Да върнем ли червените репи в "За форума"? (анкета)

Да се върнат ли репутациите?

  • Да

    Votes: 52 58.4%
  • Не

    Votes: 33 37.1%
  • Не мога да преценя

    Votes: 4 4.5%

  • Общо гласове
    89
Преди в политиката беше голям екшън :D сега сякаш няма нищо интересно, макар че пак си има тролчета. Изчезнаха доста, появяват се нови, но като цяло си е скука... няма петъчни теми :p
 
И мен ми е забавно да го чета , след като прави толкова контент за какво го наказвате. Пак казвам, че преди време тук се псуваха на майки и нямаше банове , а едитване на постове...
Малко грубо влиза с гробове и некви такива. А и тия на майка бяха хора с временно изтървани нерви, това момче генерира на ден по 3-4 + репорта. И това са от хора, които са доста важни и не искаме да загубим тях, защото някой не може поне малко да се съобрази. :)
 
Едно време бях много против няколкото трола които ги имаше тогава. Бях доста досаден и аз покрай тях. В един момент единия трол изчезна най-вероятно беше баннат, но тогава освен че и аз се кротнах видях също че и доста колеги във форума се поуспокоиха.
Вярно и на мен понякога ми липсва някой с прекалено свободно време чудещ се как да го запълни, но пък ако се замислим реално все пак това е бизнес форум и не трябва да има тролове, или поне да се вихрят на воля. Те са навсякъде и във Facebook групите и по други форуми, навсякъде, но без тях нещата са по окей за мен лично.
Нямам против въпросния с недостатъчната почивка, но все пак трябва да си има ред. Едно време се псували и т.н, но времената се менят и мисля че може той лично да е за пример. И освен това си е дразнещо където и да отвориш да прочетеш нещо свястно да срещнеш един и същ потребител на абсолютно всеки пост. Не знам защо се е чувствал длъжен да изкаже мнението си навсякъде, като 99% то е излишно, невярно, непълно и други от сорта.

Относно това колко е важен той за форума, както сам се изрази.. аз не мисля че си полезен когато вредиш на останалите, било то дори само с дразненето и присъствието си. По принцип не му чета нито един от постовете, защото в началото като опитах те бяха едно изречение разпънато в романи... досадно си е. Както му казах и по-рано аз съм сигурен, че банана който е изял не е по причината с недоразумението на това как се ползват трейдърите! Оказа се че и доста потребители го докладват системно. Заради един човек може да се изгубят доста други които най вероятно ще са по важни или поне повече на брой от него.
 
Аз навремето като се сетя бях за бан поне няколко пъти, добре че по едно време се усетих и не влизах бая време, един банан добре щеше да ми се отрази навремето.
 

Горе