Време е за събуждане и продажби!!!

От: Време е за събуждане и продажби!!!

Повечето хора си мислят за това, което НЕ искат, и се чудят защо то им се случва отново и отново, и отново. Не е важно дали вие възприемате нещо за лошо или добро и дали го искате, или не го искате. Вие получавате това към което се фокусирате. Затова ако си седите вторачени в проблемите и се чувствате ужасно заради тях, това е сигналът, който отправяте към Вселената. "Аууу, чувствам се ужасно зле! Има криза. Имам толкова дългове!" Вие просто се уверявате в това и целият сте погълнат от това чувство. Затова точно от него ще получите повече.

Ако си мислиш, че има криза и тя ти блокира успехите във всичко, то най-вероятно си прав.
Ако си мислиш, че няма кризa или въпреки кризата ще успеееш,... то пак си прав.


Реалноста около нас си я създаваме ние.
Абстоятелствата зависят от мислите.

Много хора се чувстват блокирани, вързани, като затворници, или ограничени поради обстоятелствата, в които се намират.
Но каквито и да са обстоятелствата, това е само настоящата ви реалност, а тази реалност ще започне да се променя, когато започнете да променяте мисленето си за тези обстоятелства. Понякога ще ви се струва, че сте зациклили, защото мислите за едни и същи неща непрекъснато. Така и резултатите ще са все едни и същи, постоянно и всеки път. Повечето хора обикновено насочват мисълта си на където ги поведе това, което наблюдават в момента.
Когато се вглеждате в нещо, тогава вие мислите за него. И колкото повече мислите за нещо, толкова повече от него получавате! Ако мислите постоянно, че кризата ви създава непреодолими пречки вие ще получавате все повече препятствия. Като се вторачвате в нещо и си мислите само за него, вие ще получите повече точно от това нещо. И тогава, ако продължите да се вторачвате ... ... Вече разбрахте, нали?
Трябва да намерите начин да подхождате към ситуациите от различна гледна точка. Като гледат сегашното състояние на живота си, повечето хора си казват: „Това е то, такъв съм си аз.” Но това не е човекът, който сте сега, това е човекът, който сте били. Ако мислите за сегашното си положение, да кажем например, че нямате достатъчно пари в банката, или здравето ви не е цветущо... Това НЕ СТЕ вие! Това е резултатът от вашите предишни мисли и действия. Така ние живеем с последствията от мислите и действията си в миналото. Когато гледате сегашното си положение и се отъждествявате с него, тогава се обричате на същото нещо и не оставяте възможност за нищо различно в бъдеще.

Буда: Това, което сме, е резултат на това, което сме мислили.
 
Последно редактирано:

Горе