Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

$INeed$

Well-Known Member
Re: От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

1. Ти май се отказа горе? Не държиш ли на думата си? Или не си последователен?
2. Пак не виждам как някой с Itrader 0 може да коментира пазарен раздел.
3. Пак си някакви недопримери, нямащи нищо общо с въпроса... сега и бащите са виновни, и фасове... Друго кво те дразни на тази планета? Смяташ всичко да споделяш?
4. Сигурно точно ти си човека който поема риска? Имам мнение - казах го . Не ти си човека, който трябва да го приеме или не. Факт. Ти ми каза твое. Разбрах те. Приключихме. Но не, пак почваш да подпикаваш зад гърба ми, че еди кой си тука търси еди кво си...натрупа тука 20 мнения да ме опсуваш тихичко, а утре някой ученик ще мисли, че това число под ника ти показава колко пъти си давал умни съвети на хора ... Да да...
5. Пак не виждам как някой с Itrader 0 може да коментира пазарен раздел. (да се предържаме към вашите правила )
6. Никой никъде не отрича необходимостта от правила. те са добро. Те са необходими. Кой и къде написа че не трябва да ги има? Ало... Ало... Пишеш леко наизуст? Обсъждаме една единственна под-точка. Не точка даже... Ама ти го правиш на въпрос на някава семейна ценност и посяваш мнението че някой и аз в това число ПРОТЕСТИРАМЕ ПРОТИВ ПРАВИЛАТА...НЕ Е ТАКА. Лъжеш и тези които не четат предишните страници ще ти повярват, щото ти е по голям... Нормално ли е ?
7. Айде, измъкни пак 2 думи от всичко тва, смеси го с някой пример и дай пак песен за това че не разбирам, че си близък и че не за мен порасло това цвете...

Сега ще ти отговоря отворко. Отказах се, държа на думата си, а се пля заради хора, които се правят или са глупави. Не за друго, но създават проблеми от доста ниско естество. Все едно да ревнем защо да лежим за кражба и не може ли аз защото съм много красив, да си открадна пък да ми се размине. Бг не е пример, говоря за друга държава.

Някой с Itrader, но с рейтинг, който в 10 живота няма да стигнеш, така че спести си сравненията, звучиш аматьорски. Рейтингите се дават когато помагаш безвървратно, а и трейда когато си направил успешна сделка - демек и двете страни са се облажили. Дано правиш разликата. Не е като да се измоля на някой на лично да си разменим по един итрейд, нали? :) Не ми се обждай, но така правят повечето, защото често не се сещат хората да го използват. Не ми говори празни приказки, от по отдавна съм тук. :)

Казах ти, дразнят ме простите хора. ;)

Не го поемам аз рискът, но като човек, на който му пука се чувствам пряко засегнат. Само паразитите не се притесняват, че гостоприемника им страда, просто защото могат да бъдат паразити и на други мяста. Дано ми хванеш сравнението. ;)

И ти давам примери, защото бавно зацепваш. Не защото ми е приянтно, просто като инструмент. ;)
 

Rusnak

Member
От: Re: От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за вс

Сега ще ти отговоря отворко.

но с рейтинг, който в 10 живота няма да стигнеш

Не ми говори празни приказки, от по отдавна съм тук. :)

Казах ти, дразнят ме простите хора. ;)

чувствам пряко засегнат.

Само паразитите не се притесняват, че гостоприемника им страда

И ти давам примери, защото бавно зацепваш.

1. Последното е пряка обида. Не е ли забранено от правилата? РейтингоБроячоМЕН... ? Но това ти е максимума, разбрах. От всичко друго следва само едно
2. http://astrabel.lv/Синдром бога.htm - препологам, че с такъв рейтниг и пост знаеш поне 1399 езика - лесно ще разбереш за кво става въпрос...
3. И защото т.2 е явно налице, ти даже не си направил малко усилие да разбереш какво искам да кажа )) , бързо зацепващ ти моя
4. Говоря без примери и намеци, а директно, ти не го разбираш, аз не разбирам тебе - тука откъде следва че ти си талант, а аз 10 години няма да стигна твое ниво? Или пак налице е т.2?
 
Последно редактирано:

redrum

Well-Known Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Какви са тия драми? Толкова ли е трудно да напишете 200 мнения във форума, след като изкате да го използвате за БЕЗПЛАТНА платформа за реклама на услугите ви?
 

Rusnak

Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Какви са тия драми? Толкова ли е трудно да напишете 200 мнения във форума, след като изкате да го използвате за БЕЗПЛАТНА платформа за реклама на услугите ви?

Ами аз нито искам да рекламирам нещо (това не знам откъде го взе), нито нещо друго. Два пъти молих да ми нулират брояча и да ме баннат, за да не дойде момент в който някой ме обвини в желание да получа 200 поста... Просто казах, че 200 поста за КУПУВАЧ не трябва да е едиствен критерий... ако иска и може човека със 100 поста да купи нещо - да го прави. Защо не? тука хора доказват, че по правилно да напишеш 100 поста псувни и тогава си гуру,а иначе не ставаш. Това е накратко... Ако не ти се чете. Иначе от самото начало, казвам че всички ограничения са продавачи правилни и трябва да ги има, но кой да слуша...

А драма няма, май )
 

redrum

Well-Known Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Ами, аз чета следното:

Ако автора няма 200 поста ще бъде банвам за до 2 две седмици за негова защита

Потенциалните купувачи ако нямат 100 поста също ще бъдат банвани за две седмици за тяхна защита

Кой иска 200 поста за купувач?
 

Rusnak

Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Ами, аз чета следното:Кой иска 200 поста за купувач?

Ами аз виждам следното

Социални Страници, Профили, Групи

200 поста за да се види съдържанието. Всички теми за продажби в други секции ще бъдат премахвани!

Това за 100 не знам как трябва да се чете... потенциално всеки е купувач...
 

Ophelis

Member
От: От: От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за вс

Но на практика се буташ тука и трупаш постове - подкрепяйки то админа, то другия и млъквайки в момента, когато те не изнасят мисъл. Цитираш ги по 5 с всеки различен пост трупаш +1. Това няма да ти помогне. А само ще ти навреди и ще си прецакан от първи хитър човек и зарязан от първи адекватен. Колкото по рано ще го проумееш - по добре за тебе. Всичко друго е псевдо илюзия...

За теб няма да се промени нещо нито след 100 , нито след 1000 мнения. Защото все цитираш някой и подкрепяш . Мисълта къде е? Йок... Щом нея я няма - няма и да има друго.

Пак повтарям, ако някой не може да чете повече от 120 символа - НИКОЙ НЕ СПОРИ, ЧЕ ТРЯБА ДА ИМА ПРАВИЛА.

НИКОЙ НЕ СПОРИ, ЧЕ АКО ИЗЧЕТЕШ ЦЕЛИЯ ФОРУМ - ЩЕ СТАНЕШ ПО УМЕН.
НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ 200 поста НЕ ТИ ОТОБРАЗЯВАТ АДЕКВАТНОСТ, УМНОСТ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ПримеР? Този топик в който всеки от нас натрупа над 10 поста в просто и безсмислено хейтване... Не е сложно за схващане...
Иначе - по ваша логика след 75 мои поста - всички трябва да ми се покланяте и да казвате - да, той е пич, я дай да го слушаме )))))))

Намекваш, че се бутам САМО ТУКА ЛИ?
Млъквам, защото не ми стига времето, пич. Някои от нас работят, грижат се за семейство... Да продължавам ли? И за разлика от ТЕБ аз се аргументирам, като изразявам мнение. Не философствам празно. Гледам да пиша смислени и завършени изречения, с правилно и изобщо с поставени препинателни значи, за да прочетат по-лесно хората и да не си губят и ТЕ времето. Щото всичко това изисква време и за мен вече е загубено време... тая тема де.

За теб няма да се промени нещо нито след 100 , нито след 1000 мнения. Защото все цитираш някой и подкрепяш . Мисълта къде е? Йок... Щом нея я няма - няма и да има друго.
Не обиждай, пич. Може да си умно момче (не те знам на колко си), но кой ти казва, че си по-умно от мен :) Кой го казва?НО В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ 200 поста НЕ ТИ ОТОБРАЗЯВАТ АДЕКВАТНОСТ, УМНОСТ И КОМПЕТЕНТНОСТ. ПримеР?

ПАК те питам - по какъв друг начин трябва да се гарантира опазването на "зайци" в
ПРав си - в тази тема всеки натрупа някви постове. Кой с по 1 изречение, кой с по 2.
Логиката ни обаче не е такава - ти изобщо не си разбрал смисъла явно. Или поне ти разбираш по-този начин това правило.

Логиката е че трябва да си натрупал малко опит, за да влезеш в секцията. Питам те за ТРЕТИ път - по КАКЪВ друг начин можеш да гарантираш НЯКАКЪВ опит във форум?

Айде малко креативизъм и от теб, господин мисъл :)
 

Ophelis

Member
От: От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Просто казах, че 200 поста за КУПУВАЧ не трябва да е едиствен критерий... ако иска и може човека със 100 поста да купи нещо - да го прави. Защо не? тука хора доказват, че по правилно да напишеш 100 поста псувни и тогава си гуру,а иначе не ставаш. Това е накратко... Ако не ти се чете. Иначе от самото начало, казвам че всички ограничения са продавачи правилни и трябва да ги има, но кой да слуша...

А драма няма, май )

Хората ти обясниха с примери - имало толко % измами САМО във темата с фейсбук. Сложили ограничение ТОЛКО поста. Пак имало измами ТОЧНО ТАМ, но ПО-МАЛКО.
Сложили 100 поста ограничение - същото, но ОЩЕ ПО-МАЛКО.
Сложили 200 поста ограничение - ето, вече измамите са само 2 за голям период от време.

При всички нас, всичко опира до времето - вярно е. Трябва да инвестираш от времето си, за да може да се докажеш във форума и да си купиш нещо.
Това обаче важи и за ония "хитреците" - и те трябва да вложат време. Тяхната психология обаче не им позволява да вложат 6 месеца труд да пишат тука смислени или полусмислени постове, да направят малко рейтинг и малко "сделки" за въпросния iTrader, че чак тогава да може да излъжат някой супер-шаран и да му продадат за 2К или 1К фейсбук страница с 1 милион лайка...

Мислещия пич, СЕГА разбираш ли логиката? Ако не - или ако не си съгласен - аргументирай се, недей само да пишеш празни приказки в неразбираеми изречения!
 

Rusnak

Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Ами това, че точно ти написа два поста вместо един в рамките на по малко от 10 минути при положение, че има активен бутон за промени мнението - би трябвало да ти отговори на много въпроси. Много "странно" да пишеш на форума, че нямаш време да пишеш на форума... и че си супер ангажиран ....
Значи малко сделки за малко айтредер - не става, че има опция за измама. А 200 поста от които при теб в този топик ще са 50% - всичко е ок. Пак някакви супер двойни стандарти. Ако нито веднъж не си ползвал пазара по прякото му предназначение - не знам за кво говорим. ))) Ако си зает прекалено и храниш семейство - не отговаряй, споко.
Може да си умно момче (не те знам на колко си)
Ако ти интересно на колко съм, кво имам, знам и мога, имената на деца и съпруга - заповядай на ЛС и после на гости. Иначе те моля, да се въздържаш от навлизане в лично пространство публично. Ок?

Това че ти виждаш в пост А логика и мисъл не означава че е така. Това че аз не го виждам - не означава че не е така. И щом ти можеш да споделиш първото, и аз мога да кажа за второто.
 

Ophelis

Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Ами това, че точно ти написа два поста вместо един в рамките на по малко от 10 минути при положение, че има активен бутон за промени мнението - би трябвало да ти отговори на много въпроси. Много "странно" да пишеш на форума, че нямаш време да пишеш на форума... и че си супер ангажиран ....
Значи малко сделки за малко айтредер - не става, че има опция за измама. А 200 поста от които при теб в този топик ще са 50% - всичко е ок. Пак някакви супер двойни стандарти. Ако нито веднъж не си ползвал пазара по прякото му предназначение - не знам за кво говорим. ))) Ако си зает прекалено и храниш семейство - не отговаряй, споко.

Ако ти интересно на колко съм, кво имам, знам и мога, имената на деца и съпруга - заповядай на ЛС и после на гости. Иначе те моля, да се въздържаш от навлизане в лично пространство публично. Ок?

Това че ти виждаш в пост А логика и мисъл не означава че е така. Това че аз не го виждам - не означава че не е така. И щом ти можеш да споделиш първото, и аз мога да кажа за второто.

Причината да са два поста е, че първо видях единия - отговорих и после реших да отговора и на другия. Освен тва, не виждам проблем, при положение че и никой друг не вижда.
Тва за времето - еми да, наистина е така, едно от нещата, които най-много мразя е да си губя времето!

“Значи малко сделки за малко айтредер - не става, че има опция за измама.“ - Т`ва го знаем, че има такава възможност. Едва ли за всяка реализирана с положително мнение сделка, се прави проучване дали е реална или не :)

“А 200 поста от които при теб в този топик ще са 50% - всичко е ок. Пак някакви супер двойни стандарти.“ - Аз не виждам такова нещо. Тука имам към 10-на поста, не повече. НО и те ме научиха на нещо - всъщност, от тебе се научих на нещо, може и да съм проумял малко от твоята гледна точка. Защо ти не проумяваш малко от моята?


“Ако си зает прекалено и храниш семейство - не отговаряй, споко. “ Решил съм да отделям време за този форум. Споко.

“Ако ти интересно на колко съм, кво имам, знам и мога, имената на деца и съпруга - заповядай на ЛС и после на гости. Иначе те моля, да се въздържаш от навлизане в лично пространство публично. Ок? “ Всъщност - може и някой ден да се възползвам от предложението ти! Не си някъв сериен убиец, нали :)

“Това че ти виждаш в пост А логика и мисъл не означава че е така. Това че аз не го виждам - не означава че не е така. И щом ти можеш да споделиш първото, и аз мога да кажа за второто.“


Абсолютно си прав!
И все пак, така й не изказа истинска теза, с доводи и аргументи. Ако наистина искаш да си полезен на хората, а вярвам, че АБСОЛЮТНО всеки иска поне малко да е полезен на хората/някой друг, то напиши аргументите си и ме просветли. А заедно с мен - и други млади предприемачи, щото темата я осрахме с хейтването си. Дай да изклецаме и нещо полезно от нея :)
 

Rusnak

Member
От: Re: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Аз спрях, то няма смисъл. :) Дори ме мързи да му ги чета глупостите. :)

Както и всеки предишен пост - ти си с убийствена аргументация и логика. Тука само че по-кратко изразяваш мисълта си . Браво. Напредък.
Наречи това, което не разбираш - глупост, опонента - бавно зацепваш и понеже си готин пич от форума - това ти е позволено... браво. - това е супер професионално... това е ниво! Респект. Това е огромен +++ към репуутация на форума, която толкова грижовно пазиш... Това според е мен е толково долно и двойственно, че няма накъде. Ама, герой си тука от царска фамилия - няма как да спори с теб обикновен човек от народа . Изтъкна още веднъж, че си над някой, че си над всичко, че си над това, че даже не четеш, че това е под твое ниво. Още един + към твоя виртуална самооценка. Браво, браво, браво...Ставаш все по силен и по готин в рамките на използвана БД...Хейтър от топ ниво, безспорно.
Отказвам се да споря с теб и да разговорям изобщо (виж само как се прави и че съвсем не значи да вмъкваш по една две гениални хейтърски фрази с 0 смисъл... и да не държиш и най малкото на думата си...), вирутално си мегапич, спор няма...

Ophelis - ок. Съгласен съм по всички точки. Като цяло. сега те разбрах, когато го написа с твои думи, а не с празни цитати.

Мир, хора...
 
Последно редактирано:

Ophelis

Member
От: От: Re: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за вс

Мир, хора...

Мир да е, изхабихме достатъчно нерви и думи!
 

jose

New Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

как мога да пусна обява че продавам ФБ група?
 

redrum

Well-Known Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

как мога да пусна обява че продавам ФБ група?
Прочети заглавието на темата.
 

Blinky

Owner
Re: От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

как мога да пусна обява че продавам ФБ група?

Да, за съжаление си има правила. Има минимум, който трябва да се покрие, за да се възползваш от тази опция. ;)

Ако имаш други въпроси, на линия сме. ;)
 

jose

New Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

ами нямам… явно сте си направи форум за вас си само
като стария виц за "борците" - въртим едни пари…
успех във взаимното препродаване :)
 

Blinky

Owner
Ако случайно си се зачел, в което се съмнявам много, в предишните мнения, това е направено като правило, за да се предотвратят измами, злоупотреби и спам истории. ;)

Успехи и на теб. Виж в OLX, Bazar.bg, там може повече да ти допадне идеята. Тук сме форум все пак. :)

Има и начин да се мине в "бързата лента" с http://www.predpriemach.com/premium/ - Адванс акаунт, който ти отключва повече възможности.
 

Finbar

Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

Много добре
 

jose

New Member
От: Забранява се търговията със Фейсбук Страници под 200 поста – Банове за всички

и как точно 200-та поста предотвратяват измами и злоупотреби??? спам може би… другото не

все пак ако някой го интересува - искам да се отърва от група с 3200+ реални потребители и тясна насоченост
 

Горе