Захващам се с Moreniche

Еми има и такива сайтове, като например:

Код:
http://www.bestpills4weightloss.com/

, който от много време насам оглавява класирането на първа страница. Малко е разконцентрирващо, за някои потребители, но пък и големия избор дава повече опции. Може да се ограничиш в няколко, до 5, може и целия рейндж от такива продукти да вкараш, като всеки го отличиш с нещо. Защото ако всичко им е еднакво то и бранда не би бил в голямо полза при избора. Не съм го разглеждал този сайт по-подробном, но ако пича не е подсказал за всеки продукт, кое му е отличителното, то реално няма смисъл от всичките на куп.

Друга опция, която наблюдавам е:

Код:
http://www.penisenlargementinc.net/

където е обхванато всичко в този пазар - има хапчета, има упражнения и т.н. При руги ниши пак има това - запълване на всичко, като продуктова линия, но ограничено само в дадения проблем, който засяга.

Няма правилно, има само добре и зле направено. :) Важното е едно - потребителя да знае, че това е мястото и това, което търси ще го намери при теб. Формирането и направата е най-лесна, само трябва идеята да е ясна и добре представена. Силно препоръчвам да се наблегне на качеството и доброто представяне на продукта и всичко, което би го продал, на някой който за първи път даже чува за такъв вид продукт.
 
От: Re: Захващам се с Moreniche

А как сайтовете които са в топа като
Код:
http://www.bestpills4weightloss.com
които ми изглеждат статични, нямат много контент като статии, а само ревюта, успяват да останат в топа? Колко труд и в каква насока трябва да се хвърли за да се влезе примерно в ТОП30?
 
ами направи сео одит на нишата :) виж от къде са линковете на тези ранкнари като топ че даже и на тези по назад... и се опитаи да се сдобиеш с подобни линкове ако не го насилваш периода е година е половина да речем ако ме питаш дали си заслужава заслужава си винаги може и по бързо но по рисково
 
От: Захващам се с Moreniche

Мерси за бързия отговор, звучи ми сложничко за човек който не разбира много. И аз мисля че си заслужава, все пак ако след година си на 1 страница за weight loss pills се очаква че ще има доста приходи от комисионни :)
 
От: Захващам се с Moreniche

Само с писане на статии викаш трудно ще се набутам при първите, щом трябва и много парички, пак като се тегли чертата не се знае печалба/загуба. Имам 20 статии, бях си сложил за цел да напиша 100, но вече почнах да зациклям... Като качвам статии в артикъл директории, мога ли да копирам една моя статия или трябва да напиша нова уникална с линк към сайта ми?
 
От: Захващам се с Moreniche

Може да си я спинваш статията за различните директории
 
От: Захващам се с Moreniche

Не съм спинвал статии до сега :D Не мисля че ще ми се получи
 
От: Захващам се с Moreniche

Никакви артикъл директории пич, прави си блогове и пускай там дълги статии с хубав title и добра вътрешна оптимизация и ще имаш 10x повече успех.

Отивай в keyword suggestion tool на adwords ( копни в гоогле ако не знаеш каде се намира) и пиши: WEIGHT LOSS или каквото се сетиш и гледай колко много TITLES за статии ще ти изкара> изкарваш си 20-30 и пишеш статии с такова заглавие, като повтаряш keyworda в текста няколко пъти със <strong> и 1 изображение с алт таг keyworda и си пич ;)
 
От: Захващам се с Moreniche

Еми то моя сайт си е блог (wordpress). Публикувам там статии. Да правя още блогове и да линквам към първия ли? За сега за 1 дума с неголяма конкуренция и малко търсения излязох на 2ро място, точно както си ми написал с няколко пъти keyworda и в алт тага 1 път. Но думата има доста малко търсения месечно 210...
 
От: Захващам се с Moreniche

Дай малко спиннати статии,за да се посмеем.

Мани, че ако знаеш какви ми се налага да одобрявам. Тия хора маи хич не ги четат, директно слагат.
 

Горе