Да ми е честит новият проект trikove.com :)))

CyberBass

Member
Здравейте на всички които четът тази тема. Искам да ви представя новият ми проект на адрес www.trikove.com Като всеки един проект началото е трудно. Надявам се както на мен ми е любопитно да чета подобни статии, също и на посетителите е така любопитно. Ако някой се сблъска с някой бъг от към сайта е напълно нормално и моля да не ги споменавате, още е в разработка. Та... искам да споделите ако имате някакви идеи към сайта ще се радвам всеки да си даде своето мнение за него :)
 
Последно редактирано:
От: Да ми е честит новият проект :)))

Смятам да предложа на 3ма свясни хора от форума работа да се оголеми екипа на уеб сайта но ще го измисля имам и идея на добавена статия 1 - точка да се сабират точки и някаква награда илииии 1точка - 1лв. Някакви идеи ?
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

текста не го гледах много но дизайна е добър. Ако го оптимизираш добре, ще стане златна мина
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Мерси. Ако добре върви сайта относно посещения ще ми трябват преводачи поради простата пречина че в България няма кой знаи какви трикове и се налага да се превеждат ...
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Да и идеята ти за точките там и тези неща за статиите е добра.Ако я осъществиш брой и мен.
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Доста приятен проект.Забелязал съм,че критичния момент за един сайт са първите 5-10 секунди.Ако след въпросните 5-10 секунди средностатистическият потребител не натиснал Х-а,значи че сайтът му е грабнал вниманието.
Аз лично останах там около 1мин.:).
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

... Ако някой се сблъска с някой бъг от към сайта е напълно нормално и моля да не ги споменавате, още е в разработка. Та... искам да споделите ако имате някакви идеи, мнения и критики към сайта ще се радвам всеки да си даде своето мнение за него :)
Хем искаш да не споменаваме ако видим някой бъг, хем да даваме критики... Кое от двете? Приемам че е второто (понеже overwrite-ва разбираш ли..)

Контентът изглежда добър но е поднесен ужасно.
Примери само - параграфите нямат разстояние помежду си; списъците са стайлнати гадно.

Интерфейсът е адски неинтуитивен - твърде много икони, дребни картинки и какви ли още не шарени работки, и то различни по стил. Чудех се къде е копчето да се върна в началото.
Като стана дума за шарено - такова нещо като цветова схема не се откроява особено.

Прекалено много джаджи - юзърът получава брейн демидж докато се ориентира кое за какво е, камо ли да седне да чете текста...
На всичкото отгоре сте турили и реклами, което просто довършва потенциално заинтригувания юзър.

Фонът е нарязан с някоя ножовка и repeat-нат как дойде. И грам не се връзва с останалото.

Препоръки:
- Разкарайте сичко излишно: дати на постовете, иконки за печат и прочие лайна дето ги плюе тоя цмс не го знам какъв е ама на Джумла смърди. Тея икони за шерване в Дигг, ДизайнФлоут и прочие някой нашенец дали ще седне да ги ползва?! Дялкайте ги.
- Фонът - по-добре без него.
- Всъщност вземете някой по-изчистен темплейт и си сложете само каквото ви трябва. Има сума ти безплатни и стилни неща. Тоя да го ръчкате е изгубена кауза така като гледам. Ще потърсим и препоръчаме нещо подходящо ако трябва.

ПС: И щото неска не съм на кеф ли кво ли ама отдавна не бях се издразвал на толкова неграмотен пост - баце то остави правописа, ами трябваше да го прочета няколко пъти докато разбера какво искаш да кажеш и какво се очаква от нас...
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Много интересно как другите разбират а ти не. Не ме и интересува :) Честно казано жените се заяждат когато са в цикъл... Ако е излязъл някакъв нов вид цикъл и при мъжете е напълно ясно твоето заяждане. Получих само твоето отрицателно мнение за сайта и не го приемам на вътре.

ПС: И щото днеска съм радостен ще ти кажа гледай си работата както и твоите сайтове (ако имаш такива) 70 % От хората в този форум си изкарват ядовете на потребителите поради тази причина има ли смисъл някой да поства някаква тема като се знае че освен заяждане друго няма да получи.

И мислиш ли че ме интересува на кеф ли си или не??? И ако ти е проблем да разбереш - Отговорът е НЕ
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Сайтът е супер и още по-добър ще стане ако слушаш и критиките. Може да се доизпипа още малко дизайна. Успех :)
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Е то туй ми е основната грешка - като видя някой очевидно и безнадеждно спрел все си мисля, че може и да има малко пипе на втория етаж и пиша по половин страница па белким фане декиш... :)
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

Честито и успехи и успешна монетизация ти пожелавам . Да се надявам и аз скоро да пусна моя проект онлайн.
 
От: Да ми е честит новият проект :)))

да идеята си я бива, но фона не е много подходящ иначе сайта е супер браво!
 

Горе