Добро ИИ / AI инструменти за генериране на изображения / снимки / картинки

Да, беше споменал и за някакви поведенчески анализи, но не разбрах точно на база какво и как прави заключение за бъдещи реакции и действия. Така де, с някакъв % да се случат.
Предполагам като това дето писах със снимките за разпознаване на обекти по-горе. Разбира се по-сложно, но в общи линнии се създава датасет с дадени реакции. Хиляди снимки на реакция гняв или смях и какво се сетиш. После се обучава модел и когато системата работи алгоритъм предвижда. Добре обучените модели дават над 90% точен резултат. Това съм постигал със свободните безплатни мощности с акселератор GPU T4 x2 12,8 GB в Kaggel. Представи си сега компaния с милиарди бюджет какви GPU има и какво може да създаде.

Последно редактирано:
Да. Горе долу това е идеята. Наистина е, че гледат всичко да е лесно, смляно и поднесено по максимално най-удобния начин, за да спести време и средства. И това ще е масово във всяка една сфера на бита. ;) Дори и смарт хоума ще придобие друг вид след някоя друга година. Няма да го има момента да цъкаш на аппа, а ще имаш вече пренесени функции от обучен от теб ИИ. Или включи ми бойлера, че идвам да се къпя.... :) И това е само за дома, в бизнес света ще е друго.

Да. Горе долу това е идеята. Наистина е, че гледат всичко да е лесно, смляно и поднесено по максимално най-удобния начин, за да спести време и средства. И това ще е масово във всяка една сфера на бита. ;) Дори и смарт хоума ще придобие друг вид след някоя друга година. Няма да го има момента да цъкаш на аппа, а ще имаш вече пренесени функции от обучен от теб ИИ. Или включи ми бойлера, че идвам да се къпя.... :) И това е само за дома, в бизнес света ще е друго.
Ела да чуеш как посред нощите викам на Алексата да цъкне лампата.. и кат са почне един разговор, коя точно лампа съм имал предвид :D

Скоро гледах подобна камера, "разпознава намеренията" според движения и цялостното държание на субекта.
Ами то имаше такъв филм с Том Круз. Изписваха имената на убиеца и жертвата на едни топки. Томи тичаше да ги спре преди престъплението. Ще стане. Да сме живи да видим.

Ами то имаше такъв филм с Том Круз. Изписваха имената на убиеца и жертвата на едни топки. Томи тичаше да ги спре преди престъплението. Ще стане. Да сме живи да видим.
Да, Minority Report е филма. И там уж системата работи супер, не знам си какво, няма престъпност, и се оказа, че и това може да се манипулира. :)

Горе