Добавка за перформънс тестване на Wordpress

metaverse

Well-Known Member
Това е малък проект, който нахвърлях за няколко часа.

Накратко трябваше ми плъгин, с който да тествам перформънс на сайтове при различни хостинг компании, тестовете да са детерминистични и да имам пълен контрол над него. Както обикновено наличните решения не ми харесват.

Засега можете да го намерите тук: https://github.com/nettingale/nettingale-benchmark

Всичко е правено от ИИ без да съм се заигравал. Лого, банер, икона, код. Т.е. ще тестваме дали ще бъде приет от wordpress.org и колко време ще отнеме. От колеги знам, че не би трябвало да е проблем. ;)

В репото има част от конфигурацията за ИИ.

Ако мине гладко ще обявя още 5-6 плъгина, които съм направил. Идеята е:
- пайплайните за проверки да хващат възможно най-много проблеми за по-голям шанс за одобрение.
- да не се занимавам ръчно да проверявам и събмитвам към wordpress.org
- да имам готов, одобрен темплейт и процес на разработка, които да се използват за основа за да делегирам работата към някой.

Тествано на t4g.medium, където товари около 50%. Би трябвало да работи при всеки приличен хостинг, защото изисква единствено GD (засега).

Резултатите от шота са от M3 Pro Max.

Screenshot 2025-10-28 at 20.57.56.png
Screenshot 2025-10-28 at 20.57.14.pngScreenshot 2025-10-28 at 20.57.06.png

Бате, нещо такова можеш ли да направиш.

Както се вика за лична употреба :D

Мога ама защо?

Нямам за цел да дебъгвам, а да следя преформънс на около 1,000 компании. Една от другите добавки е за мониторинг от 300+ точки. Няколко навързани продукта са.

Понеже ме мързеше да правя темплейт, който да разхвърлям из всички акаунти реших да си сглобя плъгин, който сравнително детерминистично да сийдва данните, с които ще тествам и в същото време да измеря как се държи хоста.

Горе