За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Щото в Русия имат нет и само CNBC и BBC вървят. :D
За гейщината пак ще ти кажа, който каквото си търси в Европа, за това си говори. Но това е друга тема, фетиш, който остава да си говорите с другите евро-скептици. И пак ви казвам, не се притеснявайте от гейовете, не се класирате там. Да си виждал кацнала пеперуда на лайно?

А такива изказвания са на база история. Не на пропаганда, съвземи се. Кой ненормалник ще иска пак да се върне към соц. блока, от където изпълзяха и тези, като направихме и ние. Следвай логиката, а не кой какъв -фоб или -фил е. ;)

За Русия е ясно, ама нали Европата билo демокрация и свобода на словото, а то същия уй, ама нали е от наще, дебилите по-лесно им влиза.

Притиснявам се за гейовете толкова, колкото се притеснявам и за другите психично болни.

Всъщност пеперудите често кацат на лайна, прочети по темата.

Историята ти е слаба, затова си роб на пропагандата.

Специално за дебили: Надценки между 65% и 130% върху основни хранителни продукти разтревожиха правителството, бизнеса и браншовите организации

Отделндето бизнеса и разните им организации на търговците много добре го знаят това...

За Русия е ясно, ама нали Европата билo демокрация и свобода на словото, а то същия уй, ама нали е от наще, дебилите по-лесно им влиза.

Притиснявам се за гейовете толкова, колкото се притеснявам и за другите психично болни.

Всъщност пеперудите често кацат на лайна, прочети по темата.

Историята ти е слаба, затова си роб на пропагандата.
Да. Така е. Но откакто им обясняваха от СССР как няма проблеми и радиоактивно замърсяване, нещо не им е много важно да чуват тяхната версия за нещата. Ал Джазира примерно може да се води малко по неутрална позиция по много точки, касаещи Европа, Русия, САЩ и т.н.

Ако ще се притесняваш за гейовете, психично болните, имам лоша новина за теб - ще приключиш с ризка с дълъг ръкав. Виж някой специалист за тази ти тревога.

Слаб ти е мозъка, а историята ми е такава, защото не съм си търкаш сопола в якето, докато са ми обяснявали за великите освободители, които през годините малко не си лежат на имиджа подобаващо. Или казано с други думи, какъвто е бил строя, такива тъпни са ти наливали в главата, и от там си спрял да я пълниш допълнителни. Дори нотка любопитство не си проявил да разбереш дали е така. ;)

Горе