Гледате ли ВИП Брадър 2018?

@prophet Наскоро го догледах breaking bad, добър е, преди го бях почвал, но не го довърших, да знаеш има продължение, което се разказва за адвоката - Better Call Saul и се развива няколко години преди Хайзенберг. Може да видиш и Fringe - някои от героите играят там и е няколко пъти по-завъртян от Lost, сценаристите са същите.
 
Последно редактирано:
Изгледах няколко серии от Fringe и мога да кажа, че е добър, героите са подбрани добре, което е най-важното за 1 сериал. Малко шантав е, но мен ме кефят такива :D
 
Хората, а по-точно младото поколение предпочита да гледа простотия и за това предаването се излъчва. Много жалко, че с нещо истинско и добро направено не можеш да избиеш така лесно, както с простотия...

За хората, които питаха за сериали - С две ръце препоръчвам следните 2 сериала - Breaking Bad ( В обувките на сатаната ) и Lost ( Изгубени ) . Бих ги гледал отново и отново.

В цял свят се излъчва Биг Брадър.
Шоуто се излъчва през летните месеци и финала е края на септември - така е в Сащ.
Това е шоу измислено за запълване на лятната програма без да трябва да се дават много пари за нещо сериозно.
Аз негледам бг продукция от няколко години понеже нестава.
 
Хората, а по-точно младото поколение предпочита да гледа простотия и за това предаването се излъчва. Много жалко, че с нещо истинско и добро направено не можеш да избиеш така лесно, както с простотия....
Не исках да го казвам, но честно казано тези предавания не са плод на някакво болно режисьорско решение, или някои изтрещял програмен директор. Това е просто предложеното от нашите родни телевизии на база търсене. Или казано с по-обикновени думи - простите хора, които явно не са малко си искат своето. А именно селения, простотия, пошлост, сеир, и да си гледат хора с техния умствен багаж как се излагат, с което им става по-хубаво. Факт е, че това е масова тенденция и това ще се гледа още много години напред, защото не виждам нещата да стават по-добре. Може да го забележите и около себе си, колкото и да е тъжно.

Както знаем, пазарът не търпи вакуум. Демек, каквото се търси, веднага се намира някой да го предложи. Лошото е, че и новините са ни на този хау. Никой не се трогва от това, че печелим медали по математика на всяка световна олимпиада, но виж някоя заключена общинска кметица хваната с подкуп....това е вече вълнуващо....все едно другите не го правят. :) Голяма новина, няма що.
 
Не знам, но искам да ви кажа, че това което гледате в Биг Брадър, ако се огледате малко около вас, ще разберете че същото извратено нещо се случва с вас и с децата на България.... Не гледам Биг брадър, по погрешка и случайност видях две серии, не ги бях пуснал, просто беше пуснат телевизора докато работех. Но това което видях е отражението на реалността събрана в това извратено шоу. По-лошото е че от година на година става по-зле. Обратнията се приема от сърце и започна да има повече младежи такива от колкото нормални, всички младежи масово са с хомо стил на обличане, прически, маниери и отношщение, масово употребяват наркотици и се обезчестяват на ранна възраст, чъх че вече масовата възраст ;;нормална'' според младите девойки е 12 и ако на 12 не стане я считат за изверг, че не ебила с ''мъж'' / или с жена ако е обратна серия. Същото и при малките момченца..... с разликата че момиченцата са с батковци, а момченцата с а 50 на 50, едните с връстнички ,другите с доооста по-големи каки.... о.О И тези отношения които видях само в двата епизода, ги имка същите при лапетиите до над 18 годишан възраст. Интрижки, никаква умисъл и идея за живота и аджаба, как ще оцеляват..... Да ЕФ is wrong with this world ?! Всичко върви на зле!.... Отиде си българското, замина си българина, оставаме малцинство.. Огледайте се..... Отврат
 
@prophet Наскоро го догледах breaking bad, добър е, преди го бях почвал, но не го довърших, да знаеш има продължение, което се разказва за адвоката - Better Call Saul и се развива няколко години преди Хайзенберг. Може да видиш и Fringe - някои от героите играят там и е няколко пъти по-завъртян от Lost, сценаристите са същите.
Да, сещам се, че имаше такова продължение с адвоката, но преди изгледах трейлъра и някак не ми се стори интересно... Обаче скоро време ще го изгледам, защото съм сигурен, че ще е направено добре.

В началото бащата на Малкълм хич не го възприемах да играе такава роля :D , но с всеки епизод все повече ми се засилваше интересът, защото много добре си играеше ролята и историята беше много интересна.
 
Гледайте handmaids tale - малко е тежък филма, но който харесва такива ще му хареса
Мда, много тежък, но пък не можеш да не гледаш. Интересно ми е, че и на мъж може да му бъде интересен, предвид феминистичната сюжетна линия. :)

Better Call Saul е продължение-ретроспекция на Breaking Bad. Малко муден на моменти, но пък си е в стила на Винс Гилиган, и съответно си е топ. Гледам го основно заради персонажа Майк, който тук е ключова фигура, както и заради Гъс Фринг (Джанкарло Еспозито), който беше сред най-интересните образи в BrBa. Сериалът проследява отношенията между картелите преди включването на Уолт и Джеси. Определено си заслужава гледането, особено като знаем, че в последния сезон догодина ще се включат и Аарън Пол и Брайън Кранстън. :)
 
Къде ги гледате тези сериал бре брадъри :)
 
Гадост :) не пиратствам :( нещо платено - ще проверя.

Прав си. Американските продукции ще обеднеят и няма да могат да плащат милиони долари на епизод на топ актьорите си, понеже хора от малка бедна България ги гледат без да си плащат. ;)

Аз пък никога не плащам за нещо, което го има и безплатно. :)
 
Може да пуснеш едно дарение на замунда и пак ще си платил :D:p
В зелката приемат биткойни :D
 
618F266B-5F43-4D10-8993-CD60832540FD.jpeg

Над 5 г не съм пират :) обичам кефа на удобното. Преди с жена ми джиткахме по Мола - Кино. Вечеря. Джаги. Шоу :) таксита :) и айде 100-150 лв. 3D - 6D филм :) после ни омръзна и си сецаме от Apple - 6-18-23 лв. От 1-2 години имат BG SUBTWEETS:) Даже 3 лв. Филмов уикенд брадъри :) 4к телевизия - AppleTv :) субтитри на БЪЛГАРСКИ - качество перфектно.

За 1 мин иам достъп до филма.

Предварителна покупка дори има :) Понякога само секс и филми ;) Вино - Пици и разходка с кучето. Омръзва само лежането :)

Лятно време - караш Байковете до Люлин планина - огън - палатка - вино - гъби на жар. Филми на Айпада - секс и аромат на трева, щурци и на другия ден отново в лудницата.

Съжалявам... откакто се опаричих - се промених :)
 
Apple Tv това като Нетфликс и ХБО ли е ? Аз по нетфликса се бях запалил ама бг суб с гоогле транслете не става - няма как да им плащам за подобно качество. В това apple има ли всичко ново (демек дето го дават на кино) или идва с закъснение ? Иначе аз наскоро си купих няколко игри - не го бях правил преди :D
 
Е пиратстване си е, но според мен замунда и субсовете правят прилични пари. Да си плащат на транслейтърите и не виждам проблем. Никой не обича да бачка за албанска слава все пак :D
 

Горе