Да, при соца беше яко - всички еднакво бедни, през прехода също ядохме дървото. Казах ти да не пишеш, защото едно време дори не си бил и сперматозоид. Трудно е да правиш сравнение.
Нали чавдарче, пионерче, комсомолец и две години в родната казарма как съм бил тогава. Сравения не можеш да правиш ти и това го разбрахме.
Давам ти видео в което хората директно казват нещата които аз ти пея от повече от година, ти обаче пак разтягаш дъвки..... Огледайте се бре хора...Това, че вие вземате някаква заплата или имате доход в няколко хилядарки не означава прогрес в държавата и след като няма такъв няма да е вечно.
уравновесен Крумов, но щом казваш. Камо ли с постижения в нещо
Все още ходя без да залитам или да си влача краката та минавам за уравновесен. Какви постижения искаш да ти покажа? Имоти, коли, бизнеси, височина, тегло, цвят на очите?
Ето ти бърза кратка автобиография. 175 см 90 кг Училище, казарма. Средта на 90те заминавам за София, университет, работа където и да основно заведения. Няма как да искша и да учиш. През 2001 работа в непознат формат заведение за България първия Пиано бар в София в кв. Изотк. Напускам 2008 започвам частни схеми

Година по-късно се ражда сина ми, прибирам се във родния град вече имам два онлаЙН магазина пей сърце, народа кълве. Следващата година се местим в друг града магазините стават 5. Отваряме физически магазин, сина пораства за училище местим се в голям град. Онлайн магазините са 7, продавам няколко от тях остават 2. Отварям втори физически магазин. Започвам да правя аркадни игри, продават се добре.Купувам си втори апартамент( познай как? Без кредит

) Тази ми е първата

2018 почва ми става прекалено европеизирано, жената иска по-добре образование за чавето. Разпродаваме бизнеси, стоки и айде гъз път да види. Не е зле е, местните са пълни олигофрени. Впрочем съм ръководител екип и одитор към Превенция и контрол на инфекциите болница ( да обяснявам ли какво е това или? ) Взе да ни писва обаче от too many how are you, fake compliments and all sorts of English nonsense и скоро се прибирам да те тровкам на местна почва.
Още нещо интересува ли те?