За доктора и плъховете...

Да ви кажа нещо, което си мисля: само докторът знае защо го е пречукал. Останалото са само догатки, медийни затъмнения и предположения.
 
И аз съм малко краен в случая към убийството, но не може 5% от всички битови, и не само, престъпления да са разкрити от родната полиция. Това е много малко. С две думи плащаме данък за услуга, която получаваме на 5%. Баси дървената офертата. :)

Никой не се чувства вече защитен, повечето хора не си търсят правата, защото знаят, че няма смисъл и до някъде са прави, други решават сами да вкарват ред, за което не ги обвинявам. Като цяло това е не само добър пример колко неефективно държавата защитава гражданите си, но и поука....да си разчитаме на себе си в тежки моменти.

Като начало....какво подвелите прави човек с 9 присъди на свобода? В смисъл затвора според малоумниците, които са го освободили дали го е направил годен за обществото? Този или пак щеше да е в затвора (ако се събуди полицията и прокуратурата) или щеше друг да му види сметката. Така, че все тази е тук да се повдига каквото и да е обвинение срещу когото и да е. ;)

И добре, че намериха този случай, че да не украдат и ЧРЗ-а с малко шум. :) Абе не става нищо както викаше един познат. :)
 
Да ви кажа нещо, което си мисля: само докторът знае защо го е пречукал. Останалото са само догатки, медийни затъмнения и предположения.

Едно от моите предположения е, че е доктор и му е преляло чашата след като нон стоп вижда пребити стари хора от ромите. Има нещо, което го е настървил, не може ей така да отнемеш живот, особено като професията ти е да го спасяваш. Нещо има в миналото. ;)
 

Горе