Даже не мисля, че имаме шанс да се оправим...

От: Даже не мисля, че имаме шанс да се оправим...

Автора на темата е 95% прав, за хората, за манталитета и за чужденците. Бил съм съм в чужбина сега съм тук поне човештината не трябва да забравят хората - въпреки беднотията.
С добро няма да се оправи страната!
Що се отнася за ДДС-то, Метро е чудесен пример - чак на касата разбираш колко дължиш всъщност.
 
От: Даже не мисля, че имаме шанс да се оправим...

Еййййй любима тема! Драги ляляляля, сигурен съм даже съм убеден, че ще ти мине. У нашта държава негативизма е в такива размери, че и най-обикновеното зло да ти се случи и почваме да обвиняваме кондоминиума си. Ма не е така. Споко, незнам с какви чужденци си работил, но навсякъде са простаци, измекяри, стотинкаджии, лицемери. Тва са си човешки черти да го ева, теа бозавите англичани да не са извънземни?! Боклуци са. И колкото по-богати, толкова по-големи боклуци. Ма казвали "Добър ден", ми ше казват те тва го учат автоматично. Ма вежливи били, малиииии...по-добре да ма напсува честно! Верно, че Ганьо си е Ганьо, лошото е, че вече е прост Ганьо. Но положителното, е че в българина генетично от много поколения е заложено стремежа към знанието. Щем нещем все ще има умни Ганьовци, ей го малко ли деца учат сега навън? От цял випуск на немската 99% са у Германия. От тия 40% да се върнат, а те ще се върнат щот в тая олигофренска Германия се не трае, те ти култивирани умни деца. Ма време требва, тва си е. Проблема е, че докато чекаме требва ли да го траем простия Ганьо или да си бием камшиците. Ей тва всеки ден ме мъчи мене.
И сега малко примери на готините чужденци. Пресно пресно, днес един олигофрен с ДИПЛОМАТИЧЕСКИ номер се изреза на червено като пич, щеше да отнесе един чичка. Американци, търгувал съм с тях навремето в ибей, праща ти КЕШ в пощенски плик и очаква да му върнеш 20 и незнам си колко цента ресто!!!! И неведнъж тва. Ма от сички италианците са ми любими, нема по-големи мангали във всяко отношение. Ние сме цвете. И те така те.
 
Американците примерно са най-големите олигофрени когато става дума за бизнес. И тук не броим гърците, турците и тези нации които им е в кръвта да се пазарят и да минават тънката лайсна. Но аз по-скоро отдавам момента, че хората са такива в душата си и не влизат в някаква определена нация. Някъде % е по-голям, другаде по-малък, но това е изцяло от възпитанието, обстановката (колкото повече мизерия, толкова повече цигански изпълнения), възприятие за нещата, и куп други.

Навсякъде ги има такива. Няма отърване. Но и навсякъде по света не им се случват нещата на милите "тарикати". :) И това с тези тънкажници е най-малкия проблем, има и такива дето седят и ти губят времето. Занимават те с някакви си техни болни идеи и накрая едно голямо нищо. Преди няколко седмици имах, а преди това - преди 2 години и така. След такава загуба на време, защото и това си е един вид ощетяване, си го слагаш на и продължаваш. ;)
 
От: Даже не мисля, че имаме шанс да се оправим...

Разбирам те идеално , аз лично си пиша малко неграмотно защото не съм чист Българин но ще стана :) но пиша в форуми редовно и пиша на Кирилица , и ме някакви ме питат "Ti negramoten li si " ; "Иди се ограмоти", той бърза да си направи заключение че аз съм неграмотен ама защо съм така и дали случайно пиша на малак телефон и може да пропусна буква или ме мързи да натисна над 5 бутона че да стигна до запетая. И редовно казвам " добър ден" или "здравейте". Но получавам само едно гадно гледане ие нормално нали от беднотията тука е нормално , но съм виждал и хора които имат пари и пак ме гледат всякаш са някакви богове и богини или крале. Обаче съм срещал и много ама много добри хора и мили , но са рядко над 1000 човека един-двама те се скрили хората защото не желая да комуникират със дръвници. Добре че не съм черен или по мургъв че край :X направо ще ме пребия. Да не обеснявам че имаше една случка където мой приятел , който си е чист Българин(пиша Българин с голяма буква защото така подчертавам) , просто искаха да го бия някви скинари момчето им обесни че е чист Българин и им показа снимка на родителите но той просто ходи на сулариум и така :) но се отърва с два три шамара и един удар аз само с един шамар :D !
 

Горе