефолианти на 77 милиона литра, а диоксинът на близо 400 килограма - едно значително количество [2]. Засегнатата площ достига 2,6 милиона хектара (тези площи са били “обработени” средно по пет пъти, като върху някои зони се стига до десет разпръсквания). Това представлява 10% от площта на Южен Виетнам и 50% от площта на мангровите гори. Общо пряко са засегнати между 2,1 и 4,8 милиона души, жители на 20 000 села. За сравнение, по време на аварията в Севезо [3], няколкостотин грама диоксин (вероятно по-малко от 2 кг) са се разпръснали за 20 минути върху 1 800 хектара с 37 000 жители.

Тридесет години след преустановяване на разпръскванията, “оранжевият агент” продължава да причинява смъртта на много хора, изключително тежки болести, малформации при раждане (физически и умствени недъзи, акцесорни или липсващи членове и органи, необратими нервни увреждания и т.н.). Виетнамският Червен кръст изчислява броя на жертвите на около 1 милион. Разбира се, причинно-следствената връзка между диоксина и някои болести невинаги е научно доказуема. Но изследвания, проведени в Съединените щати върху американски ветерани от войната във Виетнам, стигат до извода, че диоксинът е причина за множество остри или хронични болести и в частност за различни видове ракови заболявания [7]. Във Виетнам генеалогичните изследвания потвърждават, че в семейства, в които един от родителите е бил изложен на разпръскванията, спонтанните аборти и вродените увреждания са особено чести.

Вече цялото население е засегнато поради смесване при миграцията Северът е също толкова засегнат, колкото и Югът. В много семейства поне един от членовете е засегнат, независимо дали е възрастен или дете. За него трябва да се осигури медицинско и хирургическо лечение, подходяща рехабилитация, протези, инвалидна количка и други приспособления.

Диоксинът влияе върху здравето на животните - намира се в някои хранителни продукти (риба, скариди, пилета, патици, прасета). Той може да бъде открит и в майчиното мляко поради преработката му в хранителната верига


Източник: ( целият материал )

Дано само да има кой да чете, а не да ми хвали американците като "спасители" и да говори наизуст. Вижте ги какво са правели - издевателсва, извращения, тествали са си лабораторните химически оръжия във Виетнам - място където природата е най чиства в Азия, с девствени чунгли, реки и езера, и съвременното поколение още носи белезите от боклуците които са хвърляли тия извратени типове. Е кажете ми как да бъда съюзник с такива изруди които са правели извратени убийства, и до днес още хората страдат ? Ами няма да стане.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

max, за пореден път се убеждавам, че не можеш да четеш и не можеш да разъждаваш логично. В случая с медиците ни е имало много пострадали. Народът иска виновници. Сам се сети, че Кадафи няма да се самообяви за виновник. Държавите (освен нашата), чиито граждани, са "престъпниците" ги изтеглят. Нашите блеят на основание "може и да са виновни". Да, всеки може да е виновен, но когато става въпрос за такова дело в чужбина държавата (в лицето на дипломати) трябва да се запознае подробно със случая и да се погрижи за провеждане на справедлив съдебен процес. След като не е останало кого да обвинят са почнали отчаяно с нашите. Доколкото ми е известно медиците ни са оправдани на първа инстанция. След това поради продължаващото наше държавно безхаберите случаят става политически, което води не до правни решения, а до политически.
Като се абстрахираме от този случай по времето на "диктатора" Либия е в иконимически разцвет. Хора работили там са ми разказвали в какво охолство се е живеело там. Не се ли чудите защо наши медици са се били запътили натам (сигурно 'щото е много лошо :))? Има и много строители както и други видове работници, на които явно "диктаторът" не им пречи. Причината, заради която сриват Либия, е защото се опитва съвместно с други африкански държави да създаде единна валута - златен африкански динар. Тази валута е със златно покритие. Сами се сетете какво ще стане с долара (който няма никакво покритие) и ламериканската икономика в този случай.
Ирак е сринат не заради биологично оръжие, което така и не беше намерено. Всъщност, ако търсиш биологично оръжие, по-лесно ще го намериш след американската армия (т.е. през където са минали). Реалната причина пак е икономическа. Ирак решават да продават петрола си в евро, което разкарва долара от бизнеса. Единствената причина да не се е сринал доларът е връзката му с петрола (цените за петрола са в долари в световен мащаб). В момента Иран освен продаване на петрола в друга валута пробва да го дава на индийците за злато. Колкото по-малко цени на стоки в световен мащаб са в долари, толкова по-безполезна става тази валута за неамериканците. Предвид прекалено голямото въображаемо покритие (супер инфлация) ако спадне търсенето/употребата, американският долар ще се обезцени и американската икономика ще изпадне в шок. Ето затова са войните, а не заради някакви оръжия или диктатори. Не желая държавата ни да подпомага тази вредна икономическа схема.
 
  • Like
Реакции: snux
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Жалко е, че се опитваме да водим конструктивен спор, но маx коментира само това, което му е изгодно.

Една от най-големите грешки е някой да мисли, че западноевропейския тип на обществена система е универсално приложима по целия свят. Защо диктатор и авторитарна власт автоматично да са нещо лошо? Нима в Египет и Либия сега да е по-добре, отколкото преди "арабската пролет"? Диктаторите бяха тези, под чиято власт се крепеше спойката в тези държави и се тушираха всякакви междуетнически и междурелигиозни конфликти. Някой замисля ли се защо например християните в Сирия подкрепят Асад - ами защото ако Асад падне ще бъдат изколени, като пилци от "борците за свобода". След превратите от т.нар. "народни революции" (инспирирани и подкрепяни от Запада), обществата там се атомизираха и бяха силно поляризирани по всякакъв признак - етнически, религиозен, политически. От това полза има Запада, но не и самите хора там. Сега на власт са ислямисти - организацията "Мюсюлмански братя", която е била преследвана от всички диктатори в Египет, Либия и Сирия. Кой е виновен за това, кой ги подкрепяше политически и ги снабдяваше с оръжие - тези, които уж се борят против тях.

Въобще, всички е едно лицемерие. Дано сме живи да видим как империята на Злото ще рухне.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Американците са създали поне половината от съществуващите вируси!
 
От: Войските на САЩ идват в България - постоянно присъствие

Никой не отговаря, никой не се вълнува, коментари никакви, като че ли е нещо нормално да ни пращат войски.,

Ами това тук не е политическа трибуна/форум все пак, а ти се опитваш да я превърнеш такава!? И кво да ти коментираме толкоз ??
Ето моят коментар: така трябва да е докато не бъдат напълно смачкани всички социалистически, комунистически и тем подобни мекерета ;) :twisted:
Хайде и един въпрос умнико - Защо почваш, че и продължаваш яростно да втълпяваш, че "..ГЕРБ работи против държавата и обслужва чужди интереси.", а се оказва, че твоя идол Станишев май е сключил : "...Договорът между България и САЩ за отдаване на наши военни бази беше подписан през пролетта на 2006 г. ..." През пролетта на 2006 в кой беше цялата власт, а?
Кво излиза всъщност... Герб обслужва интересите на БСП и Станишев май, като иска затвърдяване на това присъствие, което БСП е докарало,а?
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Хвани прочети темата накъде извървя, че ти май не си я прочел цялата. Станишев го натиснаха от Америка и подписа само за базите, и тука го опреквам, Станишев поне е човек, който може да си взема поуки, това се е доказало с времето, Станишев подписа само базите, а не е викал америка да имат постоянно присъствие. И тоя подпис реално няма значение на Станишев, защото други на вкараха в НАТО / ООН и то влезем ли 1 път там - и 100 подписа Станишката да откаже да подпише - ще ядеш рязания кур.


Ето моят коментар: така трябва да е докато не бъдат напълно смачкани всички социалистически, комунистически и тем подобни мекерета
Хайде и един въпрос умнико - Защо почваш, че и продължаваш яростно да втълпяваш, че "..ГЕРБ работи против държавата и обслужва чужди интереси.",

Да бъдат смачкани ли? Ти си някой да те хване и да ти хвърли един бой, ама много хубав. А за ГЕРБ - да не съм излъгал? И ако искат да смачкват социалистически и комунистически "мекерета" - да го кажат в очите, а не да пращат войски, като че ли се грижат за сигурността ми, а същевременно искат да ме "смачкат" както ти сам се изрази.

Давай им всяка година по 800 милиона помощи и да ти извиват ръцете да и купуваме 2ра употреба военна техника и си мисли, че ти мислят доброто - простак такъв.. Другото, което е - те въобще не се опитват да направят това, целта е да вземат пари от тебе и да ти използват територията, ама ти си толкова прост, че няма да го разбереш.
 
От: От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Хвани прочети темата накъде извървя, че ти май не си я прочел цялата. Станишев го натиснаха от Америка и подписа само за базите, и тука го опреквам, Станишев поне е човек, който може да си взема поуки, това се е доказало с времето, Станишев подписа само базите, а не е викал америка да имат постоянно присъствие. И тоя подпис реално няма значение на Станишев, защото други на вкараха в НАТО / ООН и то влезем ли 1 път там - и 100 подписа Станишката да откаже да подпише - ще ядеш рязания кур.




Да бъдат смачкани ли? Ти си някой да те хване и да ти хвърли един бой, ама много хубав. А за ГЕРБ - да не съм излъгал? И ако искат да смачкват социалистически и комунистически "мекерета" - да го кажат в очите, а не да пращат войски, като че ли се грижат за сигурността ми, а същевременно искат да ме "смачкат" както ти сам се изрази.

Давай им всяка година по 800 милиона помощи и да ти извиват ръцете да и купуваме 2ра употреба военна техника и си мисли, че ти мислят доброто - простак такъв.. Другото, което е - те въобще не се опитват да направят това, целта е да вземат пари от тебе и да ти използват територията, ама ти си толкова прост, че няма да го разбереш.

Хохоо! Отдаавна ви отлетяха годините, когато вие биехте, мамицата вии всички социалистически и комунистически боклуци!! Сега вие ще се гърчите и ще пищитее ;) И колкото повече пищите, толкова повече ще ви влиза :evil:
 
От: От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Хвани прочети темата накъде извървя, че ти май не си я прочел цялата. Станишев го натиснаха от Америка и подписа само за базите, и тука го опреквам, Станишев поне е човек, който може да си взема поуки, това се е доказало с времето, Станишев подписа само базите, а не е викал америка да имат постоянно присъствие. И тоя подпис реално няма значение на Станишев, защото други на вкараха в НАТО / ООН и то влезем ли 1 път там - и 100 подписа Станишката да откаже да подпише - ще ядеш рязания кур.




Да бъдат смачкани ли? Ти си някой да те хване и да ти хвърли един бой, ама много хубав. А за ГЕРБ - да не съм излъгал? И ако искат да смачкват социалистически и комунистически "мекерета" - да го кажат в очите, а не да пращат войски, като че ли се грижат за сигурността ми, а същевременно искат да ме "смачкат" както ти сам се изрази.

Давай им всяка година по 800 милиона помощи и да ти извиват ръцете да и купуваме 2ра употреба военна техника и си мисли, че ти мислят доброто - простак такъв.. Другото, което е - те въобще не се опитват да направят това, целта е да вземат пари от тебе и да ти използват територията, ама ти си толкова прост, че няма да го разбереш.

Станишев са го натиснали за базите без да има войска в тях с условие, че ''не предстои военна експанзия''. Смятай, САЩ от кога имат планове за атака над Иран, щом още през 2006 година си връзват гащите с договори за временни снабдителни бази в близки на екшъна страни като БГ, когато започнат фоерверките в Иран.
Използват ни като марионетки, но това е нормално, наглед разпределението на силите в нашето съвремение.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Стига с тия глупости.

Станишев и ПЪРВАНОВ подписаха и даже се биха в гърдите после. Да изровя ли интервютата ? БСП го гласуваха в парламента с мнозинство.

Къде ревете сега ? Пред кой ? За какво ?

О, не Станишев го били натиснали и не зависило от него... Айде бе. Нали е национално предателство.

Хайде да ви чуя как Станишев е национален предател. Да чуя как БСП са национални предатели.

@ReminD - давай да те видя сега какъв голям патриот си.


@redrum - не мога да огрея навсякъде и да коментирам всяка глупост. Отделно не виждам голям смисъл. 2 седмици не мога да ви накарам да признаете, че БКП докара страната до фалит 2 пъти, при положение, че е очевадно. Някои неща са ви много трудни за преглъщане виждам.

@GTA-RACER - Комунистически Китай избива около 50-70млн. собствено население, чрез умишлено предизвикан глад, трудови лагери, масови екзекуции итн..

Вземи САЩ с всичките им престъпления и пак са в пъти по-назад. Те поне не си избиват собствените граждани чрез глад.

@Unwise - ти за всичко ли пишеш ей така както ти падне ? Както си чул от някой приятел ? Излагаш се само с общи приказки. Вземи най-накрая прочети малко в уикипедия преди да пишеш такива защитни слова за горкичките диктатори.

Ето ви статистиката на преуспелите диктатури от Близкия Изток. Добавил съм и няколко други страни за сравнение.
graph.jpg
http://www.theglobaleconomy.bg/compare-countries/

И кво излиза ? Най-богатите на природни ресурси страни, с по 30 годишни стабилни диктатури са едни от най-бедните страни в света. Забележете средните 3 са Либия, Русия и България.
 
  • Like
Реакции: Alf
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

@Unwise - ти за всичко ли пишеш ей така както ти падне ? Както си чул от някой приятел ? Излагаш се само с общи приказки. Вземи най-накрая прочети малко в уикипедия преди да пишеш такива защитни слова за горкичките диктатори.
Как така каквото ми падне? От къде да ми падне? От Wikipedia?
Човече слез на земята и престани да се информираш от енциклопедии и медийни пропагандни материали. В пъти по-достоверна е информацията от свидетели, които за разлика от теб виждат в първо лице какво става около тях. Ти и ситуацията в България май я гледаш през чужд обектив.
БВП често е подвеждащ показател поради няколко причини. Първо, това е средна оценка. Ако има прекалено богати и прекалено бедни, язък ти за числата. Второто интересно е, че БВП е оценка за пари, които реално погледнато не са реално нещо. Важни са ресурсите. Ако имаш какво да потребяваш (започвайки с яденето), ти си по-богат от някой с хиляди долари, който в един момент може да се окаже само с хартийки в ръка поради реалната стойност на долара (долари се печатат, покритие няма). Британците също печатат масово лири за да създадат илюзия, че при тях кризата е слаба. Япония са в дългова криза от около 20 години.
А тези милионите избити и чак толкова масовите екзекуции в Китай не знам от къде го измисли. Направи сверка с броя екзекуции в САЩ на година. Не броим жертвите на войните им. Китай е с по-различен от западния строй, но вървят напред в развитието си.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Никой не е само черен или само бял. Има и добро и зло навсякъде, въпроса е кое преобладава и с колко.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Абе хора как може да се карате за политически интереси, и как може да имате вьобще политически интереси?! Няма човек в политиката, който да заслужава да му се застане зад гърба. Политиката не решава проблемите на гражданите и обществото, политиката помага на определени личности да си напълнят джобчетата. Нито сини, нито червени, нито жълти, нито розови партии на сини точици ще направят нещо добро за държавата в дългосрочен план.

И нещо, което осъзнах наскоро... че държава България НЯМА. България е географско понятия, както и повечето членки в ЕС. Законите ни се контролират от ЕС, финансите ни се контролират от МВФ (чрез пратеника Дянков и указанията на ЕС). Останалите ни права и отговорности са в сферата на "да не ни боли **я, докато ни взимат и ризката от издраното гръбче". (А, да.... и екологията)

Тъй че, теглете им една майна на всичките мекерета и дупедавци и си гледайте вашите работи, държава зад гърба ви няма и няма и да има.
 
От: От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Хохоо! Отдаавна ви отлетяха годините, когато вие биехте, мамицата вии всички социалистически и комунистически боклуци!! Сега вие ще се гърчите и ще пищитее ;) И колкото повече пищите, толкова повече ще ви влиза :evil:

Оти му махнахте бана на тоз хейтър?
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Как така каквото ми падне? От къде да ми падне? От Wikipedia?
Човече слез на земята и престани да се информираш от енциклопедии и медийни пропагандни материали. В пъти по-достоверна е информацията от свидетели, които за разлика от теб виждат в първо лице какво става около тях. Ти и ситуацията в България май я гледаш през чужд обектив.
БВП често е подвеждащ показател поради няколко причини. Първо, това е средна оценка. Ако има прекалено богати и прекалено бедни, язък ти за числата. Второто интересно е, че БВП е оценка за пари, които реално погледнато не са реално нещо. Важни са ресурсите. Ако имаш какво да потребяваш (започвайки с яденето), ти си по-богат от някой с хиляди долари, който в един момент може да се окаже само с хартийки в ръка поради реалната стойност на долара (долари се печатат, покритие няма). Британците също печатат масово лири за да създадат илюзия, че при тях кризата е слаба. Япония са в дългова криза от около 20 години.
А тези милионите избити и чак толкова масовите екзекуции в Китай не знам от къде го измисли. Направи сверка с броя екзекуции в САЩ на година. Не броим жертвите на войните им. Китай е с по-различен от западния строй, но вървят напред в развитието си.

@Unwise - признай си - нищо не разбираш от икономика. Липсват ти елементарни познания. Направо си ги насосваш както ти дойде. Това не било важно онова не било важно.

Мога да ти изкарам данни от най-уважаваните финансови институции в света и ти пак ще кажеш, че е конспирация и пропаганда.

Е хубаво. И на кой да вярваме ? На теб дето си видял 2ма араби и може би са ти казали нещо, за някоя държава.

Как да споря с човек, който не признава нищо дето не му го е казал надежден източник - случаен познат.

Да почна и аз като тебе - на мен пък един познат ми каза, че в Иран бесят хората на улицата (18+) - http://activistchat.com/images/kavoussifar/execution12.jpg

Изобщо май доста неща не знаеш, понеже приятелите не са ти ги казали.

И накрая изскочи някаква анти-западна пропаганда и като я лапнете, все едно е откровение от Бога, а данните на световната банка и уикипедия са пропаганда.

Егати и разбирачите, егати и конспирацията.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Доверие имам само на свидетели от мястото на събитието, защото по медиите масово се лъже. Прекалено лесно се връзваш на "най-уважаваните" пропагандни институции. А от икономика разбирам повече от нужното за неикономист. Само човек, който разбира реалния смисъл на парите, може да твърди, че разбира нещо от икономика. Валута без покритие струва толкова колкото хората вярват, че струва. Очевидно, че войните на САЩ са с цел защита на илюзионната си валута. В момента, в който в световен мащаб спре да се използва толкова масово доларът, ще станем свидетели на супер инфлация на долара.
А това дето го спомена за Иран е всеизвестно. лАмериканците правят подобни неща, но от срам го правят скришно. Може да прегледаш статистики за броя екзекуции на година в САЩ. За разлика от ламериканците иранците що-годе следват тяхния си религиозен закон (шериат) и въз основа на съдебни дела наказват хората. Справедливостта на тези дела често е спорна, но все пак има някакви съдебни дела. Не съм привърженик на шериата, но все пак и това е някакъв закон. От другата страна монетата е къде по-грапава. Там само по подозрение в нещо те затварят в никуму неизвестен затвор за неопределено време без обвинение, съд и присъда.
Много ми е любопитно каква работа имат американците на хиляди километри разстояние от територията си. Единствените, които могат да ги заплашат с балистични ракети са другите 4 от петте големи ядрени сили. Другите дори ядрени държави (т.е. ядрено въоръжени) не разполагат с балистични ракети с толкова голям обхват. Казано с прости думи, никой не застрашава територията на САЩ, което води до въпроса защо тогава воюват.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Току що сравни една от най-свободните страни в света, с една от най-тираничните и застана на страната на диктатурата за пореден път.

Ти всичко знаеш, всичко можеш, теб приятелите за всичко те информират експертно, а всичко друго е пропаганда.

Като се почне от геополитика и стигнем до топ секретни ракетни системи ти си експерт по всичко, а другите не разбират.
 
От: Войските на САЩ ще окупират за постоянно България - постоянно присъствие

Току що сравни една от най-свободните страни в света, с една от най-тираничните и застана на страната на диктатурата за пореден път.
Точно в "най-свободната" страна на света има най-много затворници на глава от населението. Направо пращи от свобода там. И ядрените бомби, с които заличиха два японски града с цивилно население пак бяха част от разпространяването на "свобода". А я прочети как доскоро там негрите са имали право да се возят само в задната част на автобусите, защото не са ги смятали за хора.
 

Горе