Данък върху лихвите все пак ще има

От: От: От: Данък върху лихвите все пак ще има

Да товари то бизнес и население не остана сега им се е паднало. От тази държава чеп за зеле не става вече. Ако спечелят изборите други как ще им оправят бакиите не ми е ясно.

Между другото банковите оазиси дето няма данък върху лихвата са Литва, Латвия, Словения и Естония.


Бизнес ще остане, защото по голямата част не е на българи. Виж население със сигурност няма да остане.

Ето и доказателството:

България - първа в света по намаляване на населението


Според оценка на Централното разузнавателно управление на САЩ (ЦРУ) България е на първо място по намаляване на населението в света. Заедно с нас е само африканската държава Свазиленд, чиито жители почти половината са заразени с вируса на СПИН. Това съобщи за „Преса“ проф. д-р Петър Иванов от Центъра за демографска политика. Тази оценка е образувана от данните в сайта на американската организация, които сочат, че ние сме на 204-о място в света по раждаемост от 224 страни и на десето място по смъртност (за миналата година сме били на 19-о място!).
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

„за съжаление броят на българите вече ще започва с цифрата 6, а не 7“
Грешка. Българите са не повече от 4 милиона, зависи вече какво се разбира под българин.
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

525072_455143014528336_1087416939_n.jpg
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

Още по темата

От данъка върху лихвите от депозитите ще пострадат богатите, които имат много пари в банка, точно от там ще дойдат парите за пенсионерите. Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод последното решение на кабинета, с което смята да увеличи приходите в бюджета.

Модерния Робун Худ, за който стана въпрос по-рано в темата. Вземаме от богатите и даваме на бедните:) На това му се вика див популизъм...
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

Милионерче....:D

Когато имаш спестявания и вземаш лихви от тях, не се наричаш беден човек, посочи Бойко Борисов.
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

Всъщност каза: "Увеличаваме пенсиите и минималната работна заплата от догодина. Тези пари все отнякъде трябва да дойдат."

Обаче богатите не са станали богати понеже са прости и плащат данъци като попове. Те ще намерят законен начин да си прибират всички лихви и да спестят данъка, но ако дори само 10% от тях си дръпнат парите от нашите банки и ги прехвърлят в чужди ще настъпи колапс в банковата система. Там всички резки промени са фатални, а най-лошото е когато има масово теглене пари. Според мен банкерите вече се подготвят за най-лошото и с основание. Да сложиш такъв данък в една докарана до просешка тояга икономика граничи с лудост.

Богатите няма да пострадат. Пак ние ще оперем пешкира.
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

Див популизъм от всякъде. И без това се плащат зверски много данъци, направо понякога ме боли сърцето, като знам къде ми отиват паричките. Да спрат социалните помощи на самотните майки + транобезработните и ще намерят пари за пенсионерите. А всъщност, къде са парите на пенсионерите? Нито едно правителство не повдига тези въпроси, ах демокрадция, ах кеф...
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

След това, за облагане на печалбите от борста съвсем го удари през просото Дянков, до едно време го уважавах ама с тези последните си изцепки не знам направо какви данъци ще измисли до година
 
От: Данък върху лихвите все пак ще има

Договор за срочен депозит за 4 месеца (примерно), с автоматично подновяване при изтичане на срока (4м) . Нама фиксирана сума при подписването (през 2012г.).

Ще се дължи ли данък?
 

Горе