За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

• За

Votes: 43 60.6%
  • Против

Votes: 29 40.8%

• Общо гласове
    71
Щото в Русия имат нет и само CNBC и BBC вървят. :D
За гейщината пак ще ти кажа, който каквото си търси в Европа, за това си говори. Но това е друга тема, фетиш, който остава да си говорите с другите евро-скептици. И пак ви казвам, не се притеснявайте от гейовете, не се класирате там. Да си виждал кацнала пеперуда на лайно?

А такива изказвания са на база история. Не на пропаганда, съвземи се. Кой ненормалник ще иска пак да се върне към соц. блока, от където изпълзяха и тези, като направихме и ние. Следвай логиката, а не кой какъв -фоб или -фил е. ;)

За Русия е ясно, ама нали Европата билo демокрация и свобода на словото, а то същия уй, ама нали е от наще, дебилите по-лесно им влиза.

Притиснявам се за гейовете толкова, колкото се притеснявам и за другите психично болни.

Всъщност пеперудите често кацат на лайна, прочети по темата.

Историята ти е слаба, затова си роб на пропагандата.

Специално за дебили: Надценки между 65% и 130% върху основни хранителни продукти разтревожиха правителството, бизнеса и браншовите организации

Отделндето бизнеса и разните им организации на търговците много добре го знаят това...

За Русия е ясно, ама нали Европата билo демокрация и свобода на словото, а то същия уй, ама нали е от наще, дебилите по-лесно им влиза.

Притиснявам се за гейовете толкова, колкото се притеснявам и за другите психично болни.

Всъщност пеперудите често кацат на лайна, прочети по темата.

Историята ти е слаба, затова си роб на пропагандата.
Да. Така е. Но откакто им обясняваха от СССР как няма проблеми и радиоактивно замърсяване, нещо не им е много важно да чуват тяхната версия за нещата. Ал Джазира примерно може да се води малко по неутрална позиция по много точки, касаещи Европа, Русия, САЩ и т.н.

Ако ще се притесняваш за гейовете, психично болните, имам лоша новина за теб - ще приключиш с ризка с дълъг ръкав. Виж някой специалист за тази ти тревога.

Слаб ти е мозъка, а историята ми е такава, защото не съм си търкаш сопола в якето, докато са ми обяснявали за великите освободители, които през годините малко не си лежат на имиджа подобаващо. Или казано с други думи, какъвто е бил строя, такива тъпни са ти наливали в главата, и от там си спрял да я пълниш допълнителни. Дори нотка любопитство не си проявил да разбереш дали е така. ;)

Да. Така е. Но откакто им обясняваха от СССР как няма проблеми и радиоактивно замърсяване, нещо не им е много важно да чуват тяхната версия за нещата. Ал Джазира примерно може да се води малко по неутрална позиция по много точки, касаещи Европа, Русия, САЩ и т.н.
Някъде са отвя...

Ако ще се притесняваш за гейовете, психично болните, имам лоша новина за теб - ще приключиш с ризка с дълъг ръкав. Виж някой специалист за тази ти тревога.
Ако ти вървеше четенето с разбиране, щеше да разбереш, че реално нямам притеснения, камо ли тревоги.

Слаб ти е мозъка, а историята ми е такава, защото не съм си търкаш сопола в якето, докато са ми обяснявали за великите освободители, които през годините малко не си лежат на имиджа подобаващо. Или казано с други думи, какъвто е бил строя, такива тъпни са ти наливали в главата, и от там си спрял да я пълниш допълнителни. Дори нотка любопитство не си проявил да разбереш дали е така. ;)
Всъщност аз съм възпитаник на демокрацията. Именно от любопитство в момента хобито ми е историята или по-скоро историческата документация, защото книгите са пречупени през различни призми. И именно от любопитство не съм роб на пропагандата. Ако трябва да бъдем честни, по-добре да си беше търкал сопола в якето, защото явно с историята не ти се е получило.

И тъй като си падаш по историята, като сме братушки, това пак ли е пропаганда?

Screenshot_20260514-232547.png

Доста братски е, не мислиш ли. Като историята някак.

Всички ни подценяват и ни мислят за втора ръка хора. Като руските орки най-много да го доказали през годините. Следвани да са от ония грозници англичаните, французите, маляките, и да не нареждам натам. Но в момента ситуацията е следната: Гърция и Турция умират за нашите туристи, имаме най-силна търговия с Германия. А на Русия и обърнахме гръб, защото никой не я иска и определено е най-лошото, което може да вкараш в дома си някога.

Жал ми е за вас, да сте толкова наивно объркани или заблудени кой какво ни мисли, и кой седи на първо място от тия така наречените "приятелски" нации.

Първо това не е история и да пропаганда е.

Русия не избухва срешу България, а срещу съдийски решения в полза на България и Израел, понеже са класирани преди тях. Бърза справка показва, че подобни скандали има на почти всяко състезание.

Пропагандата, която кара дебилите да "избухнат" с поне 3 мнения из форумите идва от това, че Русия била срещу България и разбира се споменава името на Путинчо, което още повече да засили активността на безмозъчните.

Ето е, ватника, не може да повярва и да се примири.

Шибани пияници.
Абажуре, казвал съм ти го поне десет пъти. Ти си уникален случай и трябва да те включват във всеки един учебник по пропаганда като нагледен пример 🫶

Малко сатира по европейски източник фейс, но емпъкно с забавни истини:
БРЮКСЕЛСКИ НАГРЯТ КОТЛОН. ДИАЛОЗИ ВЪРХУ НЕГО.

Вчера в ранен следобед съвсем неочаквано, под ласкавото планинско слънце в двора, сянка ми направи само огромен щъркел с цвърцящо мишле в клюна, по джинси и потниче на хамака, с изстудено бяло италианско вино в ръка и мрачна книга от скандинавски автор, която открай време смятам да започна, се скарах с приятел. По телефона. Той преди половин декада окончателно премина към Жълтопаветието. Но... приятел! Обади се да разбере от любопитство дали съм на хамака с чаша изстудено италианско вино и книга мрачна скандинавска литература. Потвърдих и постепенно отплавахме към Ормузкия проток, а после се върнахме в Европа. Тази Геополитика! Разбира се /никога не го правете с такъв тип приятел/ - стигна се до Русия-Украйна. Чий е Крим, дет` се вика. Приятелят ми спомена и "Клането в Буча". Изсмях се безчовечно, а той с хладен тон, който не предвещаваше нищо приятно за края на разговора, ме попита защо се смея. Обясних. Защото след измрелите от Ковид африкански удавници в черни чували, киното на Урсула съвсем го удари през просото. Изкланите в Буча, така и не разбраха, че като лежиш с прерязано гърло на земята и режисьорът обяви почивка, първо чакаш камерата да спре и чак тогава палиш цигарка. Пък това после мина по централните новини, щото монтажът си е еллл майката. И ние го видяхме.
Миг мълчание отсреща и тогава прогърмя вик като от Йерихонските тръби - Каквооооооооо!" Е, за останалото се сещате. Ще горя в Ада, да си го сложа едикъде си и, най-важното, вече е ясно, че без съмнение - Митрофанова ми плаща. Плаща ми, за да си се люлея в двора и някой да ми звънне, та да му разкажа за гафовете по време на снимките в Буча. Тъй като съм добре трениран в хола на дипломатическото жилище на Елеонора, аз запазих олимпийско спокойствие. Споменах, че правителството на Путин най-любезно е помолило за имената на избитите.
- На Путин ли ще му дават имена, бе! - изпръскаха ме слюнки през телефона. Но аз продължих с моя перфиден КГБ-ейски тон.
- А когато всички питахме Урсула защо ползва сенегалски трупове, прибрани по крайбрежието на Неапол, за Ковид-масовка, тя не ни отговори.
- На вас ли ще ви отговаря Урсула, бе!...
Бам! В този миг схванах. През цялото време всъщност само това идва от Брюксел към всички нас.
- Къде са парите от ваксините? - На теб ли ще отговарям, бе!
- Къде са предварително платените изтребителите Ф-16, блок 70? - На теб ли ще отговарям, бе!
- Защо красивата гръцка крадла от Европарламента се издигна в йерархията, след като полицията я залови? - На теб ли ще отговарям, бе!
- Защо след десет години Европрокуратурата не е открила нито един престъпник? - На теб ли ще отговарям, бе!
- Кой ще отговаря за откраднатите вече пари от Зеленски и шайката му? - На теб ли ще отговарям, бе!
- Кой поръча ислямск@та инвазия в Европа? - На теб ли ще отговарям, бе!
И така нататък. Продължете сами.
Свързваме Ада с огъня. Моят си го представям така. Вързал съм Урсула седнала, или който там, върху нагорещен котлон. Аз стоя прав, с чаша изстудено италианско, и я питам любезно усмихнат: "Защо?" Много пъти "Защо!". А тя с онази онази гримаса, когато устните й сочат към долната част на лявото ухо:
- На теб ли ще отговарям, бе!
Чувствам се сякаш аз изгарям. Не тя.

Абажуре, казвал съм ти го поне десет пъти. Ти си уникален случай и трябва да те включват във всеки един учебник по пропаганда като нагледен пример 🫶
Това ли ти е коментара руско лайно? Да. Типичен емигрант-родоотстъпник. Пропагандна викаш, има официален документ, бе нищожество. Лапай руски фашкии и си живей скапания живот.

Първо това не е история и да пропаганда е.

Русия не избухва срешу България, а срещу съдийски решения в полза на България и Израел, понеже са класирани преди тях. Бърза справка показва, че подобни скандали има на почти всяко състезание.

Пропагандата, която кара дебилите да "избухнат" с поне 3 мнения из форумите идва от това, че Русия била срещу България и разбира се споменава името на Путинчо, което още повече да засили активността на безмозъчните.
И този зеленчук. :) 🫜
Избухва точно срещу тези, който не харесва, какво съвпадение.

Горе