Ей, Тулупи, протестирате ли?

Когато някой ви каже, че друго правителство ще "счупи държавата", напомнете му, че Данаил Кирилов е правосъден министър.
 
След малко отивам и Аз. Да търся 'парите' на черепа според Гешеф
Хахаха, ще ми се и аз да отида, не съм в София. Но гледам и положението ескалира доста бързо. Явно са вкарали агитките в играта. Ама то все някой трябва и да нахлуе, за да ги изхвърли, нали? :) Как става с мирни протести само. След ден 30ти според мен ще има не само счупени бутилки и бомбички, ще са клади и всеки ще е с вила. Да видим и тяхната наглост до кога ще бъде.

Честно казано на мен не ми пука дали е спонтанен или някой нарочно го е предизвикал. Факт е, че тези прекаляват по всички параграфи и определено време да си ходят. Не ме интересува Божков ли е, БСП, извънземните, някакви демони или ангели, но все някой трябва. А народа си се присъединява, защото едно 99% от народа не е ОК с тези мафиоти, другите 1% работя в държавната администрация или са роднини. :) Около мен нямам хора, които все ден по някакъв начин да не са засегнати пряко или косвено от некадърното управление, корупция, малоумие и алчност, което това правителство наложи като запазена марка.

Ето още нещо, моето засира обстановката:

108332153_2833075300253048_3189591972798442801_o.jpg
 
Когато някой ви каже, че друго правителство ще "счупи държавата", напомнете му, че Данаил Кирилов е правосъден министър.
Този е брутален. Според мен някъде, някога е направил някаква много голяма услуга на някой голем. Другата опция е да е толкова връзкар, че да си пие кафето с Тръмп всяка неделя. За друго не се сещам защо е там. :)
 
Вече спирам да го мисля и ядосвам и минавам на фаза - боли ма хуя и сядам да гледам сеир.
Залагам на вариант служебно правителство което ще си е научило урока от предния път и сега ще си изкара до край без драми.
Реалния сеир ще е на пролет.
А другият ти профил какво планира да прави? Съгласувате ли си действията или сте на различни позиции? :)
 
Нещата ще се закучат явно. ГРОБ и Обединените Идиоти щели да си изкарат мандата. Тези по площада Баце ги познава всичките, всички са от БСП и ДПС, лумпени, утайки, които искат да счупят държавата. :) Това с мирни протести няма да се реши....
 
Интересно тиквата какво ли е обещавал на Патриотите за да запазят коалицията :)
 
Предполагам част от съдържанието на чекмеджето, какво друго....

Тея дебили обаче не разбират какво се иска. Те си мислят, че се иска смяна на играчите, а то се иска смяна на системата. Той е прост, ама тоя път протестиращите не са, затова няма да се разбера :)

Интересно тиквата какво ли е обещавал на Патриотите за да запазят коалицията :)
 
Патриотите си вкарват як автогол с тази подкрепа, на следващите избори ще са пълна дупка!
 
Патриотите си вкарват як автогол с тази подкрепа, на следващите избори ще са пълна дупка!

То щом тия подчовеци и сега са във властта, смятай колко зле е положението.
 
Аз подозирам, че наблюдаваме реализацията на пъклен план на Сидеров. Подкукуроса другите да направят ОП и да се коалират с Борисов и се ската. Като резултата му беше предварително известен.... Като всичко свърши, Торбичката и Далавери ще заемат достойното си място до Шиши, Баце и компания...
 
Интересно тиквата какво ли е обещавал на Патриотите за да запазят коалицията :)

Най-вероятно няма нужда да им обещава нещо. То е ясно че те повече никога няма да влязат в парламента и имат жилание да задържат максимално.
 
Айде новото видео :) Признавам на Радев, че е много добър пилот. Тоя дрон как го върти в закрити помещения, много е добър... На гости у Баце:
 
Последно редактирано:
Аз не мога да разбера не ви ли е ясно, че всичко е една голяма игра, ще свалят Боко, но не и мафията, Шиши е обвързан с всички, трябва всички да ги изметат, но това няма как да стане по този начин и изобщо, не мисля, че има начин, те са обвързани с много силни мафиотски структури.

Всички мислите по някаква матрица, мислете логично.
Виждали сме когато един мафиот си повярва прекалено и се опита да стане солов играч какво се случва нали, нагледахме се на безброй покази убийства.
Задайте си някой въпроси:
Защо подгониха Божков?
Защо подгониха и някой други?
Натиск от страна на Европейския Съюз или...?
По времето на БСП някой гони ли някого и изобщо БСП търси ли сметка на друг освен на основния си конкурент Бойко?
Порнографията е пълна за мен и ни мислят за големи тъпанари честно казано.
Боко ли държи конците на всички, Тиквата заедно с Шиши и Доган ли колят и бесат?

Мислся, че нещата са много по-сложни, евала на някой хора от митинга които го осъзнават, масата обаче се води по тъпи провокации и това няма да доведе до никъде.
 
Последно редактирано:
Това в крайна сметка е другата страна, поддръжниците на Борисов да прочетат статията, белким най-после се сетят на коя страна са застанали. Това е, което държи гроб на власт.


https://pik.bg/пеевски-дарява-10-млн-за-болници-докато-божков-изсипва-милиони-за-кървав-метеж-пеевски-е-с-news944830.html

Оставям тук тази словесна диария на нИдялко, за да си оправите настроението малко. Междувременно нИдялко все още се опитва да си измъкне езика от задника на Паяка, казват, че бил сериозно заседнал там.
 

Горе