Г направо се уля

Само по един от най-печелившите сайтове имам мърдане - от #1 на #56. Иначе всичко останало е както си беше.
 
От: Re: От: Г направо се уля

Тази вечер яко са вилнели от Google и най-вече - Пандата им. Вижте тук - Another step to reward high-quality sites.

Днес като се събудите, да знаете, че ще забележите много неща, които през нощта са се случили. Всичко си е от панди. Проверете кое как ви върви, защото вчера е било силно местене и отсяване.

Това обяснява що конкуренцията я нема тази сутрин. :D
 
Последно редактирано:
От: От: Г направо се уля

Google са най-големите монополисти в света. С тея гугъл продукти направо се гаврят с онлайн магазините и афилиейтите. Не им стигаха каретата с рекламите ами и продукти наместиха в резултатите, при това с картинки, че да привличат по-силно вниманието. Не съм фен на фейсбук, дори нямам личен профил, но наистина ще се изкефя ако направят една търсачка и им го сложат в лакомия гъз на гугъл.

Кажете ми къде ви се спира погледът?

Аз съм имунизиран срещу реклами, игнорирам всичко, което е заградено в правоъгълници и знам, че се намира там, където обикновено се намира рекламата (понякога я чета, но с изследователска цел). Погледът ми се спира на "Shopping results" с картинките и цените.

Google Shopping има потенциала да бъде мощна закриваща технология (който не знае какво значи закриваща технология да прочете какво е писал Иван Попов по въпроса, а също и това видео). Не съм убеден обаче доколко е реализирана правилно. Би трябвало да имат програма, която сама да събира продуктите, а не да се налага собствениците на магазини да ги въвеждат. Или ако все пак се налага собствениците да въвеждат, поне да бъдат улеснени, а не да ги карат да попълват излишни формуляри.
 
От: Re: От: Г направо се уля

То лошото е, че и непознатите не работят. :)

Хаха май да ... Схема ли е - не работи.
 

Горе