Еврото достигна абсолютен рекорд спрямо долара!

vitohol

Premium
Голям шит за нас маркетърите на Us пазара. Едно че тъпите американци са се сдухали и не купуват но и от друга страна валутата им постоянно се обезценява. От двете страни на чука и наковалнята сме ние, борещи се за още и още продажи с цел по добър живот и далече от мизерията налегнала БГ.

Е сори, няма да го бъде засега ...
 
Бате малко по оптимистично :) Ще се оправят нещата ама незнам кога засега продължаваме с очакванията 2010 паритет 1$=1€ ще видим ... има едни избори в сащ като минът ще кажа докаде сме с пробнозите...

това може да е дъно .... аз съм си ъпърче поприцип

другата опция е слухът че от евро съюза ни натискат да отвържем курса на еврото...... не трябвало да пада борда тои си остава правят промяна в един закон ...... и току виж сме осъмнали с долар на 2 лева евро на 3 (ама тогава 2 лева няма да струват като сега)
 
Кофти е, но трябва да мислиме полужително, това май го каза някой преди. :) Та мисълта ми е че колкото и тегаво да става (дано да не става, все пак), ние трябва да си се бориме. Казваме по някоя друга псувня и продължаваме....това е батета. :)
 
Да, в такива моменти в американската история, големите риби са ставали още по големи.

-2010 2am=1€ (АМ-Амеро, единна валута- Usd, Cad, Mxn)
-Слухът за отвързване на Българския лев от еврото ми звучи меко казано като обясненията на Радо Шишарката в любов към Азис... залагам каса с бира+ бутилка Абсолют (второто само за админа, долу ръцете!)


За домашна работа:
"Как малките рибки могат да помогнат на големите риби?"
ЕСЕ
Песимистично настроените да си оставят направо книжките и да не хабят мастило.
Септември-на ликвидация ;)
 
Да, в такива моменти в американската история, големите риби са ставали още по големи.

По-добре силна икономока отколкото слаба. Иначе това звучи най-логично но не е точно така в действителност :)
 
Те американците като пазаруват в долари не и м пука колко е еврото спрямо долара то цената на продуктите в $ си една и съща, затова невиждам логика в това изказване напротив сега продуктите които се продават в $ трябва да се засилят в европа, защото на еврпеиците им изглеждат много ниски цените :|
 

Горе