Закона е отменен .... от 1 март 2011

От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Подал си оставката министъра на здравеопазването заради повдигнатите ат прокуратурата обвиненея , ама и аз не знам какво общо с темата
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Ако забелязахте заяждането за сайта на Vetzkov беше точно, защото е за продукт за свински грип. Бил е трън в очите на някои който няма интерес от евтин продукт да цака неговия скъп, и като са видяли името на българин в whois на домейна са плеснали с ръчички как ще го дадът за назидание.

Добре че форумът измисли как да се пазим Whois - Ако ползвате собствен домейн с темплейт от Афилиейт
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Лошият е на прав път отгоре-отгоре.
ПС: Много 'арен аватар бре Атанасе :)
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Вероятно в проверката на ДАНС , не ами НСБОП ли беше , е завръзката ...а бе няма случайни неща...
 
Последно редактирано:
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Не говорете с недомлъвки, ами кажете в прав текст кой крив, кой прав и какво е развитието по случая. Каква точно е връзката между случая на Vetzkov и министъра? takamato, да не би ти да си натопил Нанев, та така се изказваш?
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Ето ви една съкратена приказка в 15 точки:

1. Някой, някъде изобретява 100% ефикасна ваксина за някаква болест - наречена Х5
2. Проблем е че такава болест няма (кофти)
3. Имайки предвид огромните финансови ползи от евентуалната бъдеща реализация на ваксината по т.1, създаваме "изкуствена болест" по т.2 наречена Х5, на която ваксината да въздейства
4. Отваряме шампанското, понеже имаме и ваксина и болест
5. Нанизваме се на неочакван обрат от това че изкуствено създадената болест (по т.3) не "лови" достатъчно хора и не може да се обяви епидемия
6. За да "избием" поне разходите по проучване, реализация на продукция, и др. - си търсим държави от Африкански тип, с високо ниво на корупция и където номерът е минавал други пъти.
7. Изпращаме финансови и нефинансови облаги, и компрометиращи снимки където трябва
8. Тук вече се задейства "Африканската следа".....
9. Няколко шамана на племето сключват договори за доставка на ваксината на цена от 4 перли бройката, при положение че друга приятелска държава ни ги оферира на 2 перли бройката, а на практика в цял свят ваксината не може да се продаде и по 1 перла (щото хората виждат че болестта х5 е пунта мара)...
10. Понеже съответното африканско племе е добре тренирано на подчинения и манипулации се включват "някои зли сили" известни още като платена журналистика...
11. Злите сили на няколко пъти "тръбят" фалшиви информации за "Възобновени огнища на Х5 по света"
12. Шаманите от своя страна организират племенни съвети предупреждаващи за нови злини, които Х5 може да причини
13. С помощтта на "зли духове" се активира следа за Африканец-сънародник от племето Деси, който бил намерил свръзки с лечители от Индия, които лечители били изнамерили лечение на Х5 с помощта на билкови продукти и въпреки че сънародника не бил продал и 1 брой от Индийските билки, се обявява от "злите сили" едва ли не за Престъпник на годината
14. Шаманите "изскачат" с готов отговор и с помощтта на "злите сили" оповестяват че вече са се погрижили и са подсигурили споменатите в т.9 ваксини.
15. С това темата се смята за приключена и е очаквано народът на Африканската държава (тъй като бил бил вярвал на злите духове) да се ваксинира масово.... което не се е получило на практика, понеже вече бил бил започнал да се усланя на "добри сили" като интернет, професионална журналистика и здрав размисъл....

Изводи препоръки, благодарности и още по-големи легенди - вариации на приказката:
- С помощта на племето на "танцуващите с вълци" - димните сигнали на "непослушните шамани" са били прихващани от самото начало на приказката (поради други приказки, които няма да разказваме сега)
- Племената: "танцуващите с вълци", Деси, Сия, Инока и Еврока призоваха храбри ловци, които непрестанно получаваха видения за делата на непослушните шамани
- Върховният Жрец изказва благодарности на всички знайни и незнайни ловци от включилите се племена и държи да чуе мъжката позиция и цялата истина на провинилите се шамани (лично)
- Племето Деси изказва дълбока благодарност и поклон пред племето на "танцуващите с вълци" с откровена покана за лула на мира, която ще е посветена на доброто на Африканската държава (Срещата ще бъде проведена под Синьо небе, с искрени пожелания да видим Дима Билан, Хелена Папаризу и Испанският Адаш)

ПС: Всичко от гореизложеното е плод на: легенди, художествена измислица и интерпретация. Всякаква прилика с действителни личности и събития да се счита за нищожна.
 
Последно редактирано:
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Оставката на Нанев си е чиста теория на конспирацията. Според познати лекари, по-вероятно е Бойко е да го е натирил защото Нанев му се е опънал за тавана на лекарските заплати. Ама и това са си теории...

Честно казано, тия 2 мил. повече за ваксини не са кой знае колко голяма врътка. Има къде по-скъпи лекарства, а също и мн. по-евтини, с които злоупотребата е в пъти повече.
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Предварително се извинявам за грубия език

Всеки който е гледал репортажа по случая на vetzkov трябва да е разбрал колко долна е държавата ни като цяло. Човека се мучи да си изкарва парички и си е намерил някакъв начин и понеже няма как да го прецакат просто така идва КУРВЕНСКАТА роля на медиите - които го изкараха топ престъпник преди да е установено още дали има изобщо някакво нарушение. Което пък помага на прокуратурата защото вече има изградено обществено мнение щото "по новините казаха така". Овчия народ се радва и вика браво на бойко и всички са доволни. А невинните хора които го отнасят заради всички тези извращения които се случват?

Така е и ще става още по зле. Хора лежат по арестите заради некадърно скалъпен, поръчан и измислен репортаж, поръчан на някой си лайнар (гъзоблизещ журналист). Скоро може да видим как хора биват осъждани на базата на таен свидетел и СРС-та, което реално означава че съдията получава две листчета, създадени ВЪВ и ОТ служители на МВР и според мен на тях ще пише не друго а какви да бъдат точните думи на съдията. Демек полицейски служители те обвиняват и те те осъждат. А какво още можем да видим не ми се и мисли.

Като гледам ни остава само да се МОЛИМ да не сме СЛЕДЖАЩАТА ЖЕРТВА

"О-о-о ти - велики следователй да се такова името ти както в РПУ-то така и извън него нека..."
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Като гледам ни остава само да се МОЛИМ да не сме СЛЕДЖАЩАТА ЖЕРТВА
Затова съм си решил - в следващите 2 петилетки да съм събрал мангизи и да съм се изселил веднъж и завинаги от тая скапана държава! След това не искам нищо да ме задържа тук в БГ (никви имоти, простотии и т.н. гадости не ща на главата си), нито да плащам данъци - отивам си в една страна, на 17 500 км далеч оттук и там ще си живея живота, там хората са много по-оправни във всичко от нас! :)
Айде със здраве :)
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Ама то и вецков не е от тук, няма почти нищо на негово име тук (не съм сигурен), просто защото е българин го надупиха. Така, че сме преебани както и да го гледаш бате. Това бреме, че си се родил тук ще се изчисти примерно след няколко поколения. И другото което е, че не е виновна държават, а просто хората които я управляват. И за това и нацията ни се превръща в хейтъри, защото не вижда преспектива. Тях ги разборам поне, макар че НЕ е това начина. ;) Спомням си едно време къде гонеха тревоманчетата за една цигара и им слагаха по няколко години, пълнеха затвотите и участъците с момченца и момиченца, хванати с една цигара марихуана. А през това време истинските престъпници изнасяха държавата. Така, че мен нищо вече не може да ме впечатли, само се моля да имаме кинти за адвокати, да се пазим от олигофренията тук. ;)

П.П: Поне тук се подкрепяме ако не друго и много съм радостен от този факт, че има зряло мислещи хора тук - всички, като чета постовете. ;) Може да звучи тъпо, но е много важно да имаш подкрепа в тежки моменти. ;)
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Може да звучи тъпо, но е много важно да имаш подкрепа в тежки моменти. ;)

Напротив, даже си е много важно, стига, разбира се, да е искрена подкрепата, а не да си някакъв хейтър, но да се правиш на съчувстващ. (тва малко прозвуча като мисловно прозрение на 15-годишна кифла, която бърза да го публикува във фейсху*к, извинявам се :))
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Оф, стигнах до 7-а страница и се уморих да чета! Най-много ме издразни как лъжат медиите, в т.ч. и dir.bg. Намират невинен, измислят му провинение, после слагат 10 лъжи и с това си вдигат рейтинга. Явно трябва някъде да се споделя опит от такива случки и човек да е подготвен, защото не се знае кого ще атакуват. Но подхванат ли някой, трябва да ги разбие на пух и прах. Защото за мен е очевидно, че в България медиите, включително и най-големите, са головодници!


И трябва просто някой да извади кирливите им ризи, да покаже, че такива глупости се пишат от хора, които не са способни да си изкарват хляба. Пък ако имат и "висше" образование - още един тъжен факт за българската действителност. Жалко, че такива "журналисти" заливат масите с "информация" и диктуват поведението на хората (според мен много, може би повечето хора приемат "Новините" за чиста монета).
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Да, хората научават "цялата истина" вечер по БозаТВ и всеки ден очакват ако не болест то поне потоп или код жълто да ги сполети. Абе направо код кафяво в цялата държава
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

тази държава не става за нищо, това е поредното доказателство. изроди на въжета. а телевизиите са едни помийни ями, чак жив да не съм, за да не знам какво причиняват на крехните съзнания на хорицата.
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Чл. 51. (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Забранява се предлагането и продажбата чрез сключване на договори за продажба от разстояние на:

.....

2. други продукти, представяни с лечебно въздействие.
По този параграф трябва да глобяват всякакви онлайн продажби на новите домати, за които по света вече са похарчени милиони долари. В десетки или стотици сайтове по темата присъстват думи като лечебно действие и лекуване.

Май трябва да махна от сайта си "лекуващи" думи.
Ба си простотията!..........:twisted:
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Вискяр, допуснал си грешчица:

"хдусше адпьшс"

:)
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Де да беше само това. :confused:
А какво ще кажеш за "адпьш адпьшс юевех`кндуь жиьасхь юевех`къс ядишдуе"? :(
Не разбирам от уърдпрес, но като гледам такива неща, едва ли ще ми се прииска да разбера...
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

От опит съм се убедил, че практиката в тази държава е първо да бързат да те накажат, а ако има уредена процедура за доказване на обратното (да не повярвате, но понякога няма) и ако имаш нерви, може да пробваш да се оневиниш. Ако след това успееш да си извоюваш обезщетение (и то пак само ако е предвидено в някой закон такова), то ти си герой.
Въпреки всички абсурди, аз си оставам в България. Другарите милиционери ми имат адреса. Ако им трябвам, знаят къде да ме намерят. Не ми пула за колко велики се мислят, защото много добре знам колко струват повечето от тях.
 
От: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

Де да беше само това. :confused:
А какво ще кажеш за "адпьш адпьшс юевех`кндуь жиьасхь юевех`къс ядишдуе"? :(
Не разбирам от уърдпрес, но като гледам такива неща, едва ли ще ми се прииска да разбера...


"хдусше адпьшс" на БДС кирилица = "новите домати" на фонетична :D


Т.е. без да искаш си натиснал комбинацията за смяна на US/BP/BG подредба, докато си писал статията. Аз ползвам Alt-Shift за тая работа, а някои хора, докато са още нови с компютрите, си слагат FlexType и оставят по подразбиране смяната на езика да е с Ctrl, което е голяма мизерия, когато ползваш Ctrl-C и Ctrl-V например :mad:


Значи за фонетика има много по-добро решение от FlexType и то се нарича "Кирилица на инжИнера"

Това е един RAR архив. Сваляш си го, разархивираш някъде, цъкаш с десен бутон на inf файла -> Install, след което отиваш на Language settings, добавяш си фонетичната подредба и си готов. С Alt-shift сменяш от английски на бг, а с Ctrl-Shift превключваш от фонетика на БДС, ако искаш да имаш и двете подредби. Но ако ползваш само едната, можеш да разкараш другата. FlexType-а е боза отвсякъде за мен :)


ЕДИТ: Извинявай, че си помислих, че грешката е твоя, сега прочетох по-внимателно какво пише и май наистина е от WordPress. Интересно каква ще да е тази опция, дето изкарва тези щуротии отдолу. Може да е някой откачен модул :D
 
Последно редактирано:
Re: Искат да ми сложат акт от минимум 5000 лева заради CashBurners

По този параграф трябва да глобяват всякакви онлайн продажби на новите домати, за които по света вече са похарчени милиони долари. В десетки или стотици сайтове по темата присъстват думи като лечебно действие и лекуване.

Май трябва да махна от сайта си "лекуващи" думи.
Ба си простотията!..........:twisted:



Член 51 е променен (синхронизиран с европиското законодателство) от една година сигурно във всички теми една по една трябва да го пусна :) онзи ден го пусках

http://lex.bg/laws/ldoc/2135513678
Чл. 51. (Изм. - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г., изм. - ДВ, бр. 18 от 2011 г.) Забранява се предлагането и продажбата чрез сключване на договори за продажба от разстояние на лекарствени продукти, отпускани по лекарско предписание.
 

Горе