Въпрос относно продукти

Updated

Member
Здравейте, искам да ви попитам как точно стоят нещата с продуктите по онлайн магазините ,защото мисля да отварям ,а съм начинаещ в бранша ,та въпроса ми е трябва ли да имам продуктите на склад за да ги предлагам и да им предложа бърза доставка или има и друг начин без да влагам толкова много средства?
 
От: Въпрос относно продукти

Щом си "начинаещ" в бранша и "се чудиш дали да взимаш на склад" - недей да си хабиш 50те лева за хостинг - ходи ги изпии.

След време, ако помислиш да правиш сериозен проект - седни, почети, виж кое как и задай хубав въпрос над който да умуваме...

Сега няма смисъл според мен..
 
От: Въпрос относно продукти

Най-добре е да се консултираш със счетоводител... ще ти е безценно :)
 
От: Въпрос относно продукти

Онлайн магазините по принцип се правят от три типа хора

Първият имат продукт на добра цена - и търсят начин да го продават - купуват или си правят магазин и почват да се мъчат да го класират в серпа щото иначе им седи само за украса.

Вторият занимават се със сайтове и със СЕО мислят че не им е проблем да класират даден магазин на чело на първа страница на серпа и просто се чудят какъв продукт да изберат - Това обикновено са хора които вече са имали или имат поне един успешен магазин и за тях почти не е проблем да влязат в която и да е ниша.

Третият тип - нито имат продукт нито имат умения, но решават че от това ще правят пари 99% от тези хора приключват още преди да са пуснали магазина - както каза някой по горе ако си от третата група не си хаби парите за хостинга.
 
От: Въпрос относно продукти

И аз съм на мнение че трябва да направиш сериозни проучвания и да се запознаеш с материята добре
преди да започнеш такъв проект
 
От: Въпрос относно продукти

благодаря за точните и неточните отговори :) доколкото до типовете хора спадам към втория ,имам къде да рекламирам продуктите
 
От: Въпрос относно продукти

За да ти помогнем кажи точно какво те интересува?
Въпросите са ти относителни.
Ако нямаш на склад ще трябва при поръчка от твой клиент да правиш пък поръчка от складовете на твоите доставчици или да използваш дропшип ако предлагат такава услуга.
Това се отразява и на времето за доставка както сам се досещаш. Всичко зависи от какви финансови възможности имаш.
Логическото мислене не изисква знания :)
 

Горе