Започнете да градите своята финансова независимост сега

shs1976

New Member
[FONT=&quot]Предлагам на вашето внимание един изпитан и в днешните времена на финансова нестабилност единствения сигурен начин за печелене на пари без никакви финансови капиталовложения и изисквания за квалификации и предишен трудов стаж. В световен мащаб всяка година се харчат милярди долари за реклама. Вземете и Вие вашето парче от „баницата“. Най – добрата работа е да работите в чуждестранна фирма, да получавате доходите си във валута а да харчите в България, с това съм сигурен, че всеки ще се съгласи. Но как да направим това? Всеки знае, че изискванията за кандидатстване в чужди фирми са особено високи – езиково ниво, препоръки от предишни работодатели и т.н. От друга страна напрежението там е огромно /таргети- поставяне на цели, деад лайни- крайни срокове за изпълнение/. Работил съм за чужди фирми и такива с чуждестранно участие. Проблема е там, че изискванията са като за европейска или американска компания, а заплащането е като средното за страната/това е моя опит и не ангажирам никого/.[/FONT]
[FONT=&quot]След години търсене стигнах до единственото правилно решение да работя без шефове на главата ми. Да но и тук има проблем как да започна бизнес без първоначален капитал това е проблема на всеки предпиемач. Ще ме попитате има ли такова животно. Да и аз не вярвах докато в търсене на работа в близост до моето семейство не попаднах на обява за надомна работа без първоначален капитал. От начало бях скептичен, но когато направих равносметка за изкараното през първия месец /180$/ видях, че има хляб в тази работа. И така хвърлих повече сили и резултатите не закъсняха вече парите които постъпват в банковата ми сметка са с 4 цифри. Ако искате и Вие, посетете сайта ми /вси4ко за добър и сигурен старт е обяснено там/[/FONT]
[FONT=&quot]http://sites.google.com/site/ptcsajtovekoitoplasatnamomenta/[/FONT]
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

+1 глас за БАН


п.с. праиш 4-цифрени на месец и нямаш пари за домейн (rolf)
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

Пак ли bux милионер, ей не се научихте, че пари с клицане не се правят. :)
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

Имам чувството, че кофата е изповедалня за кликарци. "Аз преоткрих себе си с тази работа, видех, че има хлебо и нагазих здраво, изкарвайки 1 долар на година и чакайки да ми го изплатят на вноски по 0,0001 цент"
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

Абе тия са на всякъде, мамка им и глупаци. :)

Е, не, смятай щом вече и Блинки им се издразни :D
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

Ми почти всеки ден местим теми от забел;ежете "Стартиране в онлайн бизнеса" тук в "Кофа". А и което е най-кофтито, спамят и не се връщат отново да видят какво са предизвикали в хората. Демек като футболните фенове, идват драскат съдята еди къв си и никога повече не се сещат за това място. НО са направили мизеряита. Смотаняци. :)
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

Готово!
Изкарах 600 долара за 40 мин,.. Яко е кво ..

Да, но ти го правиш с голям персонал. :))))))))))))))))))))))
 
От: Започнете да градите своята финансова независимост сега

Доста време цъках рекламки в буксове, файда никаква, жълти стотинки! И влагах и ъпгрейди купувах и какво накрая скамне, не е работа! Сега вече открих моята работа! Доказани проекти, много сериозни, разработени и плащат от години! Първият е от 2 години и е дългосрочен, след може би по-малко от 3 години мога да излезна в постоянна отпуска с минимум 3600 долара на месец, а другият влагам и печеля..........няма да кажа защото няма да повярвате! Този проект е от повече от 6 години и плаща безотказно, от него в адванскеш, където имам мастеркард-офшорна на самия процесор и познайте, шапка на тояга! Умните хора ще ми пишат, ще питат, аз ще отговарям за по-сигурно във фейса, защото тук съм нова и може да не видя въпросите! Търсете ме във фейса Gogova Yuliya, ако го изпишете името точно така, ще излезе само моят профил! Успех! Очаквам ви! Отворена съм и за други проекти, стига да ме убедите, парите не са проблем!
 

Горе