Еф Бет Affiliate некоректни масово ощетяват партньорите си!

Пост номер 53 бе избран за най-добър отговор..

jair

Active Member
Докато сте на "хайде да направим", "някой ако има случайно контакти" и т.н. форумни приказки без никакви действия няма да се постигне нищо. Тук само се брои колко са ужилените, а реални действия - 0.
 

Blinky

Owner
А има ли как да си влезете в акаунтите и да си съберете клиентите и съответно да си ги пренасочите към някоя друга програма. Не, че май имате такива данни, но все все пак ако имате - действайте си. ;)
 
Последно редактирано:

aff

New Member
Няма такова нещо като замиране на темата. Аз и други колеги си действаме във фейсбук.
Няма отказване докато не се научат, че така нестава. Не пиша във форума понеже каквото имах да кажа го казах оттук натам
само действия. За мен да обясня на повече потребители че efbet са некоректни и да откажа колкото мога повече потребители е лична кауза. Предлагам и вие да направите същото. Социални мрежи, форуми, блогове, всякакви сайтове до които имате достъп пишете.
Нямат място на пазара. От техен служител знам, че над 50% от регистрациите им са от афилиейти и накрая ни прецакат няма да стане.
Най-лошото е когато човек няма какво да губи и го прави за каузата. Тогава успеха е гарантиран.
Няма как да си затворя очите и да оставя нещата така те на това се надяват мине за мине и пак да си правят каквото искат.
 

aff

New Member
Подготвям няколко домейна и скоро ще стартирам поредица от сайтове в които ще се описат истории на прецакани потребители.
Както афилиейт така и на потребители които залагат. Има много ожилени от ефбет и историите трябва да се разкажат. Така е редно.
 

reni_555

Member
След като изпълних меко казано непосилните условия, които бяха наложили за месец март. Вчера получих мейл, че ми затварят афилейт акаунта защото не са изпълнени условията. А афилейт мениджъра им ме увери два дни преди края на месеца, че щом са изпълнени всичко е точно.
 

madgooglebot

Well-Known Member
ааабе хора, те това са го обсъждали няколко месеца поне, обсъждали са подобни на вашите варианти за "злепоставяне" поне 50 пъти по-силни, от това което изобщо може да постигнете/да им причините...

Изобщо не се занимайте, няма никакъв смисъл, както и няма лоша реклама..най много да им привлечете още клиенти :D
 

Горе