Връщане на плащане с Master Card

Здравейте. Вчера направих глупоста да депозирам 30$ в adnow. За 6 часа похарчих парите, като според adnow съм получил 651 клика, а според google съм получил 90. Има ли начин да върна превода? Картата е към експресбанк.

9431888p.png
 
Да. Отиваш в банката и оспорваш трансакцията.
 
То ако ставаше така нямаше ли всеки така да прави ? :). Според мен няма да стане, плащайки към сайта си приел условията им, няма какво да оспорваш.
 
Писах на фирмата която обработва плащанията им. Не съм за 30те долара, но просто ме вбесиха как лъжат хората. Освен това не отговарят нито на телефона нито на имейла. Писах и на банката, надявайки се, че ще си спестя ходенето до офиса но няма да стане :D Ето какво ми отговориха:

Благодарим Ви, че се свързахте с нас!

С вчерашна дата(2.11.2018г.) имате отразена една транзакция, която към момента не е осчетоводена, а средствата все още не са удържани от сметката Ви – те са резервирани(блокирани) по искане на търговеца, в резултат на приемане на плащане с Вашата банкова карта.

В случай, че не разпознавате плащането или пък имате съмнения, че търговецът/сайтът е компрометиран, бихте могли да посетите удобен за Вас офис на банката и да подадете заявление за оспорване на транзакция.

Друг възможен вариант е да ни предоставите валиден е-майл адрес, на който да Ви изпратим декларацията. Вие трябва да я попълните и подпишете собственоръчно, да я сканирате и изпратите обратно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАТО ПРИКАЧЕН ФАЙЛ през услугата BankOn Web, от менюто Комуникация.

Обръщаме внимание, че с цел сигурност, в случай, че имате съмнения за опит за злоупотреба с данните по картата, е добре тя да бъде блокирана. Можете да потвърдите това Ваше желание писмено или на денонощния ни телефон 070017888.

Оставаме на разположение!

С уважение,

Екип по поддръжка
 
Да беше някаква сума , ама за 30 долара е ясно че си пробвал само какъв би бил ефекта от рекламата. Няма смисъл от нататъчни разправии - просто не ги ползвай повече.
 
AdNow са мошеници. За 100000 импресии нямах нито един клик притях (при положение, че самия аз кликнах веднъж на реклама). Това са едни жалки мизерници!
 
Всичко става. В бланката пишеш като причина за диспюта, че не си получил стоката. Може да приложиш и скрийншотите.
 

Горе