Група набира фрийленсъри

От: Група набира фрийленсъри

Редно е да пуснеш скрийнове на коренспонденцията ти с господата от МД .
 
От: Група набира фрийленсъри

Недей се прави , че не знаеш какво е SCREENSHOT ,занимаваш се с копирни и счетоводни услуги , не си толкова неука . Иди в писмото , направи един скрийн , и го качи като прикрепен файл , или го качи в http://picvalley.net , и да се вижда датата , иначе ядеш банана .
 
От: Група набира фрийленсъри

Скорпиас ти каза какво да направиш(втф).Обзалагам се ,че не си отворила линка.
 
От: Група набира фрийленсъри

Отворих го, но неможах да кача файла - незнам защо. Ето едно копирано писмо от едно момиче на което писах одеве

Здравей Калина,

благодаря ти за мейла. Аз и без това само прослушвах нещата исках да видя що за хора са. Но по принцип трудно бих се хванала да работя за някого, когато нямам никаква или отрицателна информация за него.


Поздрави,


Нина
 
За скрийншот - натискаш принт скрийн на клавиатурата. Отваряш пейнт. Пейст. Сейф ас ... после отиваш в tinypic.com и качваш. Оттам взимаш имидж линка и го пускаш тук. Няма да е проблемно.


Сега, аз лично не бих се захванала да промотеирам нещо, за което или нямам достатъчно информация или не съм отговорник. Нз каква е логиката, колега. За в бъдеще - научете се да правите скрийншотове и най-важното - не се занимавайте с промоцията на чужд бизнес. Нищо няма да спечелите, дори и аплодисменти.
 
От: Група набира фрийленсъри

Тцтц, МД груп, ами грешката е на нас, тези, които сме им се вързали. Срив в системата, много евтина лъжа честно казано, то е пределно яснп, че ако имат проблем и пишат, всеки ще ги разбере. Жалко за юзера, който пусна темата, тъй като е доста време регнат тук, аз заключих, че едва ли би бил проводник на лъжа, но, уви, в България е пълно с такива мними оферти и зле измислени лъжи. Моите уважения, към потребителят, който последно е писал, че има инфо от тях, защото пътят на логиката просто сочи, че има по-близки взаимоотношения с тях и ето защо само на един са писали. Лъжа или не, стив или да, едно е ясно-лъжите пораждат лъжи рано или късно и в тази връзка не е ясно кой и как ще попадне в същата ситуация. Много късмет и успехи желая на всички колеги
 
От: Група набира фрийленсъри

Много обича хейта българина бее:).(а тази тема е пропита вече с хейт)
Пускам залог,че темата(ако не се заключи или бъде хвърлена в кофата) ще мине 20 форумни странички(сега е на 8:)).
Ако след 1 месец темата НЕ Е МИНАЛА 20 странички,аз ще платя 10лв по PAYPAL на този,който приеме облога,както и съответно ще ми изплати тези 10лв,ако темата мине 20 странички ,разбира се:).Сегашната дата е 20 септември,тоест деадлайн-а е на 20 октомври:).
Предложението е сериозно.
Правила:

Първият,който изяви желание да се обзаложиме(и да е сериозен,не лапе,че те нямат 10 лв:)) го приемам като competitor ,и ако след изтичането на горепосочения месец(при евентуална загуба от негова страна)въпросния competitor не изплати облога(10лвPAYPAL) имам(имаме(форума)) право да го оплюеме във форума като скамер:).Разбира се с пълна сила важи ,и ако аз не изплатя сумата при моя загуба(което едва ли ще стане).

П.П.:Облогът влиза в сила,чрез кратно ЛС.


УСПЕХ.

Уточнение:под 20 форумни странички имам в предвид,че сега темата е наспамена до 8-ма страничка(гледайте долу,вдясно,където пише страница 8от 8 )
 
Последно редактирано:
От: Група набира фрийленсъри

Не знам за хейт, но темата получи такива мощни тласъци на няколко пъти, че просто няма как да изпадне от първа страница.
 
От: Група набира фрийленсъри

Хайде бе ОРА,никой ли не сака да изкара 10 лъвчета.

Допълнение към правило 1(и единствено):при евентуално неизпълнение на облога,(моя милост или 1-я приел облога чрез ЛС както е указано в правилата),злоупотребилият се задължава да пусне тема в раздел офтопик с наименование:''АЗ съм скамер ".

АЙДЕ,АЙДЕ НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ.
 
От: Група набира фрийленсъри

Благодаря! Ей сега ще го направя.
Какво стана със тея скреенове бе... такова желание имахме всичките да ги видим не сме излизали от форума от както0 го написа туи мнение :(
 
От: Група набира фрийленсъри

Не успях да кача файла. Изпратих го на имейл на scorpiass. Който иска да го види да даде имейл и ще го изпратя на всички желаещи - да видите че нямам абсолютно нищо общо с тях и тая тема да заминава в кофата, че взе да ме дразни да я виждам на първи позиции във форума.
 
Ама и scorpiass май има проблеми с качването... Лол, не - шегувам се. Радвай се, че не са те блокирали, ако вс е наистина окей.
 

Горе