ГДБОП затвори виртуален МОЛ

От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Полицейска Академия Сезон 2, Епизод 1. :)

Наскоро гледах пак някакъв йекшън по залавяне на контрабандни стоки. Вече читанките и цигарите не са на мода.

Чудно ми е дали тези търговци по централните улици не са подшушнали на ГДБОП за подобни сайтове, защото хората (по мои скромни наблюдения) все по-често си купуват онлайн маркови дрехи понеже са по евтини. Примерно от Англия да си поръчаш ти излиза 2 пъти по-евтино. :wink:
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

http://news.ibox.bg/news/id_1326318102
Чудно ми е, дали ако се разходят по магазините из централните улици няма да намерят доста повече ментета? :)
Така ли? Я виж ти. ОТ сега нататък ще се носят само оригинални и неконтрабандни стоки в БГ. Хахахаха, тия ме скъсват от смях с всяка тяхна поредна акция.

Ама така е баце, трябва да се затварят всякакви такива сайтове, за да може да се отворят врати за чуждестраните такива. Как така ще се развива търговията тук, по добре да развием търговитя на чуждите държави, а пък ние ще си я развием с данъци. И без това са ни малко трябва още да ни наложат. Но аз забравих, че всички полицай и други служители тук са облечени в оригинални "Адидас", "Армани", "Гучи".....със заплата от 700 лв. има тамън за новата колекция. Това като оня олигофрен, с който си говорех вчера - имал оригинален часовник на "Армани", а пък дойде с градския транспорт. Тук цирка е пълен, важното е, че е смешно.

Хем контрабанда, хем ментета. Не мога да разбера повечето стоки по софийските (и в други градове) магазини не отговарят ли на тези показатели.

Тия откриха топлата вода. Нека и аз да им кажа под тайна къде още могат да намерят такива неща - Илиенци, Битака, големите пазари по пазарите, Женския пазар....има още много. Разликат тук е, че всичко става виртуално. А път нека ми обясняват, че има разлика. :)
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Това правителство е тук с една единствена цел - не да защитава интересите на народа, а тези на определени хора. Имаме поредното живо доказателство. И оня как така се е сдобил с 6 апартамента ей така, преди изборите. Алексей под домашен арес. Абе яко засмърде около тия последно време, ама нищо не може да се направи. То за това и Европата не иска да се занимава с нас. Само корупция, далавери и олигофрения. Да са ни живи и здрави и дано следващите осъдят поне някои от тях.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Със сигурност това активно мероприятие е реализирано след сигнал на някой роден пост-комунистически "бизнесмен" от работническо селски произход или накратко казано Цървул, каквито са и 90% от нашите измислени търгаши свикнали да реализират 300-400% печлба

Счупи се кълъпа чедо, не останаха Идиоти които да пазаруват от чифутските молове и магазини по Витошка внесени от Англия евтини парцали на тройни цени.

Затварянето на сайта mаllvm.com за пореден път показва защо не трябва да правите сайтове за онлайн търговия или афилейт в България и за България, както и не трябва да си давате и публикувате личните данни никъде да не говорим за хостинга и домейна.

Използвайте само анонимни и безплатни хостинги, ако това е невъзможно регистрирайте ги на името на някой Бял човек от Бяла държава или на някой Циганин от Славяно-Мангалистан

А за малкото останали хора в родния комунистически кенеф препоръчвам SportsDirect.com
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Много сте ги взели тия ГДБОП на подбив и особено Явор КОлев. В случая не виждам защо руптаете - поръчвате си чанта Армани за 120 лв и получавате турска чанта за 12 лв и всичко е наред ли ? Вие като имате магазин с оригинални стоки к'во праим?
Българската логика "щом другите го правят що мен да хванат" не знам кога ще изчезне от тъпото ни балканско мислене. И аз си поръчвам редовно от Дайректа и затова вече от тука маратонки не си купувам. Като ида в Хадидаса и си ги видя как светят на тройно по-голяма цена с вероятно турски етикет се подсмихвам. Обаче ако не знам от къде да си купя очаквам от лъскавия магазин да си е оригинално. Недейте с тия махленски логики, умни хора сте. ;)
Като искате да прочистят Витошка подайте молба и ако няма никакво действие тогава роптайте. Ама така само да плюем...
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Смешници са тези от службите и смешници ще си останат. В центъра на София е пълно с магазини, където има ментета, а те вместо да погнат тях затварят някакъв загубен сайт, който никой не го е чувал. Освен това борбата с ментетата изобщо не е работа на ГДБОП. Има си специална служба за защита на конкуренцията, която само с това се занимава - с лова на реплики, ментета и други фалшификати. Прост народ, слаба държава.

Не изключвам и възможността затвореният сайт да е бил напълно законен, а публикацията в медиите да е поредната изсмукана от пръстите история от 1001 нощ.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

"за търговия с фалшиви контрабандни стоки на скъпи търговски марки" Този писал статията и качулките въобще наясно ли са какво има на бг пазара?
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Тук става въпрос за терор от сталинистки тип. Има човек, има проблем. Няма човек, няма проблем. В момента няма нужда да си направил каквото и да е престъпление за да ти разпердушинят жилището и да те тикнат в ареста за няколко месеца. Всеки в България е виновен до доказване на противното, а и да докаже, че е невинен пак няма гаранция, че ще спрат да го тормозят. Явно този е бил добър учител.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Аз все си мислех, че ГДБОП се занимава с "Организираната престъпност" както се подразбира от наименованието им... Не виждам как някакъв умрял онлайн магазин ме е ощетил мен директно, още повече пък ги виждам като терористи или престъпна група. Да ловят тези дето източват нашите пари и най-нагло пред очите на всички показват колко са големи и си живеят на наш гръб.

Няма лошо да се затварят и подобни нелегални бизнеси, но нека първо си очистят лайната пък после да метат.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Аз все си мислех, че ГДБОП се занимава с "Организираната престъпност"=

Е да де, собственика на магазина се явява лидер на сериозна престъпна организация, включваща банки, хостинг компания, домейн компания, разплащателни системи, дори си имал и куриерска фирма, която осъществявала доставките, намесени са и компании от САЩ - google, MSN...
Изобщо тук мирише на международна организира престъпна група.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Как така не си ощетен. Аз съм ощетен, бъзмутен и опетнен. Щом така са го написали значи е така. :)

То така е по-добре. Вместо да си даваме парите на БГ икономиката, що да не ги даваме на другите държави. Защото примерно там са много оригинални продуктите. :) Даже като пръцнат тамошните, смърди на оригинален Пиер Кърден - парфюм. Не е зле да си има такива неща, ама аре по тихо и кротко да става и най-вече възпитано и определените органи да се разпореждат с това. Това огранизация свързана с борбата с организиранта престъпност да ми затваря сайт е малко ламерско, да не кажа глупаво. Все едно пожарникар да прави пластнична операция на изгорял. Това са пияници. ;)

И ощетени на практика трябва да са тези фирми, на които брандовете им висят по тези продукти, като за това се пуска оплакване до комисията, специализирана за това - КЗК, а тя от своя страна разследва случая, пуска проверка остановява нарошение и налага санкции (обикновено под формата на глоби в този случай). Иначе това дето го чета е пълна дебилщина и първична система, която грам не подлежи на обсъждане. Идват некви с качулки и затварят сайта. Ебаси бастунското. :) Точно ми звучи като на държава, в която нищо не се случва като хората. Само се пише некви глупости по медиите, ама които е запознат с правилата знае каква е порнографията и тук идва момента, че е по-лесно да си тъп - така не виждаш какъв поп фолк те заобикаля. ;)
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Всичко стана организирана престъпност, скоро може да влезем в рекордите на Гинес за най-много организирани престъпни групи на глава от населението. :wink:
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Добре де, какъв е тоя мега-турбо-хипер МОЛ за който не намерих следа никъде дори и в Г. да не би ГДБОП като сецне някой сайт и да има интерфейс да го заличи и в Г. ???
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

И аз не съм го чувал никога тоя сайт, но важното е бабите и дядовците гласоподаватели да повярват, че информацията е истина и Супербойко за пореден път е спасил деня от лошите.
 
е как пък верно никой не спомена кой е този интернет мол до сега всичките акции споменаваха сайтовете който затварят сега нищо само една новина изобщо има ли такъв сайт ? :D
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Споменават mаllvm.com, обаче такъв сайт никога не е съществувал.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

То щото по невиртуалните молове всичко е оригинал...Аман от поредните малоумни ченеджийски акцийки. От къде разбраха, че безспорно стоките са менте ? Или за тях предположенията са влезли в сила присъди ? Обаче пишат "топновина" за поредния разбит топсайт.
Питам аз - а ако се установи случайно след като се назначат експертизите, че стоките са оригинални, тогава поръчковите медии ще пуснат ли опровержение на тази новина? Поискали ли са ГДБОП фирмите първо да докажат с документи (лицензии и договори), че НАИСТИНА притежават правата, които претендират, че са им нарушени? Ако не са излиза, че всеки може да отиде в ГДБОП и да каже просто така „еди кой си (конкурентна фирма) ми нарушава еди кви си права“. И ГДБОП се вдигат на честна дума и попиляват въпросната фирма, организация или сайт… пък няма значение, че после съдът оневинява напълно жертвите на този бруталени полицейски произвол.
На всички ни омръзна ежедневната милиционерска пропаганда. Но така е, щом ни управляват пожарникари и физкултурници.
 
От: ГДБОП затвори виртуален МОЛ

Боже, колко енергия хвърляте за да омаловажите резултата на полицаите. А те просто си вършат работата. Захванете се с нещо по-градивно. Така приличате на виртуални пенсионери, седнали на виртуална пейка, във виртуална градинка.
 

Горе