Въпроси за Блог Афф

ppktechno

Member
Здравейте.
Бих желал и аз да си направя афилиейт блог. Който има време моля да ми отговори.

Имам си блог - skype-blog-bg.blogspot
Ще има ли смисъл да го преведа на английски, да сложа афилиейт на скайп кредит и да го адна в директории?

GenBucks - регнах се. Става въпрос за хапчета. Нямам никакви знания в тази област. Като си направя блог и си сложа банерчетата как ще пиша съдържание? Без собствено съдържание едва ли ще имам трафик, защото това май е доста претоварена ниша.
 
Добре дошъл във форума приятен престой, желая ти приятно четене защото съм сигурен, че на повечето си въпроси ще намериш отговри в темиите на форума;). Относно за нишите, да нишата за хапчета както казваш има доста конкуренция, но във всяка ниша където се изкарват добри пари е пренаселено, мисля че се сещаш за какво ти говоря :?:
 
Здрасти и добре дошъл тук. Приятен престой :wink:

А сега по темата. Значи блог с английски контент за скайп, и вече и могел за печелене си намерил. Еми идеята ми харесва, лично мнение. Може да пробваш. Мисля че няма да ти е толкова много работа, само в превода ще си имаш занимавка. Но ако искаш да стане - ще трябва да отделиш това време.

А за ГБ - не разбрах за какви хапчета става дума. Във коя ниша се отнася просукта - иначе има и симпатични ниши, както и много пренатоварени. Но със сигурност са с различна големина. :)

Успехи и до нови срещи.
 
Благодаря за отговорите.
Ами да кажем за виаграта. Това което знам за нея се изчерпва в три реда, а за да пиша свои статии трябва да имам някакви знания, нали? Как започнахте вие?
 
Благодаря за отговорите.
Ами да кажем за виаграта. Това което знам за нея се изчерпва в три реда, а за да пиша свои статии трябва да имам някакви знания, нали? Как започнахте вие?

Не си ли гледал Хорст Фукс :mrgreen:
Просто пишеш колко е добър продукта и тем подобни... :wink:
 
Мдам телешоповете са добро място да слушате :) това което говорят си е чисто сеилс копи :) и при това от най-хардкор копитата а хосрст фукс е абсолютна класика :)

650_Aufst._Fuchs_Uhr_.jpg
 
Последно редактирано от модератор:

Горе