В кой файл да добавя Ad Tag генериран от DoubleClick?

pinkbird

New Member
Здравейте!

Нова съм във форума. От няколко дни ви чета и намерих отговор на много от въпросите, които си задавам последните седмици. :) Благодаря!

Накратко - имам блог на WP, но все още опознавам WP и не съм наясно с доста неща. Затова имам нужда от малко помощ.

Преди дни, по моя инициатива, се уговорих с една познат да му помогна да популяризира своя услуга като сложа безплатно в блога рекламен банер. За него популяризиране, за мен - трупане на ценен опит. След като няколко дни четох във форума, разбрах че е най-добре да си сложа adserver, за да следя как се доставя рекламата (въпреки че е безплатно за нея, искам да проследя как се движат нещата). Регистрирах се в DoubleClick for Publishers, създадох Ad Unit, Placement и т.н. Генерирах Ad Tag-овете, които трябва са сложа в сайта, но... не знам в кой/и файлове да ги сложа. Този, който е за Document Body предполагам, че през някой widget трябва да го сложа в sidebar-a, но тага, който е за Document Header нямам никаква идея къде да го сложа. :(
 

slavchev

Well-Known Member
Ами то си ти го пише, щом е Document Header значи трябва да го сложиш в хедъра на темата :)
 

pinkbird

New Member
https://www.doubleclickbygoogle.com/solutions/revenue-management/

Нещо, което не бих ползвал за случая, но върши добра работа в много други отношения. :)

Точно това имам предвид. :) В тази платформа се регистрирах и след това гледах разни статии как точно да си го настроя, но стигнах до таговете, които трябва да сложа в темата и забих до там.

Ако има WP плъгин, който би ми свършил работа в случая, с удоволствие бих го използвала.
 

Горе