Въпрос относно приемане на плащания и още

ама няма драма, аз съм направил панел в моите разработки за VPOS на банка ДСК и е супер лесно и елементарно. Просто трябва да се спазват правилата. Одобрението от банката за VPOS също е лесно. Имаш тестова среда като при Страйп, а и комисионните на банката са под 1,5% . Разликата е, че докато при Страйп или други платформи парите ти влизат по сметка след 7 дни, в ДСК банк ти влизат на момента. https://vpostest.dskbank.bg/auth/login
Да, идеята е повече от една банка. 5-те най-големи.
Примерно: ОББ, ЦКБ, Уникредит, ДСК, която я имаш, и може би Прокредит. И вече е топ. :)

Да, идеята е повече от една банка. 5-те най-големи.
Примерно: ОББ, ЦКБ, Уникредит, ДСК, която я имаш, и може би Прокредит. И вече е топ. :)
всичко може да се направи, но за да стане трябва да имам достъп до VPOS на въпросните банки, на този етап ще ми отнеме физически време за да си отворя сметки , да поискам VPOS за да видя как работи .

всичко може да се направи, но за да стане трябва да имам достъп до VPOS на въпросните банки, на този етап ще ми отнеме физически време за да си отворя сметки , да поискам VPOS за да видя как работи .
Аз ще ти дам работещ код за FiBank; последно е ползван преди година и тогава работеше :)

Горе