Залезът на капитализма

От: Залезът на капитализма

Никс, това авторско ли е бе луд:D
 
От: Залезът на капитализма

Никс е ГОРД че като всеки истински Българин не храни комунисти и милиционери, да не говорим пък управлявания от тях Славяно Мангалски Колониален Кенеф и населяващите го туземци

Манта не бегай от въпроса а кажи защо бега при пакистанските дегенерати на Албиона, това като признание за умствения ти капацитет ли да го тълкуваме или е вследствие на поредната гладна нощ и якия кютек който ти тегли жена ти ?
 
От: Залезът на капитализма

Шизофренията няма край - значи ти си горд че не си дал една кинта данъци и че изарваш пари от порно - а пък аз по твоите думи трябва да се срамувам ако съм краднал от същата тая държава дето ти не я признаваш ???? - Не хранел комунисти и милиционери и на всяка втора дума като каже ББ мед му капе от устата.
Претендираш че българите населяват повече земи и от македонците обаче ако живееш на Албиона не си българин - Сегашната държава била кенеф ама ние трябва да се срамуваме ако не си седим в лайната да правиме кеф на Никса.
Нъксън наблегни с психиатъра ти на тези противоречия щото като се замислиш за тях и почва да ти бръмчи главата - и ти пречи на ъплоуда на порното.
 
От: Залезът на капитализма

Истинските Българи като мен родени между Дунав и Бяло море си стоят тук за да култивират склавянската РАЯ и ускорят и без това необратимото Ликвидиране на Задунайския Кенеф вмирисващ земите ни, а не ходят да лапат чифутски пишки в странство.

Що се отнася до Албиона, то нашите кръвни братя добре си вършат работата(основно в Ирландия) и скоро от Великобритания ще остане само спомен

"При преселението през III-II в. пр. Хр. една трета част от българите достига до далечните Британски острови. Затова има запазени сведения в историята на най-старите народи, населявали тези места – келтите.. В историята на Уелс се отбелязва, че точно през този период народ на име болги се заселва в Британия."

"За болгите се разказва и в най-старата история на Ирландия - "Книга на завоеванията". В нея те са наречени Фир Болг - "Хора на Болг". Там се споменава още за бог Булг и вълшебно копие Гае Булга.

PS

Кажи кое повлия на изборът ти да се откажеш от всичко човешко и станеш Английски ХЪШ ?

Перманентното стържене на празния стомах или Точилката на бабата след поредното претърсване на празните ти джобове ?
 
niks, възможно е да имаш психологически или психически проблеми. И не го казвам, за да те обиждам или нещо подобно, а го твърдя напълно сериозно. Повечето хора, страдащи от подобни състояния, не се мислят за болни, така че е нормално да отричаш. Но от това, което пишеш в този форум, може да се заключи, че наистина трябва да се консултираш поне с психолог. Разкажи му за какво става въпрос и той ще ти препоръча какво да правиш. За твое добро е...

Приеми го като съвет и не си прави труда да ми отговаряш. Нито имам намерение да чета нападки и "разкрития" по мой адрес, нито да отговарям на такива. Пак казвам, това не го пиша с цел да те обидя.
 
От: Залезът на капитализма

Attacker

Не се притеснявай да влезеш в диалог с мен, нито си първия нито последния с който ще си избърша подметките на обувките....нищо лично професионална деформация

Знам че ти се иска, а и е по лесно за теб да не ти отговарям, но няма начин пич/пичка.

PS

И да пратиш много по здрави на личния си лекар от мен, ако имаш де.
 
От: Залезът на капитализма

Една Харна и Бездарна банкова чиновничка предлагаща ескорт услуги по гей сайтовете си изпусна мензиса в профила ми.

Нека някой да почисти защото мирише или да ми делегира права сам да го направя
 

Горе