Ето защо човек трябва да следи кога му изтича домейна

От: Ето защо човек трябва да следи кога му изтича домейна

Това е нагледен пример какво се случва като си ебеш ПР-ката - Тя завалишката кое по напред бебето ли да кърми - Домейните ли да му следи :)
 
От: Ето защо човек трябва да следи кога му изтича домейна

БСП си призна: Станишев загуби stanishev.bg
След няколко дни мълчание от БСП най-сетне признаха, че лидерът на червената партия Сергей Станишев е загубил правата върху домейна stanishev.bg.

"Да, това е факт, но става въпрос за техническо недоразумение, което е причина за случая", уточниха още от централата на Позитано пред БГНЕС. Оттам са съгласни, че трябва да обърнат повече внимание към дигиталните технологии и ще направят необходимото, "подобен инцидент за в бъдеще повече да не се случва".

В Открито писмо до Сергей Станишев Пламен Русев днес пише, че "на 2 март Вие /Станишев, бел.ред./ останахте без идентичност онлайн". "Онлайн, където е над 55% от населението на България. Където над 2 300 000 българи имат профил в социалната мрежа Facebook и над 600 000 човека имат "умни" телефони, с които са онлайн 24 часа в денонощието. Това се случи в резултат на Вашата собствена воля и личен избор, а не като атака или междупартийна борба, пише Русев.
 
От: Ето защо човек трябва да следи кога му изтича домейна

Домейнът ще бъде регистриран с основание. В смисъл с името на дружество по смисъла на Закона за задълженията и договорите (викат им ДЗЗД - или Дружество по ЗЗД). Това ще се направи от новия собственик. За това и за момента е единствено запазен, за да може при самата регистрация да се направи с основание.

След коет, според общите условия на Регистър.БГ (които могат да бъдат както много прецакващи, така и много полезни), никой нищо не може да каже. Вече е въпрос Пламен Русев как точно ще реши да постъпи със самия домейн. Но принципно той не е злонамерен човек.
 
От: Ето защо човек трябва да следи кога му изтича домейна

Според мен лично зле инвестирани пари - мимолетна слава за 700 кинта - Нито българските политици нито техните ПР са дошли до нивото да търсят гласоподаватели в интернет. Наливат се едни пари за онлайн реклама в близки до ПР-ите сайтове делкат се едни пари и всичко потъва до следващите избори.
На изминалите избори бях класирал един сайт по всички важни ключови думи на първо място и бях сложил текст че публикувам и чужди материали - Нито една партия нито един ПР даже не си и направи труда да попита може ли да пусне някоя статия или реклама.
Така че новият собственик като му мине опиянението от невероятната покупка да се снима с него и да му купи една хубава рамка да си го сложи за спомен.
 
От: Ето защо човек трябва да следи кога му изтича домейна

какво става с домейнчето? :lol:

http://whois.domaintools.com/stanishev.bg

домейна отново е при комунистите :mrgreen:

има две вероятности как е отишъл там:
1. човека закупил го им симпатизира
2. продал им го е...
 

Горе