Да се занимавам ли с програмиране, ако:

От: Да се занимавам ли с програмиране, ако:

Казвам ви аз какво да пробва та да му хареса и да го прави с кеф вие ми невервате :)

Брат ми прави музикален плеър за iPhone. Казва се Tuneboot. Обаче той харесва да пише кодове.
Искам да кажа, че ако нямаш хъс и ти е тъпо да го програмираш, ти нищо няма да успееш да направиш.

хаха Манта е във вихъра си, ама кво да се прави това момче(tijaja) е доста заблудено ако беше жена нямаше си сваля краката

1. Адски много ще се накефя да създам някоя игра и да е популярна в целия свят. Било то браузърна или някаква друга.
2. Не ми е интересно да седя и да пиша тези кодове :Д.
Помогнете ми моля...

Пич, ако искаш да направиш нещо ДЕЙСТВАЙ! Не трябва да ти дреме какво говорят другите, всичко може да успееш да направиш, само достатъчно желание се иска!

Може да е мързеливец. Той да приказва - а другите да вършат неговата работа. Аз на неговите години за нещата свързани с компютри общо взето не съм питал никой за нищо. Сам търсех и си намирах информацията, която ме интересува, т.е. задавах си въпроси и си отговарях на тях. Не съм чакал да ми падне отгоре. Всъщност не съм се и замислял да чакам някой да ми дава акъл.

Момчето хич не е мързеливо я вижте колко еднакви теми е напускал като тая - ако вместо теми беше писал код вече щеше да е с нова операционна система :)
Отделно от това ако не забелязвате в неговите теми си говорите като луд със оная си работа не виждам автора на темата да ви отговаря :)

Ако ще да отговаря, проблема си е негов. С това, което пиша тук, аз просто разпускам, не може само бачкане. А и се връщам назад във времето, така се самонадъхвам, защото точно в този момент имам нужда от надъхване :) Освен това шансът ми да засека някой с интереси като моите се увеличава.

Не се впрягай, хич да не ти пука. Аз не пиша заради него, причината да го правя, е компплексна. Предполагам това се отнася и за другите :)

http://it.jobs.bg/f1357637

Занимавай се бе менм 40-50 к евро заплата годишна , ремоут бачкане, т.е можеш и с 10-15 % данъци да минеш
нема да си лош
Тва е супер фалшива обява. Дори и да не е , за тия пари ще има невероятна конкуренция и жертвата, която спечели позицията ще бъде убит с работа в следващите 1-2 години. Средностатистическата заплата не е точно такава. Като цяло, не си заслужава цялото блъскане, освен ако не създаваш собствени продукти.

Тая оферта понамирисва. Те за тея пари ще си наемат човек от Австралия, няма нужда от тук. Може би това е ключовата фраза:

забравяш, че тук един човек струва към 1.2 по заплатата си на работодателя, а там сигурно е по 1.7, та може и повече.
Да не говорим, че може да ти кажат регни се като фрилансър и се оправяй сам с данъците.
А има и друго - и аз го видях това за мин 40 часа, но не ми казвай ,че ще работиш отдалечено и някой ще ти разбере точно колко часа си направил. Важно е да си си свършил работата. И най-важното , никой не ти пречи да си намериш още една работа за сигурснот, ако тая е фира, макар че и два три месеца само да издържиш си струват . Не може да се подхожда така скептично към всичко. Отиваш, пробваш, не ти харесва- ок ставаш и си заминаваш

забравяш, че тук един човек струва към 1.2 по заплатата си на работодателя, а там сигурно е по 1.7, та може и повече.
Да не говорим, че може да ти кажат регни се като фрилансър и се оправяй сам с данъците.
А има и друго - и аз го видях това за мин 40 часа, но не ми казвай ,че ще работиш отдалечено и някой ще ти разбере точно колко часа си направил. Важно е да си си свършил работата. И най-важното , никой не ти пречи да си намериш още една работа за сигурснот, ако тая е фира, макар че и два три месеца само да издържиш си струват . Не може да се подхожда така скептично към всичко. Отиваш, пробваш, не ти харесва- ок ставаш и си заминаваш
Да бе. Направо си е ниска тая заплата. Тука си е рая. За всичко.

А да ви попитам в 1 фирма за (С++ Джава, Пхп) колко г/д часове на ден се работи ?

Тоя направо ме кефи по неадекватен идиот не бях срещал скоро във форума

От: От: Да се занимавам ли с програмиране, ако:

А да ви попитам в 1 фирма за (С++ Джава, Пхп) колко г/д часове на ден се работи ?

зависи, ако е частна може и по 9-10 часа, а ако е държавна може и 0:)

От: От: Да се занимавам ли с програмиране, ако:

Ако не ти се работи, ти се струват в пъти повече. :)

Ето, чети тук за работата :mrgreen: :

profesia-programist.jpg

Тоя направо ме кефи по неадекватен идиот не бях срещал скоро във форума

Лека полека апочвам да харесвам позицията на mantaman :lol: Да, въпроса за часовете е силно неуместен :D

Въпроса "колко е толеранса във времето, за което средностатистически фрилансър може да свърши дадена работа" би имал смисъл, но онова горе... нямам думи :)

Горе