Всичко за Youtube - Въпроси/Отговори

Не съм чел цялата тема, но в момента Trend-a е точно Family Friendly content, най-много гледания правят точно тия канали, пример: https://www.youtube.com/channel/UChGJGhZ9SOOHvBB0Y4DOO_w от двата канала за последния месец има 1 млрд. гледания. Така, че добре е ориентиран канала, а това, че не е нищо различно е пълен BS, никой не прави нещо различно, именно защото се прави това, което вече работи. Идеята е качеството да е високо.

Не съм чел цялата тема, но в момента Trend-a е точно Family Friendly content, най-много гледания правят точно тия канали, пример: https://www.youtube.com/channel/UChGJGhZ9SOOHvBB0Y4DOO_w от двата канала за последния месец има 1 млрд. гледания. Така, че добре е ориентиран канала, а това, че не е нищо различно е пълен BS, никой не прави нещо различно, именно защото се прави това, което вече работи. Идеята е качеството да е високо.
А дано и аз да стигна 15 милиона събскрайбъра :D

Аз много хваля Filmora-та, ама току що забелязах нещо дето не ми хареса....
Правих няколко кратки клипчета на писаните и реших да ги нарежа, обаче като вкарах видеата в програмата - нямат никакво качество... пробвах да ги качвам под различни графики и т.н и на Full HD и на по-малки резолюции, но същата работа.. Някаква идея защо е така? Някой ползва ли Filmora да каже при него така ли е...
Мерси!

Ако говориш за Preview прозореца, който гледаш докато обработваш , винаги е размазано. След като експортнеш в Full HD всичко е ок с крайния продукт.

Ако говориш за Preview прозореца, който гледаш докато обработваш , винаги е размазано. След като експортнеш в Full HD всичко е ок с крайния продукт.
Тъкмо на това се пулих, че няма разлика от входящи до изходния файл. Иначе в прозореца дето се гледа при обработка е много леш верно...

Къде мога да си гледам парите, които съм направил? Сигурно преди 2-3 седмици пратих молба за одобрение да монетизирам с Адсенс, ама ни вест, ни кост..

Здравейте.
Аз имам следния въпрос, по повод авторските права на музиките в клиповете. Ако си купя песента , както вече може от goggle play да се купуват, ще може ли да се я пускам в клипа. И вече при норушени права , ако си я купя , как да ги уведомя че съм си платил. Вобще как стават нещата?

Ами, как да ти кажа, потрбеителят е задал въпрос и на там следват 9 страници обсъждане на детайлите за ютуб, от хора които имат канали, тоест някакъв опит. Сходността е, че както в онази, така и в твоята тема се засягат въпроси, които вълнуват създателите на съдържание. При положение, че искаш тук да обсъждаме ВСИЧКО свързано с youtube, не мислиш ли че все пак има някаква сходност? Но щом ТОВА е темата, извинявам се за несполучливия линк.
Все пак, мисля, че изглежда малко странно (да не казвам по-силна дума) да даваш детайлни съвети за развиване на канал, при положение че нямаш или не си участвал в развиването на такъв. И за да не звуча изцяло негативно, признавам че научих нещо интересно от публикацията - и то е Filmor.

А между другото, ако си търсиш малко разнообразие и забавление извън YouTube, може би ще ти хареса да разгледаш онлайн казината, като https://kapitankesh.bg/, които предлагат много възможности за печалба и забавление. Може да пробваш късмета си и да се отпуснеш след дълги часове на работа или учене.
Разбирам какво имаш предвид и съм напълно съгласен, че когато става въпрос за съвети и идеи за развитие на канал, е добре да има някакъв опит зад думите. Въпреки това, няма нищо лошо в споделянето на информация и ресурси, които могат да бъдат полезни за други, дори ако човекът, който дава съветите, не е самият създател на канала.

Често хора с различен опит могат да предложат нови перспективи или техники, които може да не са очевидни за тези, които са пряко ангажирани с развитието на канала. Възможно е също така да има полза от споделянето на инструменти като Filmora, който си споменал, защото за много нови създатели на съдържание, това може да е именно нужният инструмент за редактиране, който да им улесни процеса.

Що се отнася до сходността с темата за YouTube, мисля, че наистина има общи точки, които могат да се обсъждат, като например подходи за създаване на качествено съдържание, оптимизация за търсачки (SEO), стратегии за растеж и др. Ако целта е да се обсъждат всички аспекти на YouTube, тогава е важно да има открито пространство за различни гледни точки и идеи.

какъвто и канал да направиш в Ютуб , ако искаш бързо да вдигнеш канала до небесата ти трябва следната апаратура поне 5-6 бройки от нея. Ако незнаеш какво е това ще ти обясня.... ютуб ферма с мобилни телефони 1774897842428.png

Горе