Ти пък що пишеш като не помагаш? а и да станал си ми противен още преди да се регистрирам с наглите си и безсмислени изказвания, все пак как се трупат 4301 мненияДалавери за безпаричия като тебе няма - далаверите ги правят големите риби, а тия като тебе гледат как да спестят 3-4 долара и пак са същите безпаричници. Сиреч - колкото и да спестяваш и да си мислиш, че си хванал "далаверата" - си оставаш същия мизерник, само че със спестените 3-4 долара можеш да си купиш свещи.
Кажи какъв българин ще съм ако не гледам да спестя било то и 10 центаЕ ти ми кажи каква "далавера" виждаш в това да купиш домейн не за 10 долара, а за 8? И тоя твоя грандиозен проект няма да стартира ако не намираш домейн на далавера? Голям проект ще да е.
кои регистратор препоръчвате?... И ще се набуташ при някой смръдлив регистратор като Гоудеди или някоя българска хостинг компания. Мъка.
Като им блокира главния регистрар някой твой домейн какво ще направят ICN и суперхостинг? НищоПозлвам услугите и на ICN и на Superhosting.. И съм доволен. Никога не съм имал проблем с каквото и да е било.
Прочети в темата за хостинга и сам ще се насочиш към правилния.
В момента има промоции и на двата хостинга така, че влизай в сайтове им и чети
Поздрави,
не вярвам да имам какъвто и да било проблем с домейна все пак няма да продавам,заменям,мамя или да се ползва за друга незаконна и неморална целИ аз лошо от тях не съм чул, но имай едно наум, че нищо от тях не зависи за домейните - те реселват, както 90 процента от компаниите.
Темата е приключена ,домейна е закупен
не вярвам да имам какъвто и да било проблем с домейна все пак няма да продавам,заменям,мамя или да се ползва за друга незаконна и неморална цел
Да много си правПестенето е майка на мизерията :mrgreen:
прав сиПестенето е майка на мизерията :mrgreen: