Въпрос към администрацията на форум

От: Re: Въпрос към администрацията на форум

някой дошъл да продава нещо, не мисля че може да чака 2 седмици..да не говорим ако е спешно...

Говоря за дигитал пойнт, че се изискват 25 поста и 14 дена престой.
 
От: Въпрос към администрацията на форум

Обикновено някой дошъл, за да направи нещо на бързо е за да смапне. Това поне показва опита ни тук. Винаги може да изчака малко и да вземе участие насам натам, все пак тук не сме някакви хитлеристчета да склопяваме всеки дръзнал да се включи независими от това колко е адванс с нещата. Пък и нямали да е по-добре да го видят хората по някоя друга тема, какво мисли за определени неща (теми, в които е участвал) преди да прави бизнес с него. Може и някои да не вярват, но е факт, че всеки си проучава човека от другата страна, особедно като става дума за пари и сделки.

Не мисля, че сме въвели толкова голяма рестрикция. Все пак се надявам и тези ограничения да спират не само спамарите, но и да приобщават качествените хора. Все пак не сме се засилвали (от началото на съществуването на форума) да се помпаме на бутона BAN. :)
 
взети са на предвид някои фактори и тестово за подсекциите фриланс и рекламна борса са премахнати 10те поста за отваряне на нова тема обаче ако положението почне да излиза от контрол ще бъдат въведени правила като на дижитал поинта
 

Горе