Всички Линкове Са От Значение !!!

То че го намира бързо си е така, но въпроса е кога ти го отчита като линк водещ до теб. Затова голяма част от webmastеr-ите минаха на article submission отколкото да си трошат главите по малките директории. Така линка ти е по-натурален и идва от някакъв content.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Това кога ще го отчете зависи от търсачката. По принцип G. много рядко си обновява back links базата. Иначе Yahoo например всекидневно.

Може да се види в G. webmaster accounta какви линкове имаш към всяка страница с по голяма точност.
 
Да така си за това че Yahoo отчита по-бързо от Google, би то и сайтовете които са важни за търсачката са различни, така да могат да покачват различни резултати.

Един си спомням че се оплакваше от това че в Yahoo удря първа страница за дадена думичка, но в Google е дякъде си 80-90-ти. Абе интересно, но факт. Същото важи и ако е наобратно. След първите в Google, но сладо в Yahoo. Рядко се среща и в двете на първа стреаница. Но има. :lol:

-------------------------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Икономически теорията е , че колкото по на едно място са стопанските обекти от еднаква сфера толкова по-голяма е печалбата за всички .Прост пример , ако имате магазин за мебели добре е той да е в квартал където са много от магазините за мебели , конкуренцията е голяма , но въпреки това е доказано , че печалбите са по-добри отколкото ако си някъде сам . Логиката : ако тръгне някой да си купува нов гардероб казва хайде да отидем в "Блабла" там има повече магазини и ако няма в магазин Х ще проверим в Y , а и ще сравним цените .Така е и със сайтовете , но много от собствениците са доста сприхави и не желаят конкуренция , за това преди да предлагаш партньорство е добре да имаш същите позиции като партньорския сайт , не може да виниш някой сайт със 200000 посетители на ден и ПР7 , че не иска да приеме партньорство с теб с 10 човека на ден и ПР2 или 0 . Първо сам изплувай , после партньорствата сами идват!
 
Това е много истина, затова при паравене на линк стратегия имайте напредвид че конкурентите са едни от първите ви приеоритети в този пазар. Много е важно да имате линк партьори сходни с вашият бизнес - това гарантира разпределение на пазара помежду ви и здраво градене на нишата (затворена мехду вас си).

Даже е много вероятно да си размените по някоя дръга продажба - това е често срещано явление, тъй като трафика по тези сайтове е таргетиран (като изключим тези webmaster-и които търсят линк партьори като вас).
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
От: Всички Линкове Са От Значение !!!

КАкто казва Мечо Пух " Колкото повече, толкова повече"
 
От: Всички Линкове Са От Значение !!!

Ползата от прекалено много линкове ми се вижда съмнителна. Особено за новите сайтове. Откъде-накъде на един сайт 1000 линка ще водят към него, като той е имал 500 уникални посещения. Надали алгоритъма на Гугъл е толкова елементарен, да не усети "черно" SEO.
 
Последно редактирано:

Горе