Защо малките момичета са толкова тъпи?

От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Самата истина :)

Некво Никво
Зад мрачните панелни блокове на «Люлин» падаше здрач. Йорданка Т. дояде филията с лютеница и написа във фейсбук: 4ao az otiwam na nekfo parti. Трима души лайкнаха статуса й.
Йорданка Т. отвори гардероба и започна да се накурвя. Прашките прозираха под белия панталон, сутиенът подпираше толкова мощно гърдите й, че те всеки момент щяха да изскочат под напора му. Гримът й беше агресивен, като на евтина проститутка.
Йорданка Т. не искаше да е евтина проститутка.
Тя искаше да е известна.
Искаше жълтите вестници да пишат за нея.
Искаше Благой Георгиев да й вика «здрасти», като я види.
Искаше, като отиде на чалготека, Азис да я поздрави по микрофона. Да каже: следващата песен е специален поздрав за Дани. Не за Йорданка, а за Дани.
Йорданка Т. не харесваше името си. Смяташе го за селско. С такова име как ще пробиеш в хайлайфа…
Йорданка Т. искаше да е част от хайлайфа.
Тя не искаше да работи, защото знаеше, че с работа в България няма да прокопсаш. Родителите й цял живот са блъскали от сутрин до вечер. И кво? Нищо. Майка й няма пари за едни ботуши, ебаси.
Йорданка Т. не искаше и да учи, щото за кво да учи? В хайлайфа никой няма да те пита колко е седем по девет.
Йорданка Т. беше заслепена от блясъка на известните. Веднъж видя на живо една от Златките и се разтрепери от вълнение. Искам и аз да съм като нея, шепнеше, искам и аз да съм като нея…
Друг път видя Валери Божинов, който играеше кючек с други изтъкнати спортни деятели. Боже, колко е сладичък, помисли си Йорданка Т. и цяла вечер не свали поглед от него. По едно време й се стори, че и той я погледна и копнеещото й люлинско сърчице радостно се разтупка.
Йорданка Т. не беше общувала лично с никой от българския хайлайф и нямаше как да знае, че зад лъскавите фасади се крият човешки развалини. Тежките им парфюми не можеха да подтиснат натрапчивата миризма на цървули.
Йорданка Т. си даваше сметка, че може да влезе в тия среди единствено по полов път. Знаеше, че вагината й е ценен актив. И че ако извади късмет, би могла да я продаде на добра цена.
Йорданка Т. имаше много модели за подражание. Тя гледаше всички риалити програми, в които плътта среща капитала – «Милионер търси жена», «Курви търсят спонсор», «Зоофил търси козичка»…
Тези предавания й създаваха усещането, че на пазара има голямо търсене на свежа плът, но това беше илюзия. Истината бе, че предлагането на срамни устни надвишава многократно свободните капитали в мъжките портфейли.
Йорданка Т. не искаше много от живота – стигаше й някой да я измъкне от спарените люлински панели и да й купи малко апартаментче в центъра. Малък автомобил, за да ходи с него на фризьор и двеста-триста лева на ден, да си харчи в мола.
Обаче все не попадаше на точния човек.
Първото й гадже я биеше, второто го вкараха в затвора за продажба на наркотици, третото изчука всичките й приятелки.
Не броеше авантюрите за по една нощ. Те бяха по-скоро за имидж и не й носеха почти никакви финансови постъпления.
Йорданка Т. се качи на таксито й му каза да кара към Син Сити. Бакшишът я изгледа с неприкритата омраза на човек, който знае, че никога няма да чука такава жена. «Мама ви дееба, курвенска», помисли си.
Йорданка Т. слeзe пред заведението и се заизкачва по стълбите. Стори й се, че единият мъж от охраната й кимна. Но всъщност кимването не беше за нея, а за жената, която вървеше зад нея – известна шивачка, която настояваше непременно да я наричат «дизайнерка». Прическата на шивачката беше потресаваща – приличаше на щраус, който току-що е преживял яростна атака от цяло ято грабливи птици.
Йорданка Т. застана до бара, поръча си натурален сок и се заоглежда. Дали пък някой няма да ме почерпи? Погледът й шареше по вип-сепаретата. В тях разпускаха няколко провалени футболисти, един висш полицай, един наркотрафикант и двама депутати. Но Йорданка Т. беше закъсняла – около компанията на известните вече танцуваха няколко почерпени момичета и навираха бюстовете си в лицата на виповете. Миришеше на тестостерон и банкноти.
«Налазили са ги курвите», помисли си Йорданка Т. и се ядоса. Днес щеше да се прибере без трофей.
Допи си сока и си тръгна.
Калта пред блока стигаше до средата на изящните й прасци. Бездомен помияр изръмжа зад контейнера за боклук.
Йорданка Т. се прибра вкъщи и се загледа в безутешния пейзаж зад прозореца. Отвори хладилника и извади започнатото бурканче с лютеница. Намаза си една филия и я захапа.
Не чувстваше нито тъга, нито разочарование.
Само усещане за пустота.
Некво никво.
ХАхахах много прилича на стила на Иво Сиромохов
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Гримът й беше агресивен, като на евтина проститутка. Тя не искаше да работи, защото знаеше, че с работа в България няма да прокопсаш. Родителите й цял живот са блъскали от сутрин до вечер. И кво? Нищо. Майка й няма пари за едни ботуши, ебаси.

Така е модерно да се гримира, иначе дружките и ще я смятат за задръстена, изостанала, мухла и смотана.

Да, на всички teen-girls им е известно че с работа в БГ-то не се забогатява, даже си умиргаш гладен и дрипав накрая. Със пет'стин ле'а на месец живеят мизерниците така наречение честни ора. Те са честни, ама немат к'во да ядат. А тя не иска да е от тях.

Йорданка Т. не искаше и да учи, щото за кво да учи? В хайлайфа никой няма да те пита колко е седем по девет.

Да учи ? Какво учене, зубрачите накрая отиват на трудовата борса и се регват че са социално слаби, не могат си намерят работа, к'во ти учене. Така е - в хайлайфа никой нема те пита за таблицата за умножение и там да му изчисляваш корен-квадратен, дроби, числители и знаменатели, синуси, косинуси, тангенси и контангенси или да смяташ ъглите на правоъгълен триъгълник.

Йорданка Т. не беше общувала лично с никой от българския хайлайф и нямаше как да знае, че зад лъскавите фасади се крият човешки развалини. Тежките им парфюми не можеха да подтиснат натрапчивата миризма на цървули.

Да, за жалост това е самата истина, никой не може да избяга от корена си.

Йорданка Т. имаше много модели за подражание. Тя гледаше всички риалити програми, в които плътта среща капитала – «Милионер търси жена», «Курви търсят спонсор», «Зоофил търси козичка»…

Така е, повечето teen-girls предпочитат да се "образоват" от подобни обяви и риалити шоута като биг-брадъра, от колкото да гледат научно-популярни филми и документални поредици от Дискавъри и National Geographic - там не е интересно, и е губене на време и пари.

Погледът й шареше по вип-сепаретата. В тях разпускаха няколко провалени футболисти, един висш полицай, един наркотрафикант и двама депутати.

Тук едно много точно изказване, какво представлява истинското лице на съвременния българин от 21 век, новата БГ-мода. Предимно подобни екземпляри ( подчертаните отрепки ) ходят на такива места ( вертепни дупки )... А да не забравяме - бъди в крак с БГ-модата.:mad: Бъди модерна - натискай се на подобни отрепки. :twisted:
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Що малките момичета са тъпи ли? Ми щото подражават на големите момичета, които също не цъфтят с акъл. И защото са неориентирани, поради факта, че и родителите им толкова се интересуват от тях. Ако след време опита им подаде ръка, някои от тях все пак поумняват. Но не всички и виждаме след това резултата като вече пораснали кифли. Аз обаче познавам и доста умни момичета, на по 18, които знаят какво искат от живота и определено нямат по две мозъчни клетки. Но автора май си е отишъл в родния град, който е малък и се е потресъл. И у наше село болшинството са така. :)
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

тва да не е тийнпроблем тука бре. нали сте предприемачи, изкарвайте пачките и ги возете тъпите момичета в колите. за един път стават ;D
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

testkiwi, момчето е младо и се впечатлява. Като поотрасне ще види, че всички са така и...ще свикне. И ще цъфне тема - "Що не мога да си намеря свястна жена, дето не мисли за пари?" :D Това в кръга на шегата разбира се, но и такива случаи има много.
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Спрете с тая тъпа тема
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

не изчетох цялата тема, но да кажа при мен как беше
До 22-23 мислех само за пиене, купони и .. и така безпаметно ми замина студентството , тогава ми беше гот
сега понякога се замислям дали не беше грешка това

Но не съжалявам за нищо, просто всеки човек трябва да премине през етапите.
Ти като преминал един етап е редно да помогнеш на другите да го преминат, а не да ги иронизираш .. защото те в твоите очи са тъпи и прости, ама и ти в техните не изглеждаш по-различно
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Да се включа, че това е наболяла тема на обществото ни май, толкова е болно, че...няма да го оправим, но...Лошото е, че има не само такива кифли, но, уви, някои и след години почват да мислят така, дори и да не са мислили, да не са били точно описания стереотип. Та в този ред на мисли не само малките момичета са толкова тъпи, има и много големи такива, образовани, с повечко житейски опит и то оттам идва лошото според мен. Хората (някои от тях) се люшкат между определени 'ценности'..Напоследък си мисля колко ли е лошо да си родител на такова същество и как за съжаление се намалява комуникацията родител и деца дали заради забързания свят, манипулативната среда или подреждането на приоритетите. Като момиче да се включа също:) на 18 бях достатъчно умна да си мисля как, ако си прилежен, стараеш и следваш сърцето си (не обичам да казвам 'мечти', че това е философска тема), ще намериш щастието..Постепенно се разочаровах, не съм търсила любовта, мимолетна връзка или нещо подобно, тя дойде при мен и се 'намеси' в моя си свят и преподреди приоритетите. Всичко минава с времето си според мен и зависи много от самия човек дали ще се остави по течението, дали ще реши да се слее със средата, да запази индивидуализма или продължи да търси пътя. Тогава си мислех: има време за всичко+повече забавления, сега след 7 години си мисля: 'чакай, какво се случва времето си отлетя може би трябваше да излизам повече и да се забавлявам докато е време:)' и в крайна сметка истината се заключава до (поне за мен): най-важно е човек да не се заключва в някакви рамки, да намери щастието за себе си и да се стреми да го запази, да чувства и да преживява всеки един момент, да избира хората около него, а не да се оставя да бъде избран. Малко философска тема, но моето заключение е, че: плаша се от поколението около нас, защото малко са останалите 'мислещи' хора между 14-18 години, най-крехката възраст, и скоро и те ще разберат, че мястото им не е тук...
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Класика в жанра... :D

25 годишна девойка пуснала във форума на елитен сайт за запознанства следната питанка:

Къде бъркам?

Уморена съм да се мъча напразно. Аз съм красиво (всъщност изключително красиво) 25 годишно момиче. Интелигентна и изискана. Не съм от Ню Йорк. Търся да се омъжа за човек, който печели най-малко половин милион на година. Знам как звучи това, но имайте пред вид, че да печелиш милион на година означава да си средна класа в Ню Йорк, така, че изобщо не мисля, че се целя прекалено високо.
Има ли в този форум мъже, които печелят по 500 хил. и отгоре? А има ли жени, омъжени за такива мъже? Ще ми дадете ли някакви съвети? Преди ходех с един бизнесмен, който печелеше около 200-250 хил. на година. Но с него ударих на камък - 250 000 изобщо не стигат за да живея в Central Park West (бел. Longanlon - това е престижен квартал в НЙ). Познавам една жена от групата ми по йога, която е женена за банкер в инвестиционна банка и живее в Трибека (друг скъп квартал), а тя дори не е толкова хубава, колкото мене, нито е особено умна. Какво прави тя и какво да направя аз, за да стигна нейното ниво?

Ето какво питам по-точно:
- Къде излизат богатите неженени мъже? Барове, ресторанти, спортни салони?
- Какво търсят те в партньорката си? Бъдете честни мъже, няма да ме обидите.
- Има ли някаква възрастова граница, в която да се целя? (на 25 съм).
- Защо някои жени, които живеят разточително в най-богатите квартали са толкова тъпи? Виждала съм истински тъпи, скучни патки, които са женени за невероятно богати мъже. И съм виждала убийствено красиви момичета да седят самотни в барове за запознанства. Защо става така?
- За мъже с какви професии да се оглеждам? Всички знаят за адвокати, банкери, лекари, но колко всъщност получават тия хора? Къде излизат вечер?
- Как решавате дали да се ожените за една жена или просто да я държите като любовница? Защото аз се интересувам САМО ОТ БРАК, не от срещи и гаджета.

Моля, задръжте си обидите - аз честно и почтено питам. Повечето жени мислят по същия начин, но го крият, а аз поне си казвам кое как е. Нямаше да търся такъв тип мъже, ако не смятах, че съм повече от достойна за тях - като външен вид, култура, любов и умения в домакинството.

До тук като че ли нищо стряскащо - поредната тъпа патка, решила, че да притежава путка е необходимо и достатъчно условие да получи целия лукс на света. Такива си ги имаме много и у нас, макар чак такива обяви да не пишат.

Интересното е отговорът, оставил във форума брокер от Ню Йорк, който отговарял на условията й:

Ето тук ти е грешката:

Прочетох поста ти с голям интерес и сериозно се замислих над твоята дилема. Не ти губя времето, защото се класирам според твоите критерии - печеля над 500 хил. годишно. Но така ,както ги виждам нещата, ти ми предлагаш, чисто и просто, една много скапана сделка. Ето защо: ако махнем всичките глупости, дето си ги наговорила, това, което предлагаш е проста размяна - ти предлагаш своите прелести срещу моите пари. Просто и ясно. Обаче има още едно съществено нещо - твоята красота ще намалява с времето, докато парите ми - не. Всъщност, много е вероятно аз да печеля все повече през следващите години, но е абсолютно сигурно, че ти по-хубава няма да станеш.

Така, че икономически погледнато, ти си амортизиращ се актив, докато аз съм актив с увеличаваща се стойност. И не само, че ще се амортизираш, ами амортизацията ти ще се покачва всяка година. Ти си на 25 и вероятно ще останеш доста секси в следващите 5 години, но все по-малко секси всяка следваща година. После красотата ти ще започне да избледнява и на 35 вероятно няма да ставаш за нищо.

Така, че ако си говорим по брокерски, не е изгодно да те купя за дълго (което ти всъщност предлагаш), а по-скоро да те ползвам за кратко и да те продам бързо. Ако смяташ, че говоря грубо, ще ти кажа следното - ако моите пари изчезнат, същото ще направиш и ти, така, че и аз трябва да имам някакъв вариант, когато красотата ти се изпари. Просто е - както ти поставяш условията, има смисъл да си ми само любовница, а не и жена.

Отделно от това, в началото на моята кариера научих много за ефективността на пазара. Затова се чудя защо момиче като теб, “интелигентна, стилна и изключително красива”, не е успяла да си намери чичко-паричко до сега. Трудно ми е да повярвам, че ако си толкова готина, колкото казваш, мъжът с 500-те хиляди на година все още не те е намерил, пък ако ще и само за да те пробва.

Надявам се, че съм ти помогнал, а ако размислиш и започнеш да се даваш на лизинг, обади се.
 
  • Like
Реакции: Alf
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

На въпроса къде се събират богатите неженени мъже трябва да се отговори "в сайтове за бизнес". Само дето и женените са там и трябва да се внимава. :)
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Абе тия жените в днешно време са се объркали много. Нямат самочувствие, или ако го имат то е без покритие. Смятат, че мъжа трябва да изкарва парите и да им ги дава да си ги харчат. Освен това са станали мега нагли и неблагодарни
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Смятат, че мъжа трябва да изкарва парите и да им ги дава да си ги харчат.
Аз лично нямам против да изкарвам пари за жената, но тя трябва да е жена в пълния смисъл на думата. Някакви demo версии (само секс или само нещо друго) не ми трябват. Най-голям проблем на съвременните кифли е, че две смислени изречения не може да върже като за нормален разговор. Елементарността на една жена компенсира цялата и красота.
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Аз вече минах по този път когато разни кифли ми ядоха парите и не можеха да обелят 2 думи на кръст понеже нямаха речник. Освен за секс за друго не става, иначе имаха визия като топ-манекенки, ама колкото красиви толкова и прости. Достатъчно пари профуках на вятъра заради ей такива пикли, дето се опитвах да ги вкарам в правия път ама не става. Вари го, печи го - то пак на мърша си мирише. От гадже се превръщах във възпитател или нещо като втори баща по неволя, защото аз трябваше да поемам контрола тъй като родителите им бяха само едни фигуранти - родители по документ и кръвна група, ама си гледаха собствения живот зомбирани и улисани в собствената си кариера и лични интереси. А дъщерите им по улиците, дори и попаднали в лоша компания с утрепки които консумират дрога, и освен това с куп отсъствия от даскалото, и аз трябваше да ги задължавам да ходят на училище и с класните им даскали съм разговарял, защото нямаше кой... майка и татко си гледат собствения кеф. Не можеха да правят разлика между добро и зло, когато се опитах да ги огранича да не консумират разните му там екстази, метамфетамини, и треви и да не се движат с курви - аз се превърнах в "лошия" защото тя вече е изтървана, попаднала е в лоша среда, и мисленето и е изкривено. Трябваше аз да обяснявам кое е лошо и кое добро. Е писна ми. То бяха ядове, нерви... и както казвате и парите да ви смучат... Немам нерви вече.

Точно за това си взех кака - по голяма с 8 години от мен, няма ремарке ( дете от предишен брак ) не се женила, но поне знае какво иска, находила се е, и си е изживяла бурните тийн купони, и вече нищо не я вълнува освен стабилен и сериозен човек до нея който я приема такава каквато е, да я цени, обича и уважава. Вместо да ми яде парите като предните кифли, дори ми помага с пари когато съм закъсал, до като другите ми гледаха сеира когато съм изпадал във финансови кризи, дори се отдръпваха и изчезваха като се правеха на заети, и като се оправя финансово пак ставах много желан и много обичан. Разбрах аз накъде духа вятъра и казах край на разигравките ! Вече почти 4 години съм каката и нищо лошо не мога да кажа, не мога да се оплача до момента. И все повече момчета взимат каки с по 6-8 години по големи от тях, това е от мои странични наблюдения. Явно са се напатили от кифли и за това. Чиста работа - няма да те търсят само за пари и секс, дори ще ти помагат, ще ти угаждат на прищявките, няма да ти повиши тон. Сигурно защото знае че е изтървала влака, и ако загуби и този човек, трудно ще намери друг особено по млад... аз така си го обяснявам.

Така че какички търсете и няма да съжалявате. Питайте патил, не старил. Имам и поне 4-ма приятели които също в момента живеят с какички на семейни начала, само дето на единия е с 12 години по голяма от него, но не и личи, те даже се ожениха миналата година, но се разбират перфектно. Така че освен по себе си, съдя и по околните които имат каки, че резултата е положителен. Изпитано, изпробвано и доказано... тествано и работи :) При кифлите - System Error or System is Busy... or System Halted Хардуера е им отличен - имат красиви тела, бедра, гърди, в лице също, ама софтуера нещо е бъгав, и най лошото е че е със затворен код, не можеш да го прекомпилираш и кифлата си остава кифла. :)

П.П. Сори за това последното ми изказване, сякаш говоря за програмирани роботи а не хора, ама какво да се прави - префесионално изкривяване, тя професията си оказва влияние :)
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Вече почти 4 години съм каката и нищо лошо не мога да кажа, не мога да се оплача до момента.

Най-важно е как се чувстваш с една жена. Възрастта е от второстепенно значение.
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Повечето жени в момента искат да чувстват мъж до себе си. Ми мамка му, за да стане това, трябва да чувствам, че имам жена до себе си, не лигла.
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Но ето една добра страна на кризата - откакто завъдих някой лев, направо не ме оставят на мира женичките и ми звънят нон стоп да ме карат да излизам, а преди тва аз бягах след тях. Красив съм верно, ама чак толкова пък :D:D
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Но ето една добра страна на кризата - откакто завъдих някой лев, направо не ме оставят на мира женичките и ми звънят нон стоп да ме карат да излизам, а преди тва аз бягах след тях. Красив съм верно, ама чак толкова пък :D:D

Направи като мен - разкарай хлапачките кифли, дето не знаят пикае ли им се, или такова ли им се...:lol: и си хвани улегнала кака. И вместо да пръскаш пари - то ще е обратното, каката хем ще ти източва бойляра в леглото, хем ще ти помага финансово и хем ще те глези и угажда на прищявките :wink: Всъщност ако си падаш по каки де :) Имам предвид Mature woman, а не grannie някой да не обърка :)
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Повечето жени в момента искат да чувстват мъж до себе си. Ми мамка му, за да стане това, трябва да чувствам, че имам жена до себе си, не лигла.

Повечето момичета под 18 не знаят какво искат, какви ли не експерименти съм пробвал с тях, и мога да кажа че най обичат да и подбиеш самочувствието, и да ги въртиш както ти си искаш, а попринцип една себе-уважаваща се жена не би позволила това и не би ме търпяла, но да ви кажа такава още не съм срещал. Такаче мачкам и не ми пука, дори ми харесват такива и още нямам нужда от сериозна връзка, но все пак съм на 20.
 
От: Защо малките момичета са толкова тъпи?

Страхотни работи изчетох... масово момичетата под 18 са така....
Много ми харесват примерите за улегналите жени, ама са на доста годинки над 18 годишните. Макар, че някои хич не порастват :)
Всички разкази са интересни, но според мен решението е да си намериш някоя по-сериозна девойка, дето поне майки й обръща внимание на това как се облича и да си я възпиташ ти.... мисля, че това е решение... някоя по-малка и по-възприемчива :)
 

Горе