Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

БАН за Кръчма.ком и Гъзосер Курлапаев ДА ИЛИ НЕ?


  • Общо гласове
    31
  • Poll closed .
Някои потребители не оцениха моите философски разсъждения и творчество, както и неоценимия ми принос към развитието на този форум с въвеждането на нови думи като азипачавра. Тъй като аз от няколко дни троля форума и практически парализирах нормалните разговори без да вместя моята малка кучка.ком е време да задам един изконен въпрос, който ще помогне да развия секцията на безпризорните форумни тролове в моя форум кучка.ком kry4ma.com http://www.predpriemach.com/member.php?u=6333

Ето моето предложение:

Искате ли да бъде баннат Гъзосер Курлапаев и сайта му kry4ma.com http://www.predpriemach.com/member.php?u=6333 заради постоянно тролене и досаждане на редовите потребители, както и заради непрестанното канене за едно качване на кучка.ком или в кръчма.ком

ако искате да се оттървете и от двамата веднъж завинаги гласувайте с ДА в анкетата. Ако ви кефи кръчма.ком и неотменно съпътстващия я Гъзосер Курултаев и се радвате постоянно да се бъмпват всякакви теми, в които обаче да четете едно и също гласувайте с НЕ.

Много ще се радвам ако администраторите уважат мнението на потребителите. Анкетата ще бъде отворена само определено време, така че не се мотайте а ГЛАСУВАЙТЕ



ПП ей, май съм допуснал грешка в името на сайта си - нищо, думам ти дъще сещай се снахо.
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Дадох своя вот и познайте какъв беше той.
Вярно е, че живеем в демократична държава, където дори Б.Б., Гоце и Цветанов могат да дрънкат какви ли не глупости, но наистина всичко това идва в повече.
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Има и човек за "Не, нека четем безсмислени мнения", който сами се досещате кой е.
 
Последно редактирано:
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Има и човек за "Не, нека четем безсмислени мнения", който ами се досещате кой е.

БЕЗ КЛЕВЕТИ - не съм аз!!! Аз гласувах за БАНосъчетанието защото първо дори не предполагате, колко ползотворно ще се окаже това върху развитието на кучка.ком и второ дори нямате представа какво означава абревиатурата БАН

а) бан банан
б) Българска Академия на Нааканите - да благодаря, но аз вече съм почетен член
в) Бързо Анално Наместване

Моля, БАНОСЪЧЕТАЙТЕ НИ, че вече ръцете ми едва стоят върху клавиатурата
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Искам предварително да благодаря на всички, които гласуват за БАН и особено на модераторите за това, че ми навират целия банан на мен Гъзосер Курлапаев. Правя това изказване предварително, защото като добре образован и ерудиран човек, в резултат на задълбочен дедуктивен анализ осъзнах, че ако бъдем баннати няма да имам тази възможност.

Благодаря на всички за гласовете ви и заповядайте да опитате азипачавра на кучешката в кучка.ком
 
Хахах, недейте така бре хора (гласувалите "за" БАН), откакто се появиха Гесерчо, Гъзосерчо и всякакви други посерквци - форумът стана доста весел! :D
Гласувам ПРОТИВ БАН-а! ;)
 
От: Re: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Хахах, недейте така бре хора (гласувалите "за" БАН), откакто се появиха Гесерчо, Гъзосерчо и всякакви други посерквци - форумът стана доста весел! :D
Гласувам ПРОТИВ БАН-а! ;)

Да, весел е, но това за сметка на подигравките към @kry4ma.com, които са повече от остри.
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Мисля, че всички знаете, че Гъзосер Курлапаев е поет, който може да рецитира хайку на осем езика и един диалект посреством сфинктера си и то при тежка диария. В чест на всички, които гласуваха Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев да се баносъчетаят посвещавам следното хайку

Защо не гласувате?
После ще псувате?
Форумът въстана
Дайте им банана

и още едно, така се вдъхнових

Гесер и Гъзосер
от муха бетер
Налазиха Предприемача
чак ми иде да заплача
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

1. Кръчмарят - отговорил съм ти защо го пиша в другата ти тема.
2. Впрочем именно като казваш това нещо, слагаш запор върху така наречената "свободна трибуна" тук в този форум.
3. Ти си човека който дава квалификации за членове на форума и съм на мнение, че с това което написа за колегата vbTK, вече влизаш в графа - ДИВИ СЕЛЯНИ. Той е написал, че форума е станал забавен с появата на Личност А, Личност Б и т.н. Явно откриваш известна прилика с тези личности, след като си позволяваш да обиждаш.
 
Re: От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

@@ ВбТК - ти си един от най-големите посерковци, приеми го и не проецирай собствената си посерщина върху по-кадърните, по-умни и др. "по-" от тебе.

Не стига, че аз ВИ БИ ТИ КЕЙ (велик форумен писател, читател и обитател), съм ти ЕДИНСТВЕНИЯ приятел, почитател, фен, защитник, боец за свободата на словото, редовен посетител на кръ4ма.цом и ежеминутно проверяващ класирането й в Алекса, а ти си позволяваш публично да ме ОБИЖДАШ, опитвайки да изкривиш реалността и да прехвърлиш най-подходящото за теб определение върху мен?!?!?! :shock: :mad:

Добре, Серко (нали така мога да те наричам на "галено"), щом е така, аз съм ти обиден и ще правя гладна стачка (докато жената не ми сложи да ям, което се очертава да е след около 15 мин.)! ;)
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Нямам някакви големи нарушения и не намирам смисъл от банове, но, както знаят всички, в Българското интернет пространство вече съществува "Свободна трибуна" ("Free speech"), която дава възможност на хора, получили забрана да пишат по други форуми, да се изказват. "Свободна трибуна" е раздел от Кръчма.ком
@ Томов, такива общи обвинения, че хората говорили глупост са безпочвени. Ако обвиняваш някой в нещо такова е редно да посочиш КОНКРЕТНО и да ДОКАЖЕШ, иначе си е чисто и просто клевета/обида.
@@ ВбТК - ти си един от най-големите посерковци, приеми го и не проецирай собствената си посерщина върху по-кадърните, по-умни и др. "по-" от тебе.
@@@ Йорданов, както съм писал - всяка една дума за Кръчма.ком, без значение добра, остра или неутрална я популяризира. А популярно е по-добре от непопулярно. Защото, когато кажеш, че "Х е лошо" някои хора ще помислят, че Х е лошо, други, че не е лошо, а трети няма да ги интересува, НО ВСИЧКИ ЩЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМА "Х"...Т.е. независимо от предикатите (лоши, добри, неутрални) популярността на субекта (в случая Кръчма.ком) е налице. След това, всеки за себе си, преценява дали е добра, лоша или горе-долу.

Къф си ти бе, келеш пръдлив! Кой ти дава правото да идваш в един интелигентен форум и да сереш колкото 100 келеша не могат да изсерат? Е? Насра ли се вече? Нали си имаш сайт бе келембер смотан! Сери си там простотиите и си ги чети. Направи си фалшиви потребители и си пиши от различните профили! Нека шизофренията те обсебе напълно (то ти си близко до този момент де). Тука да не сме се събрали да ти гледаме простотиите по цял ден? Ти не бан ами жълта книжка заслужаваш. Жълта като аватара ти смотан. Иди в тийнпроблем да си кажеш мъката и да се фалиш на съучениците си че си изсрал едно голямо уеб лайно и не знаеш какво да го правиш.
Тука 99% от потребителите са те задминали по интелект още в ранна детска възраст. Ти не си умствено изостанал, не ктомов не те определи правилно в другата ти осрана тема. Ти си клетъчно изостанал. Ти си като една амеба сред многоклетъчни, която незнайно защо си мисли че е повече от многоклетъчните и сере ли сере наред. Толкова си кух, че даже не можеш да проумееш твойта неземна тъпота. Ама то как да я проумееш, то и затова мозък трябва...
Пусни една анкета бе келеш, нали те посъветвах другата тема, пусни една анкета да питаш дали си прост! Страх те е от резултата ли? Айде като се мислиш за толкова умен пусни си една анкета и оди да доиш овцете после.
За какви обвинения си мислиш че е направил ктомов? Той човека си приказва самата истина. Аз пак ти казвам това че един келеш като теб си мисли че срането му по форуми е нещо свято, да си пише в неговия форум. Пусни си една анкета! Сигурен съм че поне 95% от потребителите ще ти кажат че си прост и драскаш само лайна из форума. Не ти ли стигат селските фъшкии там из обора?

И какво те вълнува че всички тука разбраха за твойто уеб лайно? Какво като стана популярно? Утре ще те баннат, вдругиден ще си пишеш като олигофрен из твоето уеб лайно.

Как може лайно като теб да класифицира почетни потребители на форума? Как може лайно като теб да се мисли за голямата работа? Виж се че целия светиш в червено бе олигофрен! Виж се къф си гащник! Кви глупости, кви лайна сереш не мога да те разбера.
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Моля, модераторите най-после да вземат мерки и да прекратят това извращение с форума.

ГЛАСУВАЙТЕ:

САМО ДНЕС ПОЛУЧАВАТЕ НЕ ЕДНО А ДВЕ В ЕДНО

АКО МОДЕРАТОРИТЕ БАННАТ КРЪЧМАРЯ АЗ АВТОМАТИЧНО ИЗЧЕЗВАМ ФОРЕВЪР

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БАААААААААААН

ДО момента са събрани 16 гласа за бан срещу два - единия на кръчмаря, другия на вбтк, който май вече го оттегли

И пак едно хайку

Това е форум за предприемачи
а не за пияни мърлячи
който иска от нас да се отърве
своя глас за вечен БАН да даде!
 
  • Like
Реакции: Brad
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Ееее, Блинки току що даде своя глас в подкрепа на кръчмаря

Сори пичове аз бях до тук

Благодаря на всички, които гласуваха за БАН
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Ние тук не банваме, защото на някой не му изнася. Ще ме извините, ако темата се сдуха много ще бъде заключена. Но и пича ще го предопредя, че ако прекалява няма да бъде толерирано. Искам всеки да е ОК с престоя си тук и да си помагаме, другото (тъпото) е излишно и нежелано. Гласувах, за д апокажа, че няма незначителни хора тук, и че всичко се контролира, както и че банна е крайна мярка, особедно перманентния. ;)
 
всъщност по точка 2 от правилата заслужава тридневен или седмичен бан след това ще се види ще станели от него човек или ще си живее в измислен от него си свят и ще и бана премине в нещо по пермаментно... иначе тук сме ивестни с това че и от по големи изтрещялки сме направили що годе читави хора (поне онлайн) Блинки затова не иска да го банваме...

пп ама все пак хубаво е да кръчмата да си помисли защо е тук и с какво смята да допринесе за форума да стане едно по яко място... та една затова сега му е дадена временна почивка да си мисли
 
Последно редактирано от модератор:
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

@Blinky - приятелю, никой от нас не беше тръгнал недобронамерено спрямо въпросният потребител. Предполагам сте изчели пуснатите от него теми и ви е направило впечатление, че е получил някои доста качествени съвети. Признавам си, че успях да си изтърва леко нервите, защото цялата тази плява беше повече от ненужна. Нервите ми изкочиха в момента в който въпросният потребител пренебрегна както съветите, така и мнението на колегите за сайта му, а си позволи да ручи за това колко голям успех е постигнал, а в последствие дори си позволи да квалифицира хора, които са помогнали много за това форума да е този форум който е в момента като идиоти, некомпетентни и още една камара цветущи супер герои.
Гласувах да получи бан, но въпреки това не мисля, че е небходимо то той да бъде пермаментен. Всеки от нас е допускал грешки в миналото и мисля, че ги е корегирал, за това и не изключвам варианта Баш Кръчмаря да си корегира отношението и начина на изразяване и държание спрямо колегите тук, но пък във всички случеи не бих очаквал от вас да позволите на някой си да обижда потребители от форума, както се случи.
Искам също така да кажа, че всяко едно от написаните ми мнения по темите на Баш Кръчмаря са провокирани именно от арогантното му държание, така и отношението което получиха колеги, които се опитваха да му помогнат.
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Томов , понякога ти се чудя на добротата. Кръчмаря вече се изсра, като за 100 келеша, шанс няма в този форум, просто не го виждам да пише както трябва или да дава някакви съвети ,още повече ние да му забравим измекярския образ, може би ако има АЛЕКСА форум, да го направим почетен гъзосер и да сере там ( но да не може да пише другаде , и задължително nofollow линкове хаха ).
Предполагам сте разгледали "блога" му , там си сере наволя, мнението му за wiki, говори достатъчно за него, и там е баннат ако става на въпрос, и като гледам не се е оправил да пише там, съмнявам се да започне да пише тук както трябва.
Такива индивиди се срещат много рядко , човек си мисли ,че просто тролят , а те сериозни , нахъсани и серат ,докато не ги банне човек , засега можем да го наредим до Апостолчо.
 
От: Да БАНосъчетаем ли Гъзосер Курлапаев и Гесер Курултаев?

Понеже любопитството ми ме глождеше (бях сигурен, че ще се появи нещо за това тук в неговия форум), влязох и прочетох следното:

Почнаха някои да обиждат без причина, накрая едният модератор се произнесе за, а другият против и последва временен бан. Не прави чест на вторият модератор следното изказване:

--------------------------------------------

И сега, за негово съжаление, ще му се отговори тук, в свободната трибуна за всички, които не могат да пишат в някой друг форум.

1) Господине, аз отдавна съм роден човек, а това не знам дали се отнася до Вас!
2) Така ли се отплащате за положения труд от мен във вашия форум, където допринесох с толкова много нови термини (улавяни от паяците на търсачките и правещи вашия форум по-популрян), а и за честото ми позоваване на Предприемач.ком, както и на доброволно-написаната от мен статия в Енциклопедия Алтернатива (Кръчмопедия) за Вас? Е, обективността изисква, да се допълни статията с това, че при вас има двоен стадарт и не банвате хора, които говорят клевети, обиди и се държат безпричинно агресивно, а банвате човек като мен, който постоянно им говори за добро сътрудничество, взаиморазбирателство, взаимопомощ и пр.
3) Аз живея в много не-измислен свят и това се доказва от постиженията ми в този живот, за които вие, вероятно, може само да помечтаете.
4) Изтрещялка, според мен, сте Вие самият.
5) Читав човек не знам какво е във Вашата визия, но ако е някой, който не отстоява своето мнение и дава да го обиждат, клеветят и пр., значи явно не сте наред.

Е сега наистина почна да ми се разклаща мнението, че ТРЯБВА да има втори шанс.
 

Горе