Загадъчната история- Сигурно място ли е Facebook

Здравейте колеги, преди известно време ми се случи нещо много необичайно. Опитвайки се да вляза в моя стар профил с няколко сбъркани пароли и имейли излезе непознат за мен профил и FB ми позволи да вляза в него, разрових се. Приличаше на фейк профил, но в чатовете видях, че е на някакво момче от ромски произход до ден днешен нито знам правилният мейл и парола за него нито знам как стана. Все едно FB се бъгна и ме вкара в някакъв случаен профил. Според вас на какво се дължи това?
 
Дължи се, че яко си се зомбнал :) Зарежи тоя фейс малко..
Иначе и аз пак така "без да искам" съм влизал в акка на админа в одит.инфо :D
 
Не е това. Важното е да го преодолееш психически, че щом ползваш подобни извращения, значи трябва да си се примирил на 100% с ноУхауто на инфото :D
А това кой как и кога влиза, да ти е последен проблем, защото дори си нямаш идея какъв калабалък се изрежда из тия ни профили ;)
 
И по много други причини не е сигурно място FB. Бях чувал за истории, в която FB(R) доста често се случва да "споделят" някои чатове между потребители, които по някакъв начин са "интересни" за дадени хора. Мани, че събират информация, и след 2-3 търсения на екскурзии в интернет, на фиида ти блесват всякакви реклами в тази област.
 
То нашите НАГЛАСЕНИ олигофрени споредят, ти се замисли чак за ФБР :) Екскурзиите са трабъл файнъл.. Има мн по-гол кешовици ;)
 

Горе