Всичко за DailyClicks

inspirio

New Member
Извинявам се на Админите, че пускам тук темата.Но ако има друга подобна тема може да пуснете линкче.И аз съм админ на известен форум, но не рекламирам тук.Ако няма такава тема утре ще драсна по-обстойно идеята ми.:d:d:d
 
При нас няма проблем да се рекламираш сам стига да е нещо проверено ако става дума за програма


ПП след десетия пост може да постваш линкове дотогава пускаи ги така predpriemach.com
 
От: Всичко за DailyClicks

Извинявам се на Админите, че пускам тук темата.Но ако има друга подобна тема може да пуснете линкче.И аз съм админ на известен форум, но не рекламирам тук.Ако няма такава тема утре ще драсна по-обстойно идеята ми.:d:d:d
Здрасти и добре си ни дошъл. Надявам се тук да ти хареса. :wink: Само не ми казвай че говориш за PTC сайтове или сърфчета. Ей сега ще пусна един линк: Кофа

Там слагаме тези теми и не защото може да са скемчета, но защото съветваме да се изкарват много повече от интернет чрез реални онлайн бизнеси.:)

Успехи и много приятно изкарване тук.:)
 
От: Всичко за DailyClicks

Мисълта ми беше, че имам доста акаунти в Dailyclicks и дали има смисъл да продалжавам там.Дохода ми е доста добър.Кажете нещо за този сайт...Благодаря и аз, че ме приехте така дружелюбно.Очаквах го от Вас.Вие сте мисля най-добрите в жанра.....Харесва ми тук и мисля да остана за доста време и да споделим всичко за което става въпрос.Наистина сайта е Пей то клик , така че ако имате нещо против или сте За кажете.Ще ми бъдете от полза.Благадаря на Админите, че постъпват така готино с новите посетители.Имам супер идея, която искам и да споделя, но нека ми разрешат самите те.:(:wink::)
 
От: Всичко за DailyClicks

Мерси за яките думи, и ще е така - да подържаме всеки. Няма проблем да споделиш всичко свързано със създаване на онлайн бизнес, даже ще получиш повече от компетентни отговори и предложения тук.

Само искам да ти кажа, че много хората занимаващи се с такива сайтове минават на нещо много по-сериозно и доходоностно. Просто мисълта да кликаш за центове и трупане на реферали, пред това да менажираш продуков сайт или адсенс такъв е за предпочитане.:)

А акаунтите на тези места с кредитите и рефералите са определено + да ги имаш. Лично аз имам такива акаунти и съм издумкал голяма част от кредитите за трупане на реферали/даунлайн за афилиейт програмите. Много повече смисъл намирам в това. :)

Споделянето на идей е част от всеки бизнес. Чувствай се свободно да го правиш тук, но не гледаме с добро око на такива сайтове, Сори за което. Но наистина мисля, че има по-преспективни неща от тях. А и не искам да бъда скептичен, но дизайна им (специялно на тези, за които написа) не ми вдъхва голямо доверие. Сайт, който плаща и прави добри пари трябва да поддържа такъв имидж - а лицето на бизнеса е дизайна.

Аз лично се надявам някой да ти даде съвет за тях, яз няма акаунт там и не знам за какво идва реч. Успехи и добре си решил да останеш - няма да съжаляваш от решението си.:)
 
От: Всичко за DailyClicks

Сега разбирам, че идеята Ви за форумчето е относно другия начин за изкарване на пари.Основавенето на собствен сайт и неговото потребление...... Значи идеята ми е такава, че съм решил да изкарам пари от тези сайтове:"Плащат за клик".Тоест рекламките които гледам са за по 30 секунди.И дават по 1 цент за клик.И понеже Вие сте вътре в нещата, искам Вашето мнение...Аз тук доста ще се постарая да поствам :)..Харесвам точно тази енергия която кара хората да се възползват от възможността да изкарат някой и друг лев.И наистина Пари изкарани " с Акъл"..Имам много свободно време в работата.Потърсих тези сайтове и реших да опитам.Аз също притежавам форум в който съм поставил АДСЕНС-а на Гугъл.Така изкарвам и от там.НО защо да не изкарам и от това,че посещавам сайтове които плащат за да им гледаш рекламите.Приятелчета та те дават само по 1 цент на реклама- смешно....Пак се извинявам на моите колеги АДМИНИТЕ ако не пиша кадето трябва..Но аз развих идеята и в момента я прилагам....

И понеже срещнах прекалено добро форумче за тези неща искам да ги споделя.И не само аз да го правя..Нека всеки един от нас сподели тук в WWW PREDPRIEMACH COM : доброто и лошото което е срещнал по пътя за изкарване на парички от нета.А то мили деца е ВЪЗМОЖНО.....
И понеже вече се чуствам в свои води, продължавам с темата напред..

(БЛАГОДАРЕНИЕ НА АДМИНИTE КОИТО ВИНАГИ СЛЕДЯТ ЗА НАШИТЕ ВЪПРОСИ И МНЕНИЯ)...............

Така..Вече казвам за какво иде реч:

Аз лично имам достъп до 30 отдалечени компютъра в моята мрежа.И всеки един от тях си има различно Ай Пи от другите (което е предпоставка, че мога да регистрирам 30 мои акаунта)... Такааа..Решавам Аз, че мога да регистрирам всеки един от тях като мой РЕФЕРАЛ ( на главния ми акаунт) във въпросния сайт..

Казах ли Благодаря на АДМИНИТЕ, че продължават да ме търпят :) ...

Значи 30 човека на ден гледат рекламките от сайта...
Такаа..За реферал въпросния сайта дава половин цент за реклама...

Един реферал на ден ми донася следното:

60 рекламки х 30 секунди х 0.005цента = 0.30 цента..
Нали така ???

Плюс това всички тези реферали са на мое име.Това означава, че всеки от тях си получава своите 0.60 цента за това, че е гледал рекламките (отделно е това че всеки е донесъл по 30 цента на главния ми акаунт)..

Това прави отделни 30 х 0.60 цента = 18 долара на ден които не смятам към следващата си сметка :)

Обаче 30 реферала ми донасят по 9 долара на ден...

Месечната ми сметка ще бъде:
= 30 реферала х 9 долара на ден = 270 долара на месец....

И това е само от един сайт.Аз мога да управлявам поне два сайта с месечен доход от 270 долара = 540 долара....

Искам да Ви кажа, че ние не можем да очакваме да си докарваме толкова пари, че утре да си купим Ферарита.....
Но защо да не си докарваме толкова колкото можем..Някой дава ли Ви по 500 долара проста така извън работата...

Мили приятелчета - аз също нямам много доверие на тези сайтове, но мисля да опитам.И знаете ли защо????

Защото не всеки като мен може да си позволи по 30 реферала и то сигурни на ден..Всеки си мисли:

" Абе аз днес гледам рекламки цял ден като луд и тия ми дават по 0.60 цента.Аре бегай си вика всеки..."

Обаче аз си викам защо да не !!!!!
Имам 30 човека - Ще опитам няма как :))))

Ей ще пиша пак и пак доста ( за АДМИНИТЕ )....СУПЕР Е ТУК....

От скоро се реших да опитам всеки начин за изкарване на пари и чета наред и всичко....

Искам да Ви кажа, че от тук научих БЕЗЦЕННИ Съвети за Много от нещата...
Отново Благодаря на Перфектния Тим от Админи на:
WWW PREDPRIEMACH COM . Заставам зад Вас мили приятелчета и с колкото мога ще Ви подкрепям със форумчето...


Ние няма какво да загубим - Можем само да спечелим с това, че знаем какво правим и защо го правим.А това мили приятелчета е много Важно за успеха.....

Спирам вече въпреки, че мога да пиша безкрайно за да има и за другия път..

А тук Винаги има какво да научиш за парите онлайн..
Това е мястото : www predpriemach com
 
Последно редактирано:
От: Всичко за DailyClicks

Wow.......
 
От: Всичко за DailyClicks

Изкарваш ли по 500$ на месец от такива програми, изкарай и пиши пак тука :) Идеята щеше да ти е добра ако тези програми плащаха навреме ;)
 
От: Всичко за DailyClicks

Wow и от мен. Мерси, това е.....как да се изразя - удивително. ;)
Бате нямаш грижи, но не мисля че ще зарибиш много хора тук. 1 цент на клик??? Тук с една продажба се изтрелваш на мин. $30, замисли се колко е повече при много по-малко инвестирано време прекарано в кликане или набиране на реферали.

Ето и предимствата, които мисля че ще замислят и други зарибени в правенето на пари онлайн, но с афилиейт маркетинг:

1. Притежаваш истински онлайн бизнес
2. Изкарване на пари по този начин не изисква твойто физическо присъствие на 100% - не е работа
3. Парите са в много по-големи количества (май с това трябваше да почна)
4. Развиват се умения, които струват много
5. Отваря съзнанието за по-добри проекти в бъдеще
6. Отнема малко време на ден (от 2 до колкото си го направиш)


Има много добри примери за хора, които правят пари по този начин и те са почнали от нищото...просто с елементарен сайт или блог. Но с течение на времето са натрупали знания превърнали се в добри проекти и в последствие в добри парични постъпления.

Знам че сигурно това за което пише ти е по-интересно и по-сигурно, но просто както се вика: "Не знаеш от какво се лишаваш". :) Не те зарибявам, но много хитър метод за оцеляване в този живот (по-скоро за успяване) е да извличаш най-полезното от където можеш - говоря в случая за знания и методи.

Успехи и мерси за думи. ;)
 
От: Всичко за DailyClicks

Апостол ряпа да яде :d
 
Последно редактирано:
От: Всичко за DailyClicks

И ако не вярваш на Blinky, ще ти дам пример, преди около месец започнах сайта healthproblemstoday.info за него съм отделил около 5 часа максимум :) Вече идват посетители от гугъл а SEO-то ми е няколко бек линка и във 20 директории :) Не съм го пипвал от 12ти ЮНИ и съм сигурен, че ако отделя още малко време за съдържание и за малко селс копи съм убеден, че ще има продажба :) т.е. за 24 часа отделени за един сайт най-вероятно прави продажба, ако всичко си правиш както трябва ;) Замисли се колко време губиш със тея глупости(PTC) :)
 
От: Всичко за DailyClicks

@Sammy, сами чакаме те с продажбите теб.:) Знам че скоро ще почнат да падат и то добри. Успехи на теб, и след някой друг линк няма дачин да не стане, поне съдържанието да грабне някой посетител тъсещ това, което предлагаш. ;)
 
От: Всичко за DailyClicks

След като свърша със проекта си за системите за управление на съдържанието почвам активно helthproblems-a :), аз нали да се изфукам излизам на 1ва страница при търсене на "problems today" въпреки, че това не ме бърка много :)
 
От: Всичко за DailyClicks

И аз залагам на affiliate маркетинга, няма полза от кликане и губене на време, същото време може да го използваш за натрупване на съдържание и малко оптимизиране, но след време ще имаш доста по-добри приходи. Разбира се, нищо не ти пречи да пробваш схемата с 30-те човека :)

П.С.

И аз да се изфукам излизам на трето място при anti impotence :p
 
От: Всичко за DailyClicks

Ако тия 30 човека ги ползваш да пишат по една статия на ден в 30 различни сайта (или за модератори по различни сошъл платформи), ще изкараш много повече от $500 на месец, но може би не на първия. А и като имаш собствен сайт (или бизнес), освен оборота, който ти носи, самият той вдига цена през цялото време. Току виж някой ден си го разменил за Мерцедес и някой пак ти каже да цъкаш на реклами :)
 
От: Всичко за DailyClicks

Вижте сега.Не съм решил да зарибявам никой.Просто зададох въпроса в началото..А той беше, че ако някой има подобен опит с въпросния сайт или други подобни да каже.Аз не агитирам никой и Няма, и да го направя.Защото го правя сам.Не мисля, че съм казал нещо нередно....Просто реших, че тук е мястото да попитам Вас - тези които имате опит във цялата тази сфера...
Пишат също така, че парите ги дават след 6 месеца за обикновените потребители.
Аз не очаквам и да ми ги пратят , но просто така в свободното си време си се занимавам с нещо...Най-малкото е поне да опитам да ги завъртя там парите.На 10 долар мисля да " ъпгрейдна" акаунта..Ако стане с техните пари в тяхната градина, може би ще продължа да ги обработвам..Ако реша от утре с друго ще почна.Важно е да започнеш все нещо да правиш..Може би един ден ще има и такава алтернатива - знам ли???Доста изчетох и да ви кажа изглежда горе долу истински.И се навих само заради факта , че работя с 30 акаунта..Нищо лошо до тук, мисля...А и те па си викат " На нас ни се дават пари да рекламираме сайтовете.Такаа.И после един човек да ги види ние ще му дадем някакви си 0.50 цента на ден.Да ама колко хора биха " работили за по 0,50 цента на ден - НИКОЙ"..Затова и малко хора се намират да пишат за тези неща.Никой не се хваща на идеята да работи за толкова пари..
И много хора ще напишат тук, че не биха се занимавали с нещо подобно.Така е.Не мисля и че много са го правили.Но е така защото е невъзможно да намериш 100 или 200 човека като реферали.Няма начин..Споделих с Вас, че започвам тази разработка с идеята - Работи или не тази система( било истинска или там каквато и да е).Не вярвам и да забогатея, не вярвам и че ще получа пари от там..И си викам, защо ли не опитам и не разкажа това тук,което се случва във въпросните сайтове..Мога да бъда полезен пример за това кой как е решил да мисли за пари.И веднага мога да дам един пример..
"Ако си направя сайт със 100 Адсенса примерно, аз ще съм наясно колко ще изкарвам от тях.Почвам да се рекламирам и намирам хора от цял свят да си кликат на тях за по 0,01 стотинка.Аз лично бих си им плащал редовно заработеното, като по този начин те ще изкарват и за мен..."

И НАИСТИНА АЗ НЕ АГИТИРАМ ЗА ТОЗИ САЙТ И НЯМА ДА ПУСКАМ НИКАКВИ ТЕМ ПОДОБНИ ЛИНКЧЕТА ЗА РЕФЕРАЛИ.ПРОСТО ИСКАМ МНЕНИЕТО ВИ ДАЛИ ТАЗИ ИДЕЯ РАБОТИ.......

Но разбирам, че тук не беше мястото за всичко това.Ама нищо де...Аз идеите ги имам, но си викам дай да пробвам за някъкъв период па да видим ко ща стане...Темата също така може и да бъде като за урок какво не трябва да правим..За да има успели трябва и да има паднали.Ставаме и продължаваме напред...Благодаря на тези които откликнаха на въпроса..Ще Ви държа в течение и това е най-малкото което мога да направя тук..
Аз за другите начини ще си прочета основно форума от-до и ще знам какво да правя следващия път..
Онтосно другите реални стратегии които има тук съм забелязал, че от опита ми в интернет простраството повече от 50 % от сайтовете в българия им куца поддръжката.Забелязъл съм хиляди страници които имат само главна страница, други нямат и такава.Известни други също вече не са тук в интернет.Затова подкрепям идеята, че всеки който ще се занимава с това ( правенето на пари) трябва да наблегне точно там - структурата на сайта и поддръжката му...Спирам пак пък утре ще драсна някой и друг ред отново..

МОЛЯ АДМИНИТЕ АКО СМЕТНАТ, ЧЕ ТЕМАТА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАТВОРИ - ДА СЕ ЗАТВОРИ ИЛИ ДА СЕ МАХНЕ.
Обещавам следващия път да не Ви занимавам с тези неща.. :)
 
От: Всичко за DailyClicks

Не бе бате, няма проблем ама хоарата тук са на друга вълна - знам че всеки си има методи за изкарване на пари онлайн. :) Просто се чудя защо не пробваш и ако не стане - тук е темата за да ме нахраниш. Няма какво да губиш, особедно като се има предвид за какво си пилееш времето.

Дано да не си обидил от думите ми, както и от тези на съфорумците, но наистина се оптваме да помогнеме с каквото можем. Защото каквото и да си говориме тук с една заплата си е таковало майката. :)
 
От: Всичко за DailyClicks

Значи аз не сърдя за поетите критики - Напротив радвам се.По този начин разбираш по какъв път си поел..Прав си за това, че трябва да си използвам времето за друго нещо от сорта.Но това с идейката ми хрумна преди ден-два.Не съм си и мислел преди за нещо подобно като " Пари от нета".Сега забелязвам тук, че идеята е друга..Да, но примерно и аз мога да кажа, че не съм сигурен каква печалба ще ми носи въпросния афилейт.И там нещата са - Може да продадеш , а може и не..То винаги има за какво да се хванеш..Паралелно с това,вече влизам в час с въпросните възможности за пари.Те никога не са сигурни, но пък няма и какво да губим..От дни следя горе долу в коя свера как стоят нещата.На база иследване ще се помисли за нещо конкретно..И наистина осъзнах, че не пиша кадето трябва:wink:..Но все Благодаря за готините отзиви които чух...Ще следя изкъсо тук, кое как да стане и разбира се споделянето на идеите ми - Кое, защо и как? Ще пиша още със сигурност и ще внимавам какво пиша:)
 

Горе