Дейбъ, има ли го някъде описано в сайта им бе.. нищо не видях о_О супер объркан сайтНе, не е законно.
еее така ли стана :lol: ти питал ли си ?Нямаш право да стриймваш СветовнотоИскат такса, която не е малка.
Вие се съгласявате да не използвате, копирате, възпроизвеждате,
разпространявате, публикувате, излъчвате, изтегляте, съхранявате – на какъвто и да
е носител, както и да не адаптирате или променяте по какъвто и да е начин, да не
предоставяте публично или по какъвто и друг начин да не използвате съдържание от
този сайт или на части от него, например отделни филми, предавания и др. (наричано
по-нататък Съдържание на БНТ) по никакъв друг начин освен за Ваше лично,
нетърговско ползване.
По пътя на логиката, това реално може и да мине в съда..БНТ се финансира изцяло от данъците ни и логиката е, че всеки с българско гражданство може да си стриймва квот си иска.![]()
БНТ се финансира изцяло от данъците ни и логиката е, че всеки с българско гражданство може да си стриймва квот си иска.![]()
Логиката ти е грешна, това, че на теб ти се иска това, не означава, че си прав!
БНТ се финансира изцяло от данъците ни и логиката е, че всеки с българско гражданство може да си стриймва квот си иска.![]()
Пред съда това няма да издържи. Закона не го разрешава, така че ако отидете на съд няма да ти издържи защитата, ако е базирана на тази логика.
Някои неща няма как да ги заобиколим, колкото и да ни се иска.
Към въпроса дали съм питал - да, питал съм. Бях готов да платя, но не бюджета ми не стига![]()
еее така ли стана :lol: ти питал ли си ?
ТСледователно можеш да си правиш с химна и герба каквото си искаш, защото "те са на всички българи" така ли?![]()
А, тук стана интересно. Monefff в този си въпрос:
те иронизираше, но се оказва, че си си написал домашното както си трябва.
Айде стига бе, все едно сайтовете за онлайн телевизия си плащат? Стриймвай си като пич и да не ти пука.