От: Време е за критика!
Първо искам адски много да Ви благодаря за обективните мнения и съвети! (като стана лидер в озеленяването, ще почерпя...

)
Ще коментирам всяко мнение, тъй като към някой предложения възникнаха въпроси у мен, кое би било по-добре. Затова ще Ви помоля ако е възможно да ми разясните малко повече...
@ThinkFast - ок, мацката 100 % ще бъде сменена...
@dekemvri - какво ще кажеш за Gardena?
@Caprice - пробвах с какви ли не цветове и не става и не става... зеленото седи някак си отровно зелено и грабва погледа, направо гони... имаш ли предложения за цвят?
@AlanFort - когато направя беграуна бял, а текста зелен изглежда много добре, но пък снимките в хедъра изглеждат някак си не на място без рамка...
Искаш да кажеш да не публикувам статии в сайта, а да си направя блог? Това ли е по-добрия вариант? Така няма ли да ми се превърне в статичен сайта и по-трудно да се оптимизира?
@Noke - за кои разстояния става дума? а рамка на снимките е задължителна!
@Blinky - за цените не са готови затова не е пълна тази статия..., инфо тепърва ще се пълни, ама искаше ми се да пооправя и дизайна и да почвам да пиша...
@naix - галериите със снимките не са оправени, нещо модулчето което сложих не се съвместява с темата и ми сменя дизайна само, та ще мъча нещо друго...
@vampir - да вярно е че изглежда малко простичък...
@biaaro - ако както казва @AlanFort направя блог, пак ли да сложа линкове от индекса към статиите в блога?
@stuklen - а как да го превърна във фирмен сайт?
Май споменах всички до тук!

Не се притеснявайте да отговаряте на всички възникнали въпроси, определено няма да ви се разсърдя!
Благодаря ви!